Kwaliteit, service & deskundigheid
60+ verkooppunten
Laagste prijsgarantie
ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds

Online boeking op deze website


U heeft een boeking gemaakt wanneer u akkoord bent gegaan met de algemene voorwaarden en de ANVR Reizigersvoorwaarden en op de definitief boeken knop heeft gedrukt. U ontvangt direct per e-mail een bevestiging van de boeking met alle belangrijke gegevens. Nadat u het online betaalproces heeft afgerond wordt op uw scherm ook een bevestiging getoond met daarin een reserveringsnummer. Wij raden u aan deze bevestiging uit te printen, zodat u dit altijd bij de hand heeft. De volgende werkdag zal het door u gekozen Travelcenter contact opnemen. Dit om te checken of de namen wel correct zijn, er nog eventuele vragen zijn, etc. Kortom om u meer zekerheid te geven dat de internet boeking naar wens is verlopen! Wie anders dan TravelXL biedt u deze zekerheid en service ook bij het online boeken van uw vakantie?

Betaalmethode

Na afronden van het boekingsproces kunnen de boekingen op de website uitsluitend via IDeal( internetbankieren via uw eigen bank) betaald worden. Betalingen met creditcard (Visa of Mastercard) zijn niet mogelijk.

Bij uw Travelcenter kunt u op de volgende wijze betalen: contant, door eenmalige betalingsmachtiging of door betalen op rekening/ factuur. Sommige vestigingen accepteren mogelijk credit card betalingen. Dit is afhankelijk welke regeling u met uw Travelcenter heeft getroffen.

Geen bevestiging of reserveringsnummer ontvangen?

Indien aan het eind van het boekingsproces op uw scherm géén bevestiging met een reserveringsnummer wordt getoond, kan dat verschillende oorzaken hebben. Bijvoorbeeld als de betaling niet goed is afgerond. Meestal is de reservering dan wel correct bij de touroperator vastgelegd en is er daarom een overeenkomst met u aangegaan. Maak daarom geen nieuwe reservering maar neem zo snel mogelijk contact met het door u gekozen Travelcenter op, om dubbele boekingen te voorkomen.

Ook kan het voorkomen dat het niet lukt om de boeking af te ronden. Dat kan een technisch probleem zijn, een onderdeel van de gewenste/ geboekte reis tijdelijk niet beschikbaar is, etc. of een van de vele andere redenen. Neem ook dan contact op met uw Travelcenter.

Is het mogelijk een boeking via de site te annuleren?

Nee, het is niet mogelijk om uw boeking via de site te annuleren. Dit kan uitsluitend door contact op te nemen met het door uw gekozen Travelcenter tijdens de door ons opgegeven openingsuren. Bij annulering buiten deze tijden geldt als annuleringsdatum de eerstvolgende werkdag. In plaats van annuleren, kunt u de mogelijkheid van een "in-de-plaats-stelling" overwegen. U laat dan iemand anders reizen in uw plaats. Lees de informatie hierover de ANVR Reisvoorwaarden op www.anvr.nl. De aanmelder (en eventueel de plaatsvervanger) is hoofdelijk aansprakelijk voor de betaling van het nog verschuldigde deel van de reissom. Dat is inclusief de wijzigings- en communicatiekosten, zie de ANVR Reisvoorwaarden.

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen?


Copyright TravelXL 2022 | Inloggen