Copco Travel@Home TravelXL Maldegem

Over CopcoTravel@Home

CopcoTravel@Home is onderdeel van Copco Travel, een onafhankelijk reiskantoor. Wij bestaan sinds 1996 en zijn gevestigd in Ekeren ( Noord Antwerpen), Schilde en Kessel.

Al deze jaren staan wij garant voor een uitmuntende service en een correct reisadvies.

Onze reisspecialisten van CopcoTravel@Home zijn Zelfstandige Mobiele reisagenten die een trouw klantenbestand bedienen in hun regio.

Achter de schermen kunnen zij rekenen op alle nodige administratieve en logistieke ondersteuning van Copco Travel.

Naast de verkoop van traditionele  Belgische touroperator producten ( TUI, Thomas Cook, Club Med, Corendon, Sunny Cars …) biedt Copco Travel ook eigen groepsreizen aan. Begeleid door iemand van het kantoor. Dat is één voorbeeld van persoonlijke service.

Met onze eigen Cruise afdeling Five Star cruises hebben wij het breedste aanbod aan cruise rederijen ( MSC, Sea Dream Yachtclub , Holland America Line, Seabourn, Royal Caribbean, Celebrity Cruises, Crystal Cruises, NCL, Oceania, Hapag Lloyd Cruises, en zoveel meer….).

Onze eigen in-house specialisten werken met plezier u volgende droomcruise uit.

Wij werken nauw samen met TravelXL een Europees samenwerkingsverband voor Reisprofessionals. Hierdoor is onze aankoopkracht extreem versterkt en beschikken wij over het breedste assortiment van Nederlandse en Duitse Touroperators ( zoals TUI, Thomas Cook, Neckermann, OAD, Kras, All Tours, enz…)

Veiligheid en zekerheid dankzij onze verzekeringen VSR/Amlin en onze eigen nooddienst die 24/ 7  bereikbaar is.
En ons eigen luchthavenvervoer laat daarenboven uw vakantie van bij U thuis beginnen.

Maak zeker gebruik van de mogelijkheid tot het maken van een afspraak met één van onze mensen. Zo hoeft u nooit te wachten en krijgt u persoonlijk reisadvies op maat.

Uw vakantiewensen en onze vakkennis bezorgen u de mooiste tijd van het jaar!

Contacteer ons snel.

Zoek & Boek
(Selecteer Copco Travel@Home TravelXL Maldegem als uw servicekantoor)
Kerselaere 16
9991 Maldegem
België
Telefoonnummer: 
0324-7874714

Enkel na afspraak