Goed advies voor een mooie, ontspannen en goed verzorgde reis!

TravelXL Reisbureau Roessink is eigendom van de tweelingzussen Roelien en Christien Roessink. Twee ervaren en gepassioneerde reisadviseurs bij wie uw reis in goede handen is. Wij zien het als onze missie om u betrouwbaar advies te geven wat past bij uw budget en vakantiewens. Maak gebruik van onze expertise om uw reis tot in de puntjes te verzorgen. Dat is de meerwaarde die wij u willen bieden. Reisbureau Roessink is eigentijds: u kunt 24 uur per dag op onze website boeken en heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek, dan is onze winkel aan de Bloemendalstraat 18 te Dalfsen de juiste plek. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn werken wij bij voorkeur op afspraak.

Roelien en Christien Roessink.

Klik hieronder op: 

Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt. Klik hier om uw TUI vakantie online te boeken of kom langs.

Extra zekerheid !!

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanner u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

TravelXL Reisbureau Roessink, interieur

Klik op een van onderstaande banners voor informatie en/of online te boeken.

 

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL Reisbureau Roessink als uw servicekantoor)
Bloemendalstraat 18
7721 AM Dalfsen
Nederland
Telefoonnummer: 
0529-436625
Openingstijden: 
zondag:
Gesloten
maandag:
Gesloten
dinsdag:
09:30 - 18:00
woensdag:
09:30 - 18:00
donderdag:
09:30 - 18:00
vrijdag:
09:30 - 18:00
zaterdag:
10:00 - 13:00

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn werken wij bij voorkeur op afspraak.

Christien en Roelien Roessink
Ons kopje koffie is vers!