Waarom TravelXL Dorestad een begrip is in Wijk bij Duurstede en omgeving? Lees hieronder.

TravelXL Dorestad is een begrip in Wijk bij Duurstede en omgeving.

Beter bekend als “ Cees en Angelique van het Reisbureau”. Inmiddels ruim 15 jaar gevestigd in een zeer karakteristiek pand in het hart van Wijk bij Duurstede. Voor reizen op maat, pakketreizen, stedentrips en cruises bent u hier op het juiste adres. Klanten krijgen vaak leuke adresjes mee (lekkere restaurantjes,activiteiten ter plaatse), als een van beiden er is geweest.

Graag laten wij u meer kennis met ons maken. Dit kunt u activeren door te klikken op Google Maps of Google.

Bij het bezoeken hiervan stellen wij uw reactie/mening zeker op prijs.

Klik hieronder op:

Exclusieve Paspoort fotoservice voor Wijk bij Duurstede!

  • Kent u onze speciale paspoort fotoservice al? Kom binnen en op de foto! (officieel goedgekeurde pasfoto's!) Ook voor uw pasfoto’s met 100% garantie op de Nederlandse acceptatiecriteria Reisdocumenten.
  • Voor het maken van pasfoto’s: kunt u terecht van maandag t/m zaterdag van 09.00 uur tot 13.00 uur.

TUI vakanties: Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt. Klik hier om uw TUI vakantie online te boeken of kom langs.

Extra zekerheid !!

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanner u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

Klik op een van onderstaande banners voor informatie en/of online te boeken.

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL Dorestad als uw servicekantoor)
Klooster Leuterstraat 9
3961 AX Wijk bij Duurstede
Nederland
Telefoonnummer: 
0343-481002
Openingstijden: 
zondag:
Gesloten
maandag:
09:00 - 13:00
dinsdag:
09:00 - 13:00
woensdag:
09:00 - 13:00
donderdag:
09:00 - 13:00
vrijdag:
09:00 - 13:00
zaterdag:
09:00 - 13:00

Let op: Gewijzigde openingstijden vanwege het Corona virus. Uiteraard zijn we buiten deze tijden ook telefonisch en per e-mail bereikbaar.  

Wij zijn vanaf 3/3 weer open! Onze voordeur mag weer "open" (weliswaar op afspraak, maar het begin is er)! Wanneer we op vakantie kunnen en mogen gaan is afhankelijk van Reisadviezen, de regels die het bezoekende land hanteren, de lokale omstandigheden, vaccinaties, etc. Wij hebben hierover alle kennis en onze "zekerheidsgarantie". Wil jij ook ontzorgd worden? Bel of mail ons of maak een afspraak via de afsprakenmodule op onze website, ook om te beeldbellen/ TravelCall!

Persoonlijke afspraak is ook buiten deze uren mogelijk. Let op: dit zijn aangepaste tijden i.v.m. de coronacrisis.

Cees Nieuwendijk  Eigenaar van TravelXL Dorestad in Wijk bij Duurstede. Liefhebber van stedenreizen, Kenia &Tanzania, Mexico, Thailand, Amerika, IJsland, Griekenland en Turkije. Het liefst ontdekt Cees de verschillende bestemmingen met een huurauto (lekker lokaal eten, drinken en sfeer proeven). Vooral het samenstellen van rondreizen door Amerika & Thailand is zijn specialiteit.

Angelique van Mourik   Ruim 20 jaar werkzaam in de reiswereld. Eerst een aantal jaren op het reisbureau in Tiel en sinds 2001 in Wijk bij Duurstede. Is een liefhebber en specialist van Disneyland. Of het nu Disneyland Parijs, Florida of Hongkong is, het maakt niet uit, ze is er geweest. Zuid-Afrika, Mexico, Caribbean, Azië, Spanje en Griekenland zijn ook favoriete bestemmingen. Wat reizen mooi maakt is het het contact met de locals en hun tradities en gebruiken. 

Angelique van Mourik
Cees Nieuwendijk