Fly-drive Florida Sunshine Trails

13 dagen

 
 
 

Gedetailleerd reisplan

 
Dag 1: AANKOMST IN MIAMI
Aankomst in de Sunshine State Florida. Haal uw huurauto op en ga naar uw hotel.
 
 
Dag 2: MIAMI - KEY WEST
De reis van vandaag brengt je naar het zuiden, over 42 bruggen en 32 eilanden terwijl je over de Overseas Highway (US1) helemaal naar Key West rijdt, op slechts 90 mijl afstand van Cuba. Key Largo is de eerste in een keten van koraaleilanden die bekend staat als de Keys. De topattractie voor bezoekers is ongetwijfeld het enige onderwaterpark in de VS, John Pennekamp Coral Reef State Park. Ga verder naar Key West en loop het Pelican Path of neem de Conch Tour Train om Key West te proeven. Mis het Hemingway House niet, een van de beroemdste heiligdommen van beroemdheden in Key West.
 
 
Dag 3: KEY WEST - KEY LARGO
Vandaag vervolgt u uw reis langs de Keys op weg naar Key Largo. Zorg ervoor dat je onderweg stopt om foto's te maken van dit unieke stuk weg en geniet van vers gevangen vis in het restaurant van je keuze. Overnachting in Key Largo.
 
 
Dag 4: KEY LARGO - NATIONAAL PARK EVERGLADES - NAPELS
Vandaag steekt u "Alligator Alley" over via het Everglades National Park. Breng tijd door in het bezoekerscentrum en we raden je aan aan boord van een moerasboot te springen voor een spannende ervaring. Ga verder naar de chique stad Napels, waar designerwinkels en lekker eten de prachtige stranden aan de Gulf Coast complimenteren.
 
 
Dag 5: NAPELS
Een volledige dag om te ontspannen en te genieten van Napels.
 
 
Dag 6: NAPELS - SARASOTA
Ga verder naar het noorden naar Sarasota, langs de populaire stranden van Fort Myers en Venetië. Stop om de winterresidentie van Thomas Edison en Henry Ford buiten Fort Myers te bezoeken. Overweeg een uitstapje te maken naar de tropische barrière-eilanden Sanibel en Captiva (tolbrug). Bezoek Ding Darling State Park op Captiva, waar u fietsen kunt huren om te genieten van de flora en fauna van Florida, of maak een kajaktocht door de mangroven.
 
 
Dag 7: SARASOTA - CRYSTAL RIVIER
Reis vandaag naar het noorden en het binnenland in terwijl je richting Crystal River gaat. Stop onderweg bij Homosassa Springs, de thuisbasis van Nature World, een natuurreservaat voor bedreigde zeekoeien.
 
 
Dag 8: CRYSTAL RIVER - ST. AUGUSTINE
Bezoek deze ochtend Silver Springs Park waar de eerste Tarzan-films zijn opgenomen of geniet van een boottocht met glazen bodem op het kristalheldere water van Silver Springs. Steek het Ocala National Forest over via Palatka naar St. Augustine. Ponce De Leon landde hier in 1513 op zoek naar de eeuwige jeugd. Tijdens uw verblijf kunt u de mythische Fontein van de Jeugd bezoeken.
 
 
Dag 9: ST. AUGUSTINE - ORLANDO
Bezoek vandaag het beroemde Daytona Beach voordat u het binnenland in slingert en de Interstate 4 volgt naar de themaparkhoofdstad van de wereld, Orlando, uw uitvalsbasis voor de komende drie nachten.
 
 
Dag 10: ORLANDO
De belangrijkste beslissing tijdens uw verblijf zal zijn om te beslissen welke parken u wilt bezoeken. Kies tussen Disney's Magic Kingdom, Epcot Center, MGM en Animal Kingdom, Universal Studios, Islands of Adventure of SeaWorld. Een goede zonnebrandcrème en comfortabele wandelschoenen worden aanbevolen. (Entree niet inbegrepen)
 
Dag 11: ORLANDO
Een volledige dag ter vrije besteding om te ontdekken wat deze op verbeeldingskracht gebouwde stad inspireert.
 
 
Dag 12: ORLANDO - COCOA BEACH
Rijd oostwaarts naar de Space Coast van Florida en land in Cocoa Beach, de thuisbasis van de East Coast Surfing Hall of Fame. Misschien wilt u het universum verkennen in NASA's Kennedy Space Center of de beroemde Cocoa Beach-pier bewandelen en genieten van de winkels, het eten en de zeelucht.
 
 
Dag 13: COCOA BEACH - VERTREK MIAMI
Ga op tijd verder naar Miami om uw huurauto voor uw terugvlucht in te leveren.

Interesse? neem dan contact op met je TravelXL Travelcenter of ZRA van TravelXLatHome voor een maatwerk reis en prijs!