Kwaliteit, service & deskundigheid
60+ verkooppunten
Laagste prijsgarantie
ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds

Vakantieboeken


Bij elke getoonde accommodatie wordt de button ‘boeken’ of ‘details aanpassen’ getoond. Wanneer u op de button ‘boeken’ klikt, kunt u de geselecteerde reis in één keer boeken.

Wilt u de reisgegevens wijzigen, dan kunt u via ‘details aanpassen’ de reisduur, verzorging, aantal kamers, luchthaven, de vertrekdatum en het aantal personen ingeven. Deze gegevens worden doorgestuurd naar de hoofdcomputer van de reisorganisatie om de beschikbare vertrekmogelijkheden en de juiste totaalprijs op te vragen. Vervolgens vult u uw persoonlijke gegevens in en regelt u de betaling van uw boeking via IDeal. Tot slot bevestigt en betaalt u uw boeking.

Uiteraard kunt u ook boeken bij een van de meer dan 53 Travelcenters van TravelXL of bij onze Mobiele Travel Planners van TravelXLatHome, die graag bij u thuis komen om de reis te regelen.

Wijzigen via de site?

Nee, het is niet mogelijk om via de site wijzigingen door te voeren in een reeds gemaakte boeking. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze medewerkers van het door u geselecteerde Travelcenter om de boeking af te handelen. Hiermee zijn soms extra kosten gemoeid.

Tot wanneer kan ik op de site boeken?

U kunt nog boeken via deze site tot 2 werkdagen voor vertrek. Wilt u binnen 2 werkdagen voor vertrek een boeking maken, neem dan contact met ons op. Indien uiteraard alleen als er beschikbaarheid is.

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen?


Copyright TravelXL 2022 | Inloggen