De enige echte reisspecialist in de IJmond!

Sinds 01 november 2017 is de vakantiereiswinkel van Reis & Zo aangesloten bij TravelXL, de enige onafhankelijke kwaliteit reisbureau keten van Nederland. Andere naam, zelfde team. Als reisspecialist in IJmuiden zorgen wij met onze persoonlijke service voor zekerheid en betrouwbaarheid op het gebied van zaken- en vakantiereizen. Niet voor niets vertrouwen steeds meer klanten in de IJmond hun vakantie juist aan ons toe.

TravelXL Reis & Zo biedt u de keuze uit alle Nederlandse en Duitse reisorganisaties, waarbij wij samen met u de beste keuze hieruit maken. Kom gerust langs of maak een afspraak en laat u informeren en inspireren onder het genot van een heerlijke cappuccino (of espresso, thee of iets anders).

Wilt u online boeken? Ook dat kan, klik op <zoek en boek> boven onze foto en u boekt uw reis direct bij ons.

Klik hieronder op: 

Klik op een van onderstaande banners voor informatie en/of online te boeken.

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL Reis & Zo als uw servicekantoor)
Lange Nieuwstraat 413
1971 GD IJmuiden
Nederland
Telefoonnummer: 
0255-545745
Openingstijden: 
zondag:
Gesloten
maandag:
08:30 - 17:00
dinsdag:
08:30 - 17:00
woensdag:
08:30 - 17:00
donderdag:
08:30 - 17:00
vrijdag:
08:30 - 17:00
zaterdag:
10:00 - 17:00

Let op: Buiten deze uren, op zon- en feestdagen bezoek dan onze site www.travelxl.nl/ijmuiden, waar u tevens direct uw vakantie kunt boeken.

Toe aan vakantie? 

Maar onzekerheid over reisadviezen, coronaregels, lokale omstandigheden, vaccinaties, etc.?  Wij hebben hierover alle kennis en onze "zekerheidsgarantie". Wil jij ook ontzorgd worden? Kom langs, bel of mail of maak een afspraak voor een persoonlijk advies.

 

 

Even voorstellen …

Ferry Oostmeijer, Directeur/eigenaar

De oorsprong van Reis & Zo dateert al van net na de 2e Wereldoorlog. Toen ontstaan als activiteit van de Koninklijke Verenigde Scheepsagenturen van Halverhout & Zwart en Zurmühlen BV (beter bekend als Reisbureau KVSA), waar de maritiem logistieke dienstverlening werd uitgebreid met de verkoop van vliegtickets en vakanties voor voornamelijk zeevarenden.

Mijn persoonlijke historie ligt in de luchtvaart en nadat ik het reisbureau vanuit KVSA heb verzelfstandigd, is de Reis & Zo Groep een 100% onafhankelijk reisbedrijf en uitgegroeid tot een professionele organisatie met een brede doelgroep op het gebied van zakenreizen, maatwerk- en vakantiereizen. Inmiddels is Reis & Zo het enige, echte reisbureau in IJmuiden. Ik geloof namelijk in de persoonlijke service en ben trots op de toegevoegde waarde die onze zeer ervaren Travelplanners bieden. Zij maken voor u het verschil. Samen hebben wij de hele wereld gezien en kunnen u er alles over vertellen.

Reisgroeten namens het gehele team,

 José, Karin, Barbara en Ferry