Voor een advies op maat,bent u bij ons aan het juiste adres.

TravelXL Brouwer staat bij onze klanten bekend om de grote kennis, ervaring en service. Door de jarenlange ervaring kunnen wij u altijd een persoonlijk advies geven. Zonder meerkosten. Wilt u eens een geheel pasklare reis die geheel op uw wensen door ons is samengesteld? Maak dan een afspraak voor een intake gesprek, dan kunnen wij uw wensen in alle rust inventariseren. Mail, bel ons of maak gebruik van de afspraakmodule op onze website. Klik dan eerst op <zoek en boek> boven de foto van ons pand en u ziet dan links onder op welke wijze u gemakkleijk met ons in contact kan komen! Graag tot spoedig.

Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt. 

Extra zekerheid !!

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanner u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

Klik hieronder: 

Klik op een van onderstaande banners voor informatie en/of online te boeken.

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL Brouwer als uw servicekantoor)
Looydijk 117
3732 VD De Bilt
Nederland
Telefoonnummer: 
030-2209050
Openingstijden: 
zondag:
Gesloten
maandag:
Gesloten
dinsdag:
11:00 - 13:00
woensdag:
10:00 - 13:00
donderdag:
Gesloten
vrijdag:
11:00 - 13:00
zaterdag:
11:00 - 13:00

Uiteraard zijn we wel van 10:00 tot 18:00 uur (behalve donderdag) telefonisch en per e-mail bereikbaar om uw vragen te beantwoorden en nieuwe boekingen te maken T. 030-220 90 50  of mail: brouwer@travelxl.nl .

Wij zijn vanaf 3/3 weer open! Onze voordeur mag weer "open" (weliswaar op afspraak, maar het begin is er)! Wanneer we op vakantie kunnen en mogen gaan is afhankelijk van Reisadviezen, de regels die het bezoekende land hanteren, de lokale omstandigheden, vaccinaties, etc. Wij hebben hierover alle kennis en onze "zekerheidsgarantie". Wil jij ook ontzorgd worden? Bel of mail ons of maak een afspraak via de afsprakenmodule op onze website, ook om te beeldbellen/ TravelCall!

Persoonlijke afspraak is ook buiten deze uren mogelijk. Let op: dit zijn aangepaste tijden i.v.m. de coronacrisis.