Vakanties met vertrek vanuit Duitsland             

Ruimste aanbod van Nederland en vertrouwd en voordelig boeken, nu ook cruises! 

TravelXL is aangesloten bij Schmetterling, de grootste Europese reisbureauketen(4200 vestigingen) van Europa. Door deze strategische, grensoverschrijdende inkoop, krijgt u nóg meer vakantie bij TravelXL met vliegen vanaf Duitsland.

 

 

Exclusief voor Nederland

TravelXL biedt u nu exclusief de keuze uit het grootste aanbod van reisorganisaties in Europa. Betrouwbare reisorganisaties uit Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en België met vertrekken uit o.a.: Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Eindhoven, Brussel, Düsseldorf, Frankfurt, Köln/Bonn, Münster/Osnabrück, Dortmund, Weeze bij Gennep en 39 andere Europese luchthavens.

Vaak 100'en Euros voordeliger

Vakanties vanaf Duitsland met Duitse en andere reisorganisaties kan vele honderden euro’s voordeliger zijn. Dit omdat er in de ons omringende landen andere vakantieperiodes gelden en daardoor andere seizoensregelingen waarbij bijvoorbeeld de mei- en herfstvakanties altijd voordeliger zijn. Boek hieronder of neem contact op met een Travelcenter. 

 

Boeking gemaakt? 

Wij nemen zo snel mogelijk met u contact op om alle relevante boekings- en betaling gegevens met u af te stemmen. Blijft u hiervoor s.v.p. telefonisch bereikbaar. Bij verdere vragen kunt u contact opnemen met het dichtstbijzijnde TravelXL Travelcenter. Zij zullen hiervoor ook contact met u opnemen. U kunt ook mailen naar: klantenservice@travelxl.nl . In alle gevallen is het van belang het boekingsnummer te vermelden. De openingstijden van onze Travelcenters verschillen, maar zijn meestal op werkdagen bereikbaar tussen 09.00u. - 17.30u, zaterdagen van 10.00u. - 16.00u., op zondag zijn zij gesloten. Ontvangen wij uw aanvraag buiten onze sluitingstijden dan nemen wij de volgende werkdag contact met u op.

U ontvangt na volledige betaling tevens een garantiecertificaat(Sicherungsschein), dat is een verzekering die de Duitse reisorganisaties verplicht hebben afgesloten ten behoeve van de consumentbescherming. 

Vragen?

Niet online boeken? Bezoek, bel of mail dan een van de meer dan 60 Travelcenters, verspreid over Nederland. Bekwame professionele Travelplanners staan u graag te woord en regelen uw boeking tot in de puntjes, zonder meerprijs! (Wijzigingen voorbehouden)