Boekingsbevestiging doorverkoper pakketreis ANVR organisator

Wij treden op als doorverkoper. De hierbij bevestigde reisovereenkomst wordt uitgevoerd door een ANVR-organisator. De naam van de organisator wordt op deze boekingsbevestiging vermeld. Deze ANVR-organisator is verantwoordelijk voor de uitvoering en kwaliteit van de gehele reis. Op de reisovereenkomst zijn de ANVR-Reisvoorwaarden van toepassing en de aanvullende voorwaarden van deze organisator. Door acceptatie van deze bevestiging ga je akkoord met beide voorwaarden en verklaar je daarvan gedurende het boekingsproces kennis te hebben kunnen nemen. Je vindt de ANVR-Reisvoorwaarden op www.anvr.nl/reizigersvoorwaarden.pdf en de aanvullende voorwaarden van de organisator op de website van de organisator en op www.anvr.nl/touroperatorvoorwaarden.

Wij zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en dus is ook de garantieregeling van SGR van toepassing. De garantieregeling kun je lezen (www.sgr.nl/garantieregeling) op www.sgr.nl waar je ook kunt controleren dat deze organisator is aangesloten. Bij financieel onvermogen van ons en/of een dienstverlener die bij SGR is aangesloten, kun je -als en voor zover de regeling daarin voorziet- aanspraak maken op deze garantieregeling.

Wij zijn ook aangesloten bij het Calamiteitenfonds (CF) en dus is de garantieregeling van CF van toepassing. Je kunt dit controleren op www.calamiteitenfonds.nl. Bij een calamiteit kun je -als en voor zover de regeling daarin voorziet- aanspraak maken op de garantieregeling van het CF (www.calamiteitenfonds.nl/garantieregeling).

Wettelijke informatie De combinatie van reisdiensten die je wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kun je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. De genoemde ANVR-organisator is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De organisator beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval van insolventie. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302.