Boekingsbevestiging doorverkoper pakketreis NIET-ANVR organisator 

Wij treden op als jouw doorverkoper. De bevestigde reisovereenkomst wordt uitgevoerd door een niet bij de ANVR aangesloten organisator. De prijs en de naam van de organisator worden op deze reservering vermeld. Alléén deze organisator is verantwoordelijk voor de uitvoering en kwaliteit van de volledige reis. Hierop zijn alléén de voorwaarden van deze organisator van toepassing. Je vindt de voorwaarden van de organisator op de website van de organisator en mogelijk op www.anvr.nl/touroperatorvoorwaarden.

Wij zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en dus is ook de garantieregeling van SGR van toepassing. Je kunt dit controleren op www.sgr.nl. Bij financieel onvermogen van ons en/of de organisator kun je -als en voor zover de regeling daarin voorziet- aanspraak maken op de garantieregeling (www.sgr.nl/garantieregeling). Voor een goede uitvoering van deze reisovereenkomst geven wij jouw gegevens door aan de organisator. Als je hier geen prijs op stelt, kun je dit aan ons doorgeven, maar dan zijn wij niet aansprakelijk als die diensten niet of niet juist kunnen worden uitgevoerd, omdat deze gegevens ontbreken.

Wij zijn ook aangesloten bij het Calamiteitenfonds (CF) en dus is de garantieregeling van CF van toepassing. Je kunt dit controleren op www.calamiteitenfonds.nl. Bij een calamiteit kun je -als en voor zover de regeling daarin voorziet- aanspraak maken op de garantieregeling van het CF (www.calamiteitenfonds.nl/garantieregeling)].

Wettelijke informatie De combinatie van reisdiensten die je wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kun je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. De genoemde organisator is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De organisator beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval van insolventie. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302.