Waarom TravelXL Dorestad een begrip is in Wijk bij Duurstede en omgeving? Lees hieronder.

TravelXL Dorestad is een begrip in Wijk bij Duurstede en omgeving.

Beter bekend als “ Cees en Angelique van het Reisbureau”. Inmiddels ruim 20 jaar gevestigd in een zeer karakteristiek pand in het hart van Wijk bij Duurstede. Voor reizen op maat, pakketreizen, stedentrips en cruises bent u hier op het juiste adres. Klanten krijgen vaak leuke adresjes mee (lekkere restaurantjes,activiteiten ter plaatse), als een van beiden er is geweest.

Graag laten wij u meer kennis met ons maken. Dit kunt u activeren door te klikken op Google Maps of Google.

Bij het bezoeken hiervan stellen wij uw reactie/mening zeker op prijs.

Klik hieronder op:

Exclusieve Paspoort fotoservice voor Wijk bij Duurstede!

  • Pasfoto's: Voor alle officiële documenten maken wij (officieel goedgekeurde) pasfoto’s met 100% garantie op Nederlandse acceptcriteria Reisdocumenten. Tevens voor 72 landen wereldwijd, volgens de meest recente voorschriften van het land pasfoto’s voor paspoorten, rijbewijzen en visa.
  • Op locatie: Ook bieden wij de mogelijkheid om op afspraak aan huis of op locatie pasfoto’s te laten maken. Voor het maken van pasfoto’s kunt tijdens de openingstijden gewoon bij ons binnen lopen.
  • Profielfoto's: Voor het maken van profiel foto’s voor bijv. sollicitatie, facebook ed. graag vooraf afspraak maken omdat dit meer tijd in beslag neemt. 

 

TUI vakanties: Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt. Klik hier om uw TUI vakantie online te boeken of kom langs.

Extra zekerheid !!

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanner u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

Klik op een van onderstaande banners voor informatie en/of online te boeken.

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL Dorestad als uw servicekantoor)
Klooster Leuterstraat 9
3961 AX Wijk bij Duurstede
Nederland
Telefoonnummer: 
0343-481002
Openingstijden: 
zondag:
Gesloten
maandag:
09:00 - 17:00
dinsdag:
09:00 - 17:00
woensdag:
09:00 - 17:00
donderdag:
09:00 - 17:00
vrijdag:
09:00 - 17:00
zaterdag:
10:00 - 16:00

Uiteraard zijn we buiten deze tijden per e-mail bereikbaar. Wilt u een afspraak maken? Klik dan op de banner {Maak hier je afspraak} links op deze pagina.

Toe aan vakantie? 

Maar onzekerheid over reisadviezen, coronaregels, lokale omstandigheden, vaccinaties, etc.?  Wij hebben hierover alle kennis en onze "zekerheidsgarantie". Wil jij ook ontzorgd worden? Kom langs, bel of mail of maak een afspraak voor een persoonlijk advies.

Cees Nieuwendijk  Eigenaar van TravelXL Dorestad in Wijk bij Duurstede. Liefhebber van stedenreizen, Kenia &Tanzania, Mexico, Thailand, Amerika, IJsland, Griekenland en Turkije. Het liefst ontdekt Cees de verschillende bestemmingen met een huurauto (lekker lokaal eten, drinken en sfeer proeven). Vooral het samenstellen van rondreizen door Amerika & Thailand is zijn specialiteit.

Angelique van Mourik   Ruim 20 jaar werkzaam in de reiswereld. Eerst een aantal jaren op het reisbureau in Tiel en sinds 2001 in Wijk bij Duurstede. Is een liefhebber en specialist van Disneyland. Of het nu Disneyland Parijs, Florida of Hongkong is, het maakt niet uit, ze is er geweest. Zuid-Afrika, Mexico, Caribbean, Azië, Spanje en Griekenland zijn ook favoriete bestemmingen. Wat reizen mooi maakt is het het contact met de locals en hun tradities en gebruiken. 

Angelique van Mourik
Cees Nieuwendijk