TravelXL Bart Limburg, de verre reizen specialist van Nijmegen en omstreken.

Het team van TravelXL Bart Limburg, is gespecialiseerd in het maken van maatwerk voor Verre Reizen. Voorbeelden hiervan vindt u op onze website: www.reisinspiraties.nl

Veel van deze bestemmingen hebben wij persoonlijk bezocht zoals o.a. Antarctica, Australië en Nieuw-Zeeland, nagenoeg de gehele USA & Canada etc.etc.

Voor veel van deze bestemmingen doen wij direct zaken met lokale leveranciers, waardoor wij naast scherpe prijzen ook hele leuke, bijzondere accommodaties kunnen aanbieden die uw vakantie nog unieker maken.

Dus wacht niet langer, ga ervoor.

Wilt u dichter bij huis op vakantie? Doen wij vanzelfsprekend ook. Loop een keer binnen of bel of mail ons als u wat wilt weten.

TIP: maak een afspraak zodat wij jou alle tijd en aandacht kunnen geven voor jouw vakantie!

Klik hieronder op: 

Klik op een van onderstaande banners voor informatie en/of online te boeken.

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL Bart Limburg als uw servicekantoor)
Lange Hezelstraat 41a
6511 CC Nijmegen
Nederland
Telefoonnummer: 
024-3295202
Openingstijden: 
zondag:
Gesloten
maandag:
12:00 - 18:00
dinsdag:
09:30 - 18:00
woensdag:
09:30 - 18:00
donderdag:
09:30 - 18:00
vrijdag:
09:30 - 18:00
zaterdag:
10:00 - 17:00

Voor uw maatwerkreizen of specifieke reizen vragen wij u een afspraak te maken.

Toe aan vakantie? 

Maar onzekerheid over reisadviezen, coronaregels, lokale omstandigheden, vaccinaties, etc.?  Wij hebben hierover alle kennis en onze "zekerheidsgarantie". Wil jij ook ontzorgd worden? Kom langs, bel of mail of maak een afspraak voor een persoonlijk advies.

Noodnummer: 0487-511937  of 06-46291519 Dit nummer uitsluitend te gebruiken in noodgevallen.

Bart Limburg 

Is al meer dan 30 jaar een gepassioneerd reisadviseur. Er is dan ook geen continent te vinden waar hij niet is geweest. Van de meest recente reizen vindt u een verslag op www.reisinspiraties.nl . Natuurlijk heeft TravelXL ook te maken met de enorme opkomst van internet, maar in tegenstelling tot veel van onze collega’s, zien wij ook de kansen en de mogelijkheden die het internet ons biedt. Nu meer dan ooit kunnen wij uw droomreis te verwezenlijken. Dus profiteer van onze kennis en kunde en maak snel een afspraak.

Greet Ruumpol

Op de middelbare school wist ik al dat ik de reisbranche in wilde en na de Toeristische Informatie Opleiding te hebben afgerond ben ik aan de slag gegaan op het reisburo, wat ik nu al 46 jaar met plezier doe en sinds april 2022 prijs ik me gelukkig aan het werk te mogen zijn bij Travel XL Bart Limburg Gedurende die jaren heb ik alle continenten van de wereld mogen bezoeken en dat zorgt voor een brok ervaring. Uiteraard wordt dit op peil gehouden door regelmatig op studiereis te gaan om de bestemming met eigen ogen te bekijken en te ervaren.In Europa zijn mijn favoriete bestemmingen Griekenland en Frankrijk, waar ik alle eilanden en streken van heb bezocht. Buiten Europa ben ik ontelbare keren in Florida geweest, waar vrienden van ons wonen. Daarnaast vind ik Australië en Zuid-Afrika een echte aanrader en was ik zeer verrast door de schoonheid, diversiteit en verscheidenheid aan mogelijkheden op Jamaica.

Bart Limburg In Zuid Afrika
Greet Ruumpol