ANWB-Reizen boek je bij TravelXL

alt_text

 

  Breder aanbod  

Alle ANWB-reizen nu ook bij TravelXL

Sinds kort biedt TravelXL ook het gehele reisaanbod van ANWB Reizen. Dat betekent nog meer keuze uit onder meer rondreizen, hotelarrangementen, actieve vakanties, stedentrips, winterreizen, cruises, vakantieparken, zonvakanties en ga zo maar door. In deze nieuwsbrief alvast vijf voorbeelden uit het gevarieerde aanbod van ANWB Reizen.

Extra's voor leden

Ben je (al langer) lid van de ANWB, dan ontvang je ook via TravelXL je Trouwe-Ledenvoordeel. Bij elke reis zijn dat weer andere extra’s. Ga je bijvoorbeeld naar Puglia (zie ook verderop in deze nieuwsbrief) dan kan dat onder meer een gratis wijnproeverij zijn, een upgrade voor je huurauto en/of een gratis driegangendiner in Alberobello.

 

alt_text

 

  Overwinteren  

Puglia: trulli, trulli en nog eens trulli

Alleen al hun naam klinkt fabels: trulli (meervoud van trullo). Hun vorm is dat ook: rond, wit en met een kegelvormig dak. Rond Alberobello in het Italiaanse Puglia staan deze conische huisjes als witte paddenstoelen in het landschap. Tijdens je 10-daagse fly-drive overnacht je in zo’n trullo. Hoe bijzonder is dat?

Veel zien en beleven

Al rondreizend doe je onder meer barokstad Lecce aan, het witte bergdorp Ostuni met z’n labyrint aan trappen en steegjes, en Unesco erfgoed Matera met z’n unieke grotwoningen. Ook overnacht je in een masseria en een agriturismo. Voor trouwe ANWB-leden zijn er gratis leuke extra’s

 

alt_text

 

 

  Single Groepsreis  

IJsland: ruwe bolster zoekt actieveling (m/v)

Natuurliefhebber en avontuurlijk ingesteld? Dan hebben we voor jou een match gevonden. Tijdens de zeer complete 8-daagse single groepsreis ontdek je dat ruwe bolster IJsland wel heel veel fraaie karaktertrekken heeft. Het eiland toont je de mooiste nationale parken met een overdaad aan glinsterende gletsjers, spuitende geisers, imponerende vulkanen, ruige fjorden, reusachtige watervallen en groene oases. Daar gaat je natuurhart geheid sneller van kloppen.

Walvissen spotten

Ook op zee! Vanuit vissersplaats Húsavik kun je walvissen en dolfijnen spotten. Het reistempo is uiterst ontspannen. Dat geeft je de tijd om alle indrukken goed op je te laten inwerken.

 

alt_text

 

  ACTIEVE FAMILIEVAKANTIE  

Zweden: alle dagen hygge en hoogtepunten

Het fluitenkruid groeit er manshoog, de zon schittert er op houten huizen en je ziet er wilde aardbeien, steigertjes en bootschuren, om maar iets te noemen. Een bestemming waar je volledig tot rust komt. Hygge, noemen ze dat in Scandinavië. Geluksmomenten die je tijdens je 13- of 14-daagse familierondreis in Midden-Zweden dagelijks ervaart.

Elke dag iets anders

Samen vissen aan een meer, worstjes roosteren in de natuur, slapen op een grote boot, elanden spotten, waterpret beleven in Leksand, Europa’s grootste berenpark aandoen… Eigenlijk bestaat deze rondreis elke dag uit hoogtepunten. Zoveel, dat je voor het verwerken van al die indrukken bijna een nieuwe vakantie nodig hebt.

 

alt_text

 

  Groepsrondreis  

Paradijselijk Costa Rica

“Je kunt de boom in!” Tijdens de 16-daagse groepsrondreis ‘Natuurlijk Costa Rica’ laat je je dat niet twee keer zeggen. Een spectaculaire hangbrugwandeling voert je naar de boomtoppen in het tropisch woud van La Fortuna. Ook vanaf daar zie je hoe groen het paradijselijke land is.

Van toekan tot gifkikker

Naast een vriendelijke bevolking, ontdek je nevelwouden, vulkanen en een indrukwekkende dierenwereld met leguanen, kleurige toekans en gevlekte gifkikkers, om maar iets te noemen. Ook de zonovergoten palmstranden ontbreken niet. Costa Rica betekent niet voor niets ‘rijke kust’. En daar concludeer je dat het paradijs bestaat: het heet Costa Rica

 

alt_text

 

  Groepsrondreis  

USA: het beste van het westen!

Wat maakt een film uit Hollywood zo succesvol? De makers weten het: zorg voor de juiste ingrediënten. En zo is dat ook met deze 18-daagse groepsrondreis ‘Het beste van West-Amerika’. Take 1: De eerste scene speelt zich al meteen af in enerverend Los Angeles met Beverly Hills en de Walk of Fame.

Natuurparken en wereldsteden

Take 2: uiteraard ontbreken de natuurparken niet, zoals Joshua Tree National Park, Grand Canyon, Bryce Canyon en Yosemite. Daarna volgen onder meer Las Vegas, Galico Ghost Town en San Francisco