Riks de Jong

Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Riks de Jong

Persoonlijk

Al vele jaren verzorg ik individuele rondreizen en strandvakanties op basis van de specifieke wensen van de klant!
Veel voorkomende bestemmingen zijn o.a. Sri Lanka, Thailand, Egypte, Cuba, Mexico, Noord Amerika en Canada. Maar zoekt u een (stads)hotel, vakantiepark, cruise, camper, huurauto of los vliegticket, aarzel dan niet om even een prijs op te vragen.
Tevens bied ik de keuze uit vele Duitse reisorganisaties, wat voor u zeer voordelig uit kan pakken.

Reiservaring

Mijn lijfspreuk “Ik was er al, voor u!”  probeer ik dan ook zeker waar te maken. Op de meeste bestemmingen ben ik veelal meerdere keren geweest. Voor Turkije mag ik mijzelf gerust specialist noemen. Ook ben ik een vliegspecialist. Ik ga jaarlijks 6 tot 10 keer op studie- en of werkvakantie, dit om op de hoogte te blijven van de plaatselijke situatie! In totaal heb ik op dit moment al ruim 60 landen bezocht.

Werkwijze

Op mijn kantoor in Budel werk ik meestal op afspraak, of indien mogelijk bij u thuis! Ook in de avonduren en op zondag! Of 24 uur per dag via Facebook en e-mail. Vanuit mijn grote foto- en filmverzameling probeer ik een beeld te creëren van de te verwachten vakantie om zo een passend reisadvies samen te stellen!

Specialiteit

Niet allen maatwerk maar ik verzorg tevens individuele en groep dialysereizen naar Turkije met individuele begeleiding! www.dialyseturkije.nl. Ook organiseer ik succesvolle artiestenreizen op verzoek van lokale zangers.
Zekerheid voor alles, uw reizen worden geboekt via TravelXL, aangesloten bij ANVR en SGR.

Wilt u meer informatie? Een vrijblijvende offerte? E-mail mij met uw wensen.

Zoek & Boek
Budel
Nederland
E-mail adres: riksdejong@travelxlathome.nl
Telefoonnummer: 
0495-494908
Mobiel: 
06-53494155