Kwaliteit, service & deskundigheid
60+ verkooppunten
Laagste prijsgarantie
ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds
Kerkstraat 43B
2201KL Noordwijk
Nederland
0713-619252
info@reisbureaudehaan.nl
Contact
Welkom bij Reisbureau De Haan, het online reisbureau van De Haan. Reisbureau De Haan is al bijna 40 jaar een begrip in Noordwijk en omstreken. Ons enthousiaste team van 4 vaste medewerkers staan voor u klaar en bieden u een wereldservice, dit is niet voor niets ons motto! Passie voor reizen, een uitgebreide kennis van de reiswereld en onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat wij de reis willen vinden die het beste bij u past, ook als deze niet in de brochure staat!

Openingstijden

zondag: Gesloten
maandag: 9:30-17:30
dinsdag: 9:30-17:30
woensdag: 9:30-17:30
donderdag: 9:30-17:30
vrijdag: 9:30-17:30
zaterdag: 10:00-16:00

Nieuwsbrief

TravelXL Reisbureau De Haan

Voor een wereldservice...


Welkom!

We stellen met plezier een vakantie voor u samen, want uw mooiste reis verzorgen is onze uitdaging. Regelmatig gaan wij zelf op reis om de leukste plekjes, nieuwe bestemmingen en de beste hotels voor u te bezoeken .Uw vakantie is onze zorg, daarom assisteren wij graag bij het regelen van extra’s zoals reisverzekering, autohuur, visumaanvraag, stoelreservering, en alles wat uw reis compleet maakt!

Reisbureau De Haan is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Deze organisaties zijn van essentieel belang voor de reisbranche en bieden financiële zekerheid voor onze reizigers.

Heeft u reisplannen? Maak een afspraak, kom langs of neem contact met ons op via de mail, telefoon of social media.

Graag tot snel!
Johanna, Cindy, Cynthia en Anita.

 

 

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen?


Copyright TravelXL 2022 | Inloggen