Voor maatwerk van vakantie- en zakenreizen, wereldwijd!

Ontzorgen is ons visitekaartje.

TravelXL EMVEE Utrecht bestaat in 2016 al weer 12,5 jaar. Door onze persoonlijke benadering, uitgebreide service en vertrouwde gezichten zijn wij de afgelopen jaren sterk gegroeid. Wij bieden alle soorten reizen zoals zonvakanties, verre vakanties, steden en wintersport. Daarnaast bieden wij maatwerk reizen aan. Een reis speciaal op maat gemaakt die helemaal aansluit bij uw wensen en budget. Wij verzorgen niet alleen de reis maar ook autohuur, stoelreservering, online inchecken, benodigde visa of parkeren op de luchthaven. Onze passie is reizen en dat doen we dan ook vaak en veel. Met elkaar hebben we al bijna de hele wereld gezien. Hierdoor kennen we de mooiste plekjes en kunnen wij uw ideale vakantie samenstellen. U bent bij ons aan het juiste adres voor ideeën en inspiratie om uw topvakantie te vinden. U bent van harte welkom bij ons in de winkel voor een kopje koffie en een uitgebreid reisadvies. Een afspraak maken op een door u gekozen tijdstip is altijd mogelijk. Daarnaast kunt u ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen. Aan de hand van uw wensen maken we een uitgebreide offerte met bijzondere accommodaties en tips! En wanneer u toch liever thuis achter de computer op zoek gaat naar een mooie vakantie, dan kunt u terecht op onze website.

Extra service en zekerheid

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt. 

Extra zekerheid !!

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanner u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

 

 

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL EMVEE Utrecht als uw servicekantoor)
Rijnlaan 34
3522 BN Utrecht
Faxnummer: 
030-2802390
Telefoonnummer: 
030-2851411
Openingstijden: 
zondag: Gesloten
maandag: 09:00 - 17:30
dinsdag: 09:00 - 17:30
woensdag: 09:00 - 17:30
donderdag: 09:00 - 17:30
vrijdag: 09:00 - 17:30
zaterdag: 09:30 - 16:00

zondag en buiten deze openingstijden: www.travelxl.nl/emvee

Mariska van Vliet, eigenaar van het reisbureau, heeft jarenlange ervaring in de reiswereld. Zij is al op veel bijzondere bestemmingen geweest. Bij haar moet u zijn voor alles omtrent uw gezinsvakantie, wintersport, stedenreizen, Zuid- en Midden Amerika en het Verre Oosten.

Kim van Miert is al vele jaren werkzaam bij Reisburo EMVEE. Zij heeft een indrukwekkend reis CV. Zij heeft onder andere rondgereisd in Noord- en Midden Amerika, Australië, Nieuw Zeeland, Thailand én is een echte cruise specialist! Zij reist graag af naar de (nog) onbekende landen zoals bijvoorbeeld Nicaragua of Georgië.

Thessa Benschop is een echte specialist van de wat koudere landen. Zij heeft diverse reizen gemaakt naar Denemarken, Noorwegen, Zweden en ze maakte onlangs een autorondreis door Schotland. Daarnaast is zij groot fan van Afrika en ‘The Big Five’.

Kortom: Een team wat met elkaar de hele wereld heeft gezien! TravelXL EMVEE Utrecht levert op maat gemaakte offertes en verzorgt uw reis tot in detail.

 

 

Mariska van Vliet
Kim van Miert
Thessa Benschop