Daarom boekt u beter bij TravelXL Reisburo Borger. Persoonlijk 100% Maatwerk met onze kennis en ervaring.

 

Het team van TravelXL Reisburo Borger bestaat uit een ervaren en enthousiast team, bij wie uw zoektocht naar de perfecte reis in goede handen is.

Wij zijn het er over eens, dat we ‘het leukste product dat er is’ verkopen. Inventariseren, uitzoeken, adviseren en verkopen, kortom alles gericht op uw vakantie, dat is waar we met veel plezier aan werken.

Al menig land en plaats werd door één van ons bezocht, reizen is onze passie. Over alle bestemmingen die wij bezocht hebben, kunnen wij u uit de eerste hand adviseren. Zoals u al leest: Wij helpen u graag verder met het regelen en boeken van de vakantie, die het beste bij u past. Vertrek vanuit Nederland of Duitsland naar waar ook ter wereld; wij weten de weg!

Wij zijn op alle momenten van de dag te bereiken via mail, telefoon en Facebook.

Graag tot ziens op ons kantoor in Borger.

TUI?

Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt.

Extra zekerheid !!

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanner u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

Kom snel binnen. U bent van harte welkom!

Marieke en Annie.

Klik hieronder op:

 

Klik op een van onderstaande banners voor informatie en/of online te boeken.

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL Reisburo Borger als uw servicekantoor)
Grote Brink 2A
9531 AL Borger
Nederland
Telefoonnummer: 
0599-481146
Openingstijden: 
zondag:
Gesloten
maandag:
13:30 - 17:00
dinsdag:
10:00 - 17:00
woensdag:
10:00 - 17:00
donderdag:
10:00 - 17:00
vrijdag:
10:00 - 17:00
zaterdag:
10:00 - 16:00

Let op: om u beter van dienst te zijn adviseren wij u een afspraak te maken, uw wensen kenbaar te maken, etc. Klik op de button [ Maak hier je afspraak] op deze pagina.

Kijk op onze website www.travelxl.nl/borger onder de button “PLAN EEN AFSPRAAK OF TRAVEL CALL”

Toe aan vakantie? 

Maar onzekerheid over reisadviezen, coronaregels, lokale omstandigheden, vaccinaties, etc.?  Wij hebben hierover alle kennis en onze "zekerheidsgarantie". Wil jij ook ontzorgd worden? Kom langs, bel of mail of maak een afspraak voor een persoonlijk advies.

 

Annie Veenema

Als reisadviseur ben ik ooit begonnen bij de Rabobank. Vanaf 1980 houd ik mij al bezig met de verkoop van reizen. Samen met Hillie Harms ben ik sinds 1 maart 2004 eigenaar van TravelXL Reisburo Rolde en per 1 november 2010 is TravelXL Reisburo Borger daarbij gekomen. Na jaren in Rolde te hebben gewerkt ben ik op 1 november 2014 op ons reisbureau in Borger gaan werken. Het begeleiden van onze eigen groepsreizen en dagtochten, binnen Nederland, Europa of daarbuiten, is een heel plezierige en leuk onderdeel van mijn werkzaamheden.

Mijn favoriete bestemmingen: met stip op 1 : IJsland (Een prachtige bestemming, zowel in de zomer als ook in de winter. We zijn (bijna) het hele land doorgekomen, heel bijzonder:  Landmannalaugur, het ijsmeer Jokulsarlon, Reykjavik, Blue Lagoon, Golden Circle, Nat. Park Thingvellir), maar ook Noorwegen (Hurtigruten varen van Bergen naar Kirkenes aan de Russische grens, een belevenis op zich, Oslo, Telemark, zuid, midden en noord (tot aan de Noordkaap), Curaçao en Aruba, zo heerlijk relaxed,  Zuid Afrika, Kenia (Nairobi, Masai Mara, Amboseli, Lake Naivasha), Tanzania (Serengeti, Ngorongoro, Lake Manyara), Suriname (rondom Paramaribo, maar ook ver de oerwouden in, via de Suriname rivier naar Dan en vliegend naar Palemeu in het zuiden), Jordanië.

Marieke Veenema

Ooit begonnen met stickers plakken op reisgidsen en zo ‘besmet’ geraakt met het reisvirus! Sinds 2008 ben ik fulltime gaan werken op het reisbureau, eerst in Rolde, maar toen we op 1 november 2010 ons TravelXL Reisburo in Borger openden, werd ik daar één van de vaste gezichten. Als 'dochter van'  is alles rondom reizen me met de paplepel ingegeven. Na afronding van mijn studie met diverse stages, was het voor mij meer dan duidelijk dat ik reisadviseuse wilde worden. Het uitzoeken van reizen via een Duitse touroperator vind ik geweldig maar ook voor reizen op maat draai ik mijn hand niet om. Mijn favoriete bestemming is zonder twijfel New York, een geweldige stad die nooit gaat vervelen! Fins Lapland staat nog op mijn wensenlijst evenals vele andere bestemmingen trouwens. Maar met ons gezin verkennen we momenteel heel veel gezinsbestemmingen binnen en buiten Nederland.

Kortom: De wereld is ons werkgebied!

Annie Veenema
Marieke Veenema