Marijke Dekker

U heeft geen zin meer om te zoeken via internet? Maar u wilt toch persoonlijke service?

Dan bent u op zoek naar mij!

Mijn naam is Marijke Dekker en ik ben uw persoonlijk reisadviseur. Reizen is niet alleen mijn vak, maar daarnaast ook mijn passie. Vele bestemmingen heb ik zelf bezocht waardoor ik over vele soorten vakanties kan meepraten en adviseren. Vele reizen verkoop ik hierdoor dan ook uit eigen ervaring en beleving. Ik ben een kei in zaken regelen en organiseren en dat is ook het geen ik het liefst de hele dag doe. Van al mijn eigen reizen maak ik een droomreis en nu als persoonlijk reisadviseur doe ik dit ook voor u!

Samen werken we uw vakantiewensen uit en ik ga direct voor u aan de slag! Ik kan putten uit het aanbod van vele touroperators en is er dus altijd een geschikte reis samen te stellen voor ieder budget. Ik zoek alles uit en presenteer een speciaal voor u samengesteld en overzichtelijk reisvoorstel.

Uw vakantie kan van alles zijn zoals een weekendje weg in eigen land, stedentrip, zonvakantie, verre reis, wintersport, een camping, cruise of een safari. Maar denkt u ook gerust aan een groepsaccommodatie met vrienden of familie, een huwelijksreis of een geheel exclusief voor u samengestelde vakantie. Naast de reis en het verblijf regel ik voor u alle denkbare extra’s zoals autohuur, visa, excursies en vervoer naar de luchthaven. Kortom alles is mogelijk! Vakantiestress heeft u niet meer, want ik neem al uw zorgen uit handen.

Nog even de voordelen van mij als persoonlijk reisadviseur op een rij:

  • Geen urenlange zoektochten meer op internet
  • Een vrijblijvende offerte op maat
  • Geen extra kosten ten opzichte van het boeken via het internet 
  • Flexibel en geen wachttijden
  • Persoonlijke service en afwikkeling

Heeft u ook ineens zo’n zin in vakantie? Uw reis is bij mij in goede handen!

Marijke Dekker

Wereldwijd op Reis / TravelXL@Home, Factorij 47f, 1689 AK  Zwaag

T: 085-4892002

E: marijke.dekker@travelxlathome.nl of info@wereldwijdopreis.nl

www.wereldwijdopreis.nl

Zoek & Boek
Zwaag
Nederland
E-mail adres: marijke.dekker@travelxlathome.nl
Telefoonnummer: 
06-24194839
Mobiel: 
06-24194839
Servicekantoor: