Kwaliteit, service & deskundigheid
60+ verkooppunten
Laagste prijsgarantie
ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds

ESTA voor Amerika


Verenigde Staten: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/ 

Voor de Verenigde Staten moet elke reiziger (ook kinderen en baby’s) over een eigen paspoort en reisdocumenten beschikken. Voor de Verenigde Staten dient u uw komst minimaal 1x week voor aankomst aan te kondigen:
https://esta.cbp.dhs.gov/.
Paspoort moet ook geldig zijn tot na vertrek uit de VS. 

Een noodpaspoort wordt niet geaccepteerd. De kosten bedragen circa U$ 21.00.

Internationale reizigers die onder het Visa Waiver Programma (VWP) naar de Verenigde Staten willen reizen, vallen onder verscherpte veiligheidsmaatregelen en dienen voor dit visum administratiekosten te betalen. Alle reizigers die voor toestemming in aanmerking komen die onder het Visa Waiver Programma naar de Verenigde Staten willen reizen, dienen een aanvraag voor toestemming te doen en dan de kosten te betalen met behulp van het volgende proces. Als u op de volgende link klikt krijgt u een formulier te zien dat u dient in te vullen.

Aanvraagformulier Nederlands.

De kosten van circa $ 21,- per persoon kunt u uitsluitend met een creditcard betalen. Houdt deze dus bij de hand. Het is voldoende als u de met een rood sterretje aangegeven items invult. De geldigheid van de toestemming is 2 jaar.

TIP: er zijn vele bedrijven die hiervoor hun diensten aanbieden. De kosten voor deze bemiddeling kunnen hoog oplopen, terwijl u dit eenvoudig zelf kunt activeren met bovenstaande link. Onze Travelcenters helpen u graag maar zullen voor deze werkzaamheden wel een gering bedrag berekenen.

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen?


Copyright TravelXL 2022 | Inloggen