Welkom op de site van TravelXL Reisbureau Comiek!

Wij, Annemiek van den Brink en Colinda van den Sigtenhorst zijn het gezicht van TravelXL Reisbureau Comiek in Lienden. Door onze jarenlange ervaring en gezien het feit dat reizen onze passie is, zijn wij de aangewezen personen om u te begeleiden in het boeken van uw perfecte vakantie.

Wilt u boeken? Dat kan online als u klikt op de button >Zoek & Boek< rechtsboven in het gele informatiedeel of mail of bel ons op bovenstaand email adres of telefoonnummer. Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar. Of maak eens een afspraak om uw vakantie tot in de puntjes te bespreken!

Klik hieronder op: 

Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt. Klik hier om uw TUI vakantie online te boeken of kom langs.

Extra zekerheid !!

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanner u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

Klik op een van onderstaande banners voor informatie en/of online te boeken.

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL Reisbureau Comiek als uw servicekantoor)
De Hofstede 40
4033 BV Lienden
Nederland
Telefoonnummer: 
0344-600664
Openingstijden: 
zondag:
Gesloten
maandag:
09:00 - 12:00
dinsdag:
09:00 - 12:00
woensdag:
09:00 - 12:00
donderdag:
09:00 - 12:00
vrijdag:
09:00 - 12:00
zaterdag:
Gesloten

Buiten de reguliere openingstijden op afspraak.