Kwaliteit, service & deskundigheid
95+ verkooppunten
Laagste prijsgarantie
ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds
TravelXL Astra
Kerkstraat 55A
4141 AV Leerdam
Nederland
0345-631212
astra@travelxl.nl
Contact
( ATT: VAN 21 AUGUSTUS t.e.m. 29 AUGUSTUS 2023 ZIJN WE ZELF MET VAKANTIE! ) Via email kun je indien nodig een bericht sturen. )...................................... Travelxl Reisburo Astra biedt meer keuze, vele extra's en persoonlijke service voor elke ---Vakantiereis, --- Vliegticket, ---Touringcarverhuur, ---Huurauto, ---Pakketreis, ----Autovakanties, ---Rivier- en Zeecruises e.v.a. Wij bieden meer aanbod dan je vindt op een site van een organisatie, simpel omdat wij het aanbod van vele reisorganisaties bieden. Met het Duitse aanbod erbij is het zelfs heel ruim en uitgebreid.

Openingstijden

zondag: Gesloten
maandag: 12:00-17:00
dinsdag: 9:00-17:00
woensdag: 9:00-17:00
donderdag: 9:00-17:00
vrijdag: 9:00-17:00
zaterdag: Gesloten

TravelXL Reisburo Astra

Het enige reisbureau in Vijfheerenlanden!


Meer keuze, vele extra's en persoonlijke service voor elke vakantie!

Fijn dat u onze website bezoekt! Hier vindt u/je alle reizen en reisinformatie. Veel meer dan op een site van één organisatie omdat wij het aanbod van vele  organisaties bieden. Met het Duitse aanbod erbij is het zelfs heel uitgebreid. Op deze site boek je de beste en voordeligste reizen die er zijn en vindt je alle informatie die je mee kan nemen naar ons reisburo om zo de reis te boeken die u past.

Wist u dat wij ook zelf reizen kunnen samenstellen en dat die vaak verrassend voordelig kunnen uitpakken. Zo bieden we naast vluchten en accommodaties ook autohuur, transfers, parkeervoorzieningen, excursies, entree’s, etc. 

Kom langs of maar een afspraak.

Medewerkers

Reisadviseur Sandra de Vries Reisadviseur
Reisadviseur Mari Temminck Reisadviseur

Deel dit overal

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen?


Copyright TravelXL 2022 | Login