Kwaliteit, service & deskundigheid
60+ verkooppunten
Laagste prijsgarantie
ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds

Bagage ophaalservice Schiphol


Bagage inchecken met Luggo

voor Transavia en Corendon Airlines

Wanneer je vliegt met Corendon (Dutch) Airlines of Transavia (m.u.v. Transavia vluchten naar Turkije) vanaf Amsterdam Schiphol Airport of Rotterdam The Hague Airport kun je gebruikmaken van het bagage incheck proces van Luggo.

Met Luggo wordt je bagage vanuit huis ingecheckt en opgehaald waardoor je vakantie zonder stress kan beginnen. De bagage wordt een dag voor vertrek door een koerier opgehaald en aan de deur verzegeld, gewogen, geseald, ingecheckt en voorzien van een bagagelabel. De koerier brengt de bagage naar de luchthaven en draagt deze direct over aan de luchtvaartmaatschappij. De bagage gaat het vliegtuig in en vind je terug op de bagageband op de plaats van bestemming.

Je kunt de koffer pick-up service gemakkelijk  hier bijboeken. Wil je toch liever wachten of heb je het niet direct bijgeboekt? Dan kun je tot 3 dagen voor vertrek deze service alsnog bijboeken. Mocht je geen gebruik meer willen maken van de koffer pick-up service, dan kun je dit tot 48 uur voor vertrek van je vlucht kosteloos annuleren.

Voor meer informatie over het inchecken van je bagage met Luggo: 

Copyright TravelXL 2022 | Inloggen