De enige echte reisspecialist in de IJmond!

Sinds 01 november 2017 is de vakantiereiswinkel van Reis & Zo aangesloten bij TravelXL, de enige onafhankelijke kwaliteit reisbureau keten van Nederland. Andere naam, zelfde team. Als reisspecialist in IJmuiden zorgen wij met onze persoonlijke service voor zekerheid en betrouwbaarheid op het gebied van zaken- en vakantiereizen. Niet voor niets vertrouwen steeds meer klanten in de IJmond hun vakantie juist aan ons toe.

TravelXL Reis & Zo biedt u de keuze uit alle Nederlandse en Duitse reisorganisaties, waarbij wij samen met u de beste keuze hieruit maken. Kom gerust langs of maak een afspraak en laat u informeren en inspireren onder het genot van een heerlijke cappuccino (of espresso, thee of iets anders).

Wilt u online boeken? Ook dat kan, klik op <zoek en boek> boven onze foto en u boekt uw reis direct bij ons.

Klik hieronder op: 

Klik op een van onderstaande banners voor informatie en/of online te boeken.

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL Reis & Zo als uw servicekantoor)
Lange Nieuwstraat 413
1971 GD IJmuiden
Nederland
Telefoonnummer: 
025-5545745
Openingstijden: 
zondag:
Gesloten
maandag:
13:00 - 17:00
dinsdag:
10:00 - 17:00
woensdag:
10:00 - 17:00
donderdag:
10:00 - 17:00
vrijdag:
10:00 - 17:00
zaterdag:
12:00 - 16:00

LET OP: gewijzigde openingstijden vanwege het Corona-virus t/m 12-04-2020; wij vertrouwen op uw begrip.

Even voorstellen …

Ferry Oostmeijer, Directeur/eigenaar

De oorsprong van Reis & Zo dateert al van net na de 2e Wereldoorlog. Toen ontstaan als activiteit van de Koninklijke Verenigde Scheepsagenturen van Halverhout & Zwart en Zurmühlen BV (beter bekend als Reisbureau KVSA), waar de maritiem logistieke dienstverlening werd uitgebreid met de verkoop van vliegtickets en vakanties voor voornamelijk zeevarenden.

Mijn persoonlijke historie ligt in de luchtvaart en nadat ik het reisbureau vanuit KVSA heb verzelfstandigd, is Reis & Zo een 100% onafhankelijk reisbedrijf en uitgegroeid tot een professionele organisatie met een brede doelgroep op het gebied van zakenreizen, maatwerk- en vakantiereizen. Inmiddels is Reis & Zo het enige, echte reisbureau in IJmuiden. Ik geloof namelijk in de persoonlijke service en ben trots op de toegevoegde waarde die onze zeer ervaren Travelplanners bieden. Zij maken voor u het verschil. Samen hebben wij de hele wereld gezien en kunnen u er alles over vertellen.

Kim Vlaming, Travelmanager

Mijn naam is Kim Vlaming en ik ben sinds 2015 werkzaam in de reisbranche. Na het behalen van mijn toeristische opleiding ben ik een aantal jaar werkzaam geweest op een reisbureau in Haarlem. Nu met veel werkplezier bij Reis&Zo te vinden. Mijn eigen vakantievoorkeur is heel divers en is dan ook een mix van kampeervakanties, citytrips, zonvakanties & verre vakanties. De volgende landen heb ik tot nog toe mogen bezichtigen: België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Engeland, Schotland,  Tsjechië, Polen, Slowakije, Slovenië, Hongarije, Kroatië, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Griekenland, Zweden, Marokko, Egypte en Mexico. In ons team hebben wij veel bestemmingservaring opgedaan en dit gebruiken wij dan ook graag bij het uitzoeken van uw droomvakantie! Zien we u snel?

 

Diana Leegwater, Travelplanner

Mijn naam is Diana Leegwater en sinds 2000 ben ik werkzaam in de reiswereld. Ik ben begonnen bij Reisburo Journaal te IJmuiden en sinds 2011 ben ik werkzaam bij Reis & Zo,  ook te IJmuiden. Inmiddels heb ik vele landen bezocht zoals: Duitsland, België,  Oostenrijk, Italië, Frankrijk, Spanje inclusief de Canarische Eilanden, Portugal, Kroatië, Indonesië, Thailand, Maleisië, Sri Lanka, Malediven, Brazilië, Mexico, Dominicaanse Republiek, Griekenland, Gambia, Turkije, Egypte, Tunesië. In het voorjaar maak ik graag een rondreis door een Aziatisch land of de Caribbean en in het najaar naar een zonnige bestemming in Europa zoals Spanje of Griekenland, maar ook een stedenreis vind ik erg leuk. Of u met de auto, bus of vliegtuig op vakantie wilt, ik wil u hier graag bij helpen. Graag tot ziens bij ons vernieuwde  Travelcenter in IJmuiden.

Marja Metselaar, Travelplanner

Mijn naam is Marja Metselaar en ik ben al heel lang werkzaam in de reiswereld. Ik ben begonnen bij de rederij  Tor Line, nu bekend als DFDS. Gedurende die tijd heb ik dan ook  vele reizen naar Scandinavië gemaakt.  In 1988 ben ik begonnen bij een reisbureau in Haarlem en sinds 1998 ben ik werkzaam  in IJmuiden. In al deze jaren heb ik de volgende landen bezocht: Engeland, Schotland, Ierland, Zweden, Noorwegen, Finland, Rusland, Polen, Duitsland, België, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Andorra, Spanje, Portugal, Italië, Griekenland, Macedonië,  Egypte, Marokko, Kenia, Zuid-Afrika, Verenigde Staten, Canada, Mexico, St. Maarten, Curaçao, Sri Lanka, Malediven, Maleisië. Mijn favoriete vakanties zijn de vakanties naar de wintersport. Ik hou dan ook erg van skiën. In de zomer vind ik het leuk om met de auto er op uit te trekken en dan wel zien waar ik terecht kom.  Dit kan een camping zijn maar ook een klein hotel of een bungalow. Stedenvakanties zijn natuurlijk erg leuk als ‘tussendoor’ vakantie! Indien u speciale wensen heeft of een weekje naar de zon wilt, ik vind het ontzettend leuk om dit voor u te reserveren. Graag tot ziens in IJmuiden.