Het reisbureau voor Oss en omstreken!

 Het Team van TravelXL de Ruwert, Oss

Wilt u boeken?
Dat kan online als u klikt op de button >Zoek & Boek< rechtsboven in het gele informatiedeel of mail of bel ons op bovenstaand email adres of telefoonnummer. Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar. Of maak eens een afspraak om uw vakantie tot in de puntjes te bespreken! Klik hieronder op: Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt. 
Extra zekerheid !!
Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanner u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

Klik op een van onderstaande banners voor informatie en/of online te boeken.

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL Reisbureau de Ruwert als uw servicekantoor)
Sterrebos 29
5344 AN Oss
Nederland
Telefoonnummer: 
0412-645555
Openingstijden: 
zondag:
Gesloten
maandag:
12:00 - 17:00
dinsdag:
12:00 - 17:00
woensdag:
12:00 - 17:00
donderdag:
12:00 - 17:00
vrijdag:
12:00 - 17:00
zaterdag:
11:00 - 16:00

Wij zijn nu met 'gesloten deuren' op bovenstaande tijden geopend. Om ervoor te zorgen dat ons team voldoende tijd voor u heeft verzoeken wij u zich van te voren aan te melden door het maken van een afspraak. U doet dit door te klikken op de button [ Maak hier uw afspraak] 

Karel Donkers:

TravelXL reisbureau de Ruwert neemt u mee naar de mooiste bestemmingen wereldwijd. Bij reisbureau de Ruwert staat een een team van ervaren en enthousiaste travelplanners voor u klaar. Wij hebben tal van bestemmingen zelf bezocht en weten waarover we praten. Wij verkopen bijna alle Nederlandse, en Duitse Touroperators , en doen op een aantal bestemmingen, met een geselecteerd aantal partners rechtstreeks zaken. Internet goedkoper? Wij dagen u uit? Ziet u door het internet bos, de bomen niet meer, kom dan langs, of maak een afspraak.We doen er alles aan, om voor u een topvakantie te vinden.

Nestor Rodriguez:

Sinds 2001 werk ik in de reisbranche. Ik heb 2 periodes in het buitenland als reisleider gewerkt (Costa Brava en Bodrum) waarna ik bij Sonar Reizen (Turkije Specialist) in Utrecht op het hoofdkantoor heb gewerkt. Een favoriete bestemming heb ik niet aangezien ik alles wel mooi vindt maar ik was erg onder de indruk van Jordanië, Zuid Afrika, Thailand, Bali, Dubai, New York en het maken van Cruises. Daarnaast, gezien mijn Spaanse achtergrond, heb ik een zwak voor Spanje en met name Madrid als geweldige city trip bestemming. Ik kijk ernaar uit jullie te mogen helpen en voorzien van mooie reisadviezen. Graag tot ziens in de Ruwert.

Daisy Maasdijk:

Ik ben Daisy en na het afronden van de MTRO in 2001 ben ik meteen aan het werk gegaan bij Reisbureau de Ruwert. Eerst nog even afwachtend, want is een reisbureau nou wel leuk? Nou daar was ik al snel achter! Jaaa…het is echt heel erg leuk. Alles uitpluizen en zoeken en boeken is het leukste wat er is. Helemaal als het een mooie maatwerk reis is. Een vakantie is geen kleine aankoop, dus het is belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Klanten ontzorgen en alle reiswensen uit laten komen is wat ik het liefst doe. Ons vaste, enthousiaste en  gezellige team is erg goed op elkaar ingespeeld en ook buiten het werk kunnen we het goed met elkaar vinden. Ik heb ondertussen al een heleboel mooie verre bestemmingen mogen bezoeken waaronder; Mexico, Dominicaanse Republiek, Curacao, Sint Maarten, Bali, Nepal en Cuba. Ook binnen Europa al de meeste landen bezocht. Diverse cruises gemaakt en ook voldoende wintersportervaring opgedaan. Hoe mijn eigen vakantie er uit moet zien? Een mooie combinatie van strand, een leuke centraal gelegen hotel en een auto huren om op eigen houtje de leukste plekken van de bestemming te zien. Griekenland heeft mijn hart gestolen en heb daar dus al veel mooie plekjes gevonden. Dus voor een reis dichtbij of ver weg, zie ik je graag op het reisbureau! 

Nicole Cardinaels:

Ik ben Nicole Cardinaels en werk sinds 1994 bij reisbureau de Ruwert. Na 10 jaar fulltime gewerkt te hebben ben ik als moeder van 2 kinderen terug gekomen voor 3 dagen in de week. Ik doe mijn werk met veel plezier en vindt het superfijn als de klant weer tevreden naar huis gaat met een mooi vooruitzicht. Ik heb zelf al veel bestemmingen bezocht. Van kamperen in Nederland tot een rondreis in Thailand. Een heerlijk strandvakantie in de Caribbean of een leuke citytrip. Cruisen of een weekje voordelig naar Macedonie. Noem maar op .. Elke bestemming heeft zijn charme en dat maakt het werk zo leuk. Mijn motto in het leven is “”herinneringen maken”” en wat zijn nou mooiere herinneringen dan die ene droomvakantie die u boekte bij  travel XL de Ruwert Ik zie en help u graag  met het zoeken van uw  droomreis.

Debby Bosch: 

Ik ben sinds 2003 werkzaam bij ons Reisbureau en het bevalt me nog steeds prima! Wij werken met een heel leuk team en het is altijd gezellig op kantoor! De bestemmingen waar ik ben geweest zijn: Indonesie, Mexico, Dominicaanse Republiek, Kenia en ook veel bestemmingen in Europa waarvan Griekenland mijn favoriete bestemming is! Heb al veel Griekse eilandjes bezocht! Ik vind het leuk om voor onze klanten een passende vakantie bij hun wensen te vinden. Dus laat het ons weten en wij gaan zoeken!

Wendy van den Beemt :

Hoi , ik ben Wendy van den Beemt, Sinds 1999  werk ik als reisadviseur met veel liefde en passie in de reiswereld,  sinds juni 2019 mag ik deel uit maken van het enthousiaste ervaren team van Travel XL de Ruwert in Oss.

In de afgelopen jaren heb ik veel reiservaringen mogen beleven, op verschillende, prachtige bestemmingen, zoals onder andere, Zuid -Afrika, Cuba, Mexico, Aruba, Bonaire, Curacao, Amerika, Rusland, Maleisië, Dominicaanse Republiek .Verder heb ik met mijn gezin, diverse  avonturen mogen beleven, op diverse campings en tijdens onze Middellandse zee cruise, op de Europese vliegzon bestemmingen en zijn we graag sportief bezig tijdens onze wintersportvakantie.

Één van de mooiste aspecten van reizen is ,om vanuit je persoonlijke reiservaringen, mensen te enthousiasmeren en te voorzien van het best passende advies naar ieders persoonlijke wensen. Dus bent u op zoek, naar een mooie, bijzondere vakantiebestemming of spannend reisavontuur , die speciale, sfeervolle accommodatie, dit gaat zeker lukken met het uitgebreide aanbod van Travel XL! Wij zijn u graag van dienst bij Travel XL de Ruwert, dus kom gerust gezellig langs, mail of bel ons, waar u ook gaat: Travel XL de Ruwert staat voor u klaar!

Chantal van Pinxteren:

Hoi ik ben Chantal van Pinxteren en ben sinds 2003 werkzaam in de reiswereld. Ik ben begonnen op het reisbureau en heb tussendoor ook gewerkt als reisleidster in Rimini en Fuerteventura. Bij TravelXL de Ruwert werk ik sinds december 2014. Ik heb verschillende bestemmingen gezien, waarvan Cuba mij het meeste is bijgebleven! Ik werk hier met veel plezier en doe er dan ook alles aan om de gepaste vakantie voor u te vinden. Wilt u op afspraak komen, neem dan contact met me op. 

Karel Donkers
Daisy Maasdijk
Nestor Rodriguez
Nicole Cardinaels
Debby Bosch
Wendy van den Beemt
Chantal van Pinxteren