Kwaliteit, service & deskundigheid
60+ verkooppunten
Laagste prijsgarantie
ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds

Aankomst? tips


Aankomst pakketreis
Zodra je bent geland, volg je op het vliegveld de borden EXIT voor de uitgang. Heb je een pakketreis geboekt dan zie je vanzelf de borden van de reisorganisatie die je verder helpen. Het is tegenwoordig niet meer gebruikelijk dat op elke bestemming een reisleiding aanwezig
is. Wel zijn deze altijd bij noodgevallen en vragen bereikbaar (bellen, sms’en e-mailen), zie hiervoor je reisdocumenten.
Transfer naar je hotel(pakketreis)
De transfer naar je hotel deel je meestal met vakantiegangers uit andere landen.
Vervoer vanuit /naar luchthaven
Regelmatig komt het voor dat blijkt dat er bij de pakketreis vooraf geen vervoer vanuit/ naar de luchthaven is geboekt en is inbegrepen. Check dit ruim van tevoren en mocht dit niet geboekt zijn, neem dan contact op met een van onze Travelcenters om dit alsnog te doen.
In-en uitcheck tijden accommodatie
Accommodaties, hotels- en appartementen hanteren hiervoor vaak verschillende tijden. Inchecktijden zijn meestal van 15.00 – 18.00u. Arriveert u later neem dan contact op met uw accommodatie en voorkom dat uw kamer doorverhuurd wordt.
Uitchecken tussen 10.00 – 12.00u. , informeer dit bij aankomst. Wilt u later uitchecken? Neem dan lokaal contact op met de receptie van uw accommodatie. Vaak wordt hiervoor een toeslag berekend.
Excursies
Reserveer je excursies voor je vertrek, eenvoudig voor vertrek. Zo kan je op voorhand al plannen en rustig bekijken welke excursies je graag zou doen om je bestemming te ontdekken. Je hebt een ruime keuze uit tal van mogelijke excursies. Droom alvast even weg! BEKIJK HET AANBOD.
www.partner.viator.com/nl/15077 of [voor lokale tours en activiteiten]: https://www.musement.com/nl/?aid=travelxl
Extra’s
Je Travelcenter kan op verzoek ook de volgende extra’s regelen: parkeren op alle luchthavens, ook in België en Duitsland, taxi vervoer naar
de luchthavens, hotelovernachtingen op de luchthaven of er dichtbij, lounges bij vertrek op Schiphol en andere luchthavens, speciale assistentie en medische bagage, etc.
Eigen vervoer tips
Denk aan: • Autobahn vignet o.a. in Oostenrijk, Tsjechie, Zwitserland en Bulgarije • Brandblusser • Gevarendriehoek • Milieusticker (alle ste-
den in Duitsland en in milieuzones in Frankrijk) • Reflecterend vestje • Sneeuwkettingen • Verbanddoos • Winterbanden • Blaaspijpjes (Frank-
rijk), etc.
Checkt u nog even of een van bovenstaande tips op uw reis van toepassing is? Veelal gelden deze verplichtingen in vele Europese landen.

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen?


Copyright TravelXL 2022 | Inloggen