Kwaliteit, service & deskundigheid
60+ verkooppunten
Laagste prijsgarantie
ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds
TravelXL Reisburo Borger
Grote Brink 2A
9531 AL Borger
Nederland
0599-481146
borger@travelxl.nl
Contact

Openingstijden

zondag: Gesloten
maandag: 13:00-17:00
dinsdag: 10:00-17:00
woensdag: 10:00-17:00
donderdag: 10:00-17:00
vrijdag: 10:00-17:00
zaterdag: 10:00-16:00

Nieuwsbrief

TravelXL Reisburo Borger

Persoonlijk 100% Maatwerk met onze kennis en ervaring.


Welkom op de site van TravelXL Reisburo Borger!

TravelXL Reisburo Borger bestaat uit een ervaren en enthousiast team, bij wie uw zoektocht naar de perfecte reis in goede handen is.

Wij zijn het er over eens, dat we ‘het leukste product dat er is’ verkopen. Inventariseren, uitzoeken, adviseren en verkopen, kortom alles gericht op uw vakantie, dat is waar we met veel plezier aan werken.

Al menig land en plaats werd door één van ons bezocht, reizen is onze passie. Over alle bestemmingen die wij bezocht hebben, kunnen wij u uit de eerste hand adviseren. Zoals u al leest: Wij helpen u graag verder met het regelen en boeken van de vakantie, die het beste bij u past. Vertrek vanuit Nederland of Duitsland naar waar ook ter wereld; wij weten de weg! 
 

Wij zijn open en werken op afspraak!

Om u deskundig te adviseren nemen wij graag de tijd voor u en werken wij daardoor op afspraak. U kunt gemakkelijk een afspraak maken via bovenstaande button "Maak een afspraak met één van onze travelplanners". 
Vanzelfsprekend mag u ook altijd bellen of mailen voor het maken van een afspraak. Geen afspraak? U mag uiteraard altijd binnenlopen maar voor uzelf en voor ons is het fijn als u vooraf een afspraak maakt.  


 

Team TravelXL Reisburo Borger en Rolde 
Hillie, Annie, Marieke, Karin en José

DAGTOCHTEN EN MEERDAAGSE GROEPSREIZEN

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15-08-2024 Dagtocht Emsflower en het zoete van Mettingen

Na vertrek uit Borger/Rolde rijden we naar Emsbüren in Duitsland. Hier ligt het Nederlandse bedrijf Emsflower, de grootste kwekerij van Europa. De binnentuin, de cactustuin, de tropische tuin, de teelt afdeling, snijbloemenkas, logistiek- en productieafdeling modern restaurant, kinderboerderij en bloemen shop maken het aanbod zeer compleet. Bij aankomst worden we opgewacht en rondgeleid. Tussen de middag koffietafel met roerei. Na de lunch is er uiteraard nog even de gelegenheid om zelf rond te kijken. Na het bezoek aan Emsflower rijden we onder leiding van een gids naar Mettingen, wat bekend staat als de stamplaats van de familie Brenninkmeyer (van C&A) en als één van de belangrijkste plaatsen voor de WestFaalse textielhandel in Nederland. Aansluitend wordt en informatieve film getoond over de bakkerij Coppenrath&Wiese met koffie/thee en iets lekkers uit de bakkerij, daarna rijden we terug naar Borger/Rolde. Tijdens de terugreis maken we een stop voor het 3-gangen diner.

Inclusief: Busvervoer vanuit Borger/Rolde, koffie/thee en gebak, rondleiding Emsflower, Koffietafel en een 3-gangen diner.  
 

Prijs per persoon: € 109,= 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VOOR DE DAGTOCHTEN GELDT EEN MINIMUM AANTAL DEELNEMERS VAN 45 PERSONEN (MAXIMAAL 60 PERSONEN) 
 

************************************************************************************************************************************

MEERDAAGSE GROEPSREIZEN

Al onze meerdaagse groepsreizen in 2024 zitten helaas al vol.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

 

Medewerkers

Reisadviseur Annie Veenema Reisadviseur
Reisadviseur Karin Zwaan Reisadviseur
Reisadviseur Hillie Harms Reisadviseur
Reisadviseur José van der Steen Reisadviseur
Reisadviseur/Eigenaar Marieke Veenema Reisadviseur/Eigenaar
Copyright TravelXL 2022 | Inloggen