Jongeren vakanties van TravelXL

Sta jij voor 10'en op om te ontbijten? Dan zijn onze jongerenvakanties niet echt geschikt voor jou! Jij bepaalt zelf wel wat jij wilt! toch? Ontbijten op het strand, de hele dag relaxen aan het zwembad, biertje? In de middag als de hoofdpijn is gezakt misschien een voorzichtig dansje tijdens een beachparty in het zwembad of op het strand. 's Avonds eerst een bodem leggen met lekker eten aan de boulevard om je weer klaar te maken voor de stapavond naar een cafe, club of feest met vrienden en vriendinnen. Is dat wat jou lijkt? Dan ben je bij TravelXL aan het juiste adres voor een onvergetelijke vakantie. Je hoeft hiervoor echt niet naar andere aanbieders.  

De chillste vakanties in de zon vind je bij TravelXL! "Als je op zoek bent naar een echte stapvakantie en leuke feesten en activiteiten, is this the place to be!"

  • Speciale Live events
  • Jonge, enthousiaste reisleiding
  • Met de beste tips en tricks

Maak je vakantie nog leuker met onze Tips & Tricks

Waar je ook vakantie gaat vieren; onze reisleiding is er altijd. Ze geven je tips & tricks voor de beste feesten, clubs, stranden en events. Deze events mag je zeker niet missen. Vergeet de standaard kroegentocht, wij maken er echt een feest van! Met de Live events bepaal je zelf de invulling van je vakantie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een jeepsafari, een beachparty of een gezellige boozecruise. Er zijn natuurlijk ook mooie feesten met bekende dj’s in de bars en clubs.

Jongeren vakanties met de Jong Intra

Onze belangrijkste punten op een rij:

  • Accommodaties die geschikt zijn voor jongeren
  • Aanbod in Spanje, Malta en Griekenland
  • Reisleiding is ter plaatse aanwezig, niet op de luchthaven
  • De jongerenaccommodaties zijn gemakkelijk te combineren met een low cost airline
  • In verband met COVID-19 kan het zijn dat (een deel van de) faciliteiten gesloten zijn en dat er op de bestemmingen restricties gelden. Voor het desbetreffende reisadvies en maatregelen verwijzen wij je naar wijsopreis.nl.

Ibiza het party eiland

Wil jij zelf eens meemaken wat er op dit party eiland te doen is? en tevens genieten van het vele moois wat dit prachtige eiland je ook te bieden heeft aan natuur, fantastische stranden,  leuke dorpjes, grote en kleine clubs,  strandtenten waar je je de hele dag kan vermaken of relaxen, etc. Check dan ons aanbod en wedden dat je daar iets tussen vindt om jouw Ibiza trip onvergetelijk te maken?

Het TravelXL aanbod op Ibiza.

Party & Youth festivals in Europa

Festivals in Europe heb je overal. Wij selecteerden enkele zeer populaire voor je. Klik hier.

Sunliner jongerenreizen klik hier voor het aanbod