Voor een advies op maat,bent u bij ons aan het juiste adres.

TravelXL Brouwer staat bij onze klanten bekend om de grote kennis, ervaring en service. Door de jarenlange ervaring kunnen wij u altijd een persoonlijk advies geven. Zonder meerkosten. Wilt u eens een geheel pasklare reis die geheel op uw wensen door ons is samengesteld? Maak dan een afspraak voor een intake gesprek, dan kunnen wij uw wensen in alle rust inventariseren. Mail, bel ons of maak gebruik van de afspraakmodule op onze website. Klik dan eerst op <zoek en boek> boven de foto van ons pand en u ziet dan links onder op welke wijze u gemakkleijk met ons in contact kan komen! Graag tot spoedig.

Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt. 

Extra zekerheid !!

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanner u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

Klik hieronder: 

 

Nieuwe Vacature: TravelXL Brouwer is op zoek naar jou !

TravelXL Brouwer, al ruim 20 jaar een begrip in De Bilt en omstreken, is een allround modern reisbedrijf voor vakantiereizen. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, leuke collega die ons kan helpen tijdens drukke periodes, vakanties, studiereizen en ziekte!

Functie-eisen

  • Commercieel, communicatief sterk, accuraat, en spreek je minimaal Engels.
  • Enthousiast, slagvaardig, web en social media gericht,
  • Flexibel, representatief,
  • Initiatiefrijk een echte teamplayer, die weet waar het in een modern reisbedrijf om draait.
  • Woonachtig in De Bilt of in de directe omgeving

En heb je:

  • Passie voor reizen en affiniteit voor de reiswereld
  • Aantoonbare ervaring(min. 2 jaar)
  • Voltooide toeristische opleiding
  • Ervaring met BAS

Wat wij bieden: Een afwisselende baan in een prettige werksfeer, samen met eigenaresse bij een dynamisch modern reisbedrijf. Salariëring is in overeenstemming met opleiding, ervaring en leeftijd en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zijn all round maar doen ook veel maatwerk reizen, inspelen op de persoonlijke wensen van onze klanten. Aantal uur per week flexibel, contractduur 6 maanden - 1 jaar met mogelijkheid tot verlenging. Soort dienstverband: Voltijd

Sollicitatieprocedure: Ben je enthousiast geworden, voldoe je aan bovenstaand profiel en kan je zelfstandig werken? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV, je reiservaring en recente foto naar, of bel even met Ineke Brouwer 030-2209050

TravelXL Brouwer

T.a.v. Ineke Brouwer

Looydijk 117, 3732VD, De Bilt

Vacature ZRA 
Zelfstandig Reis Adviseur in de Bilt e.o.

Leuk uitdagend werk voor enkele dagen per week of 24/7? ;-)  de keuze is namelijk aan jou om zelf je tijd en werkzaamheden in te delen.

TravelXL Brouwer in De Bilt zoekt een of meerdere Mobiele Travel Planners, zo noemen wij bij TravelXL onze ZRA's. Hierbij werk je zelfstandig en verkoop je reizen in je eigen netwerk. Het is hierbij van belang dat je voldoende ervaring hebt in de reisbranche en goed kunt adviseren en verkopen. Hierbij word je gekoppeld aan ons Travelcenter waarmee je samenwerkt in de afhandeling van boekingen en administratie. Mogelijk vragen wij ook regelmatig om je kennis en ervaring in te zetten ter ondersteuning tijdens vakanties, ziekte van collega's , studiereizen, etc.

Kortom veelzijdig zal je van je kennis gebruik kunnen maken en je verdiensten zo optimaliseren! Interesse?

Voor informatie kun je contact opnemen i.brouwer@travelxl.nl of bel ons even! 030-2209050

Klik op een van onderstaande banners voor informatie en/of online te boeken.

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL Brouwer als uw servicekantoor)
Looydijk 117
3732 VD De Bilt
Nederland
Telefoonnummer: 
030-2209050
Openingstijden: 
zondag:
Gesloten
maandag:
10:00 - 12:00
dinsdag:
10:00 - 12:00
woensdag:
10:00 - 12:00
donderdag:
Gesloten
vrijdag:
10:00 - 12:00
zaterdag:
10:00 - 12:00

Cotrona-virus: GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN tot 31 maart
 
I.v.m. met uw en onze gezondheid hebben we besloten beperkt open te zijn -  voor alleen noodgevallen -  van 10:00 tot 12:00 uur tot 31 maart a.s.
 
Op donderdag & zondag zijn we gesloten.
 
Uiteraard zijn we wel van 10:00 tot 18:00 uur telefonisch en per e-mail bereikbaar om uw vragen te beantwoorden en nieuwe boekingen te maken T. 030-220 90 50  of mail: brouwer@travelxl.nl .