Esther Marcus

Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Esther Marcus

Persoonlijk 

Al meer dan 20 jaar ben ik, Esther Marcus, persoonlijk reisadviseur. 'Veel reizen' is mijn favoriete hobby en zo heb ik veel praktische kennis opgedaan. Er zijn veel voorbeelden te noemen waar ik jullie uit eigen ervaring graag naar toe zou willen sturen! Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het regelen van huwelijksreizen.

Reiservaring

Ik kan je vertellen over Ecuador en de Galapagos eilanden of over Indonesië: Sumatra, Java en Bali. Misschien denk je aan een reis naar New York? Geniet van deze bruisende stad en ga het ontzagwekkende 'Groundzero' zelf zien! Of een autorondreis door Florida en eindig aan het strand van Miami, met zijn Art Deco district. Maar denk ook aan zwemmen met dolfijnen in de Dominicaanse Republiek, de Mayacultuur ontdekken in Mexico, Zuid-Amerika beleven in Brazilië, watersporten op de Kaap Verdische eilanden of een cruise.

Specialiteit 

Mijn specialisatie is het samenstellen van 'reizen op maat'. Dit kan zijn vakantiereizen, maar ook huwelijksreizen. Ik regel de reizen altijd samen met de reizigers, waarbij alle wensen worden meegenomen. Omdat ik zelf een zeer diverse reiservaring heb, kan ik elke klant helpen. Op deze manier kan iedereen, samen met mij, zijn eigen unieke droomreis maken.

Werkwijze

Om alle wensen waaraan jullie reis moet voldoen boven tafel te krijgen, kom ik vrijblijvend en kosteloos voor een uitgebreide afspraak bij je thuis, ´s avonds of overdag. We nemen dan samen de hele reis door. Ik probeer precies die reis samen te stellen, die jullie in gedachten hebben. Natuurlijk ben ik aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, mail mij: esther@travelxlathome.nl

TravelXL@Home Esther Marcus

Rode Klaver 127,1422 SL UITHOORN

T 0297 580858; M 06 51084052

E esther@travelxlathome.nl  W www.travelxl.nl/Esther-Marcus

Zoek & Boek
Uithoorn
Nederland
E-mail adres: esther@travelxlathome.nl
Telefoonnummer: 
0297-580858
Mobiel: 
06-51084052
Servicekantoor: