Het reisbureau van Raamsdonksveer en Geertruidenberg!

Waarom boeken bij TravelXL Reisbureau Koppens?

Ons team van professionele en ervaren TravelPlanners geeft u graag advies welke vakantie het beste bij u past. Is uw keuze er niet bij? Dan stellen wij samen met u een pasklare maatreis samen. Door onze samenwerking met diverse Nederlandse, Belgische en Duitse touroperators hebben wij een zeer groot aanbod. Uiteraard maken wij altijd een prijsvergelijking voor u! Op deze website heeft u een keuze uit meer dan 13.000 vakantiemogelijkheden. Staat uw vakantie niet op onze website, mail of bel ons op bovenstaand email adres of telefoonnummer. Wij maken dan graag een passende offerte voor u. 

Afspraak thuis? TravelXL Reisbureau Koppens biedt u tevens de mogelijkheid voor het maken van een afspraak thuis.

Tot slot en misschien wel het belangrijkste: wij hebben hart voor ons werk en onze service gaat heel erg ver! Wij doen er echt alles aan om een topvakantie voor u te vinden. Wij zeggen niet voor niets, uw leukste vakantie is ons werk.

Heel graag tot ziens, Patricia, Melanie en Laura .

Wilt u boeken? Dat kan online als u klikt op de button >Zoek & Boek< rechtsboven in het gele informatiedeel of mail of bel ons op bovenstaand email adres of telefoonnummer. Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar.

Of maak eens een afspraak met een van onze Travelplanners om uw vakantie te bespreken!

Klik hieronder op: 

Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt. Klik hier om uw TUI vakantie online te boeken of kom langs.

Extra zekerheid !!

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanner u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

Heeft u meer wensen of vragen? Kom dan langs, bel of mail ons en wij regelen het graag voor u.

 

Wij zoeken een nieuwe collega!

Wil jij werken in een klein enthousiast team waar de eigenaar ook achter de balie zit? Met korte lijnen en met veel plezier verzorgen wij jaarlijks voor vele klanten hun vakantiereis, groepsreis, etc.
 
In onze moderne inrichting is het je snel thuis voelen.
 
Wij hoeven jou niet te vertellen wat er nodig is om een succesvol reisbureau te hebben. Daarom reageer snel, schrijf, mail of neem even telefonisch contact met mij op! Een afspraak is zo gemaakt.
 
Groet,
Patricia Koppens,

 

Klik op een van onderstaande banners voor informatie en/of online te boeken.

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL Reisbureau Koppens als uw servicekantoor)
Hoofdstraat 7
4941 DC Raamsdonksveer
Nederland
Telefoonnummer: 
0162-513524
Openingstijden: 
zondag:
Gesloten
maandag:
Gesloten
dinsdag:
09:30 - 18:00
woensdag:
09:30 - 18:00
donderdag:
09:30 - 18:00
vrijdag:
09:30 - 18:00
zaterdag:
10:00 - 17:00

Toe aan vakantie? 

Maar onzekerheid over reisadviezen, coronaregels, lokale omstandigheden, vaccinaties, etc.?  Wij hebben hierover alle kennis en onze "zekerheidsgarantie". Wil jij ook ontzorgd worden? Kom langs, bel of mail of maak een afspraak voor een persoonlijk advies.

Noodnummer: TravelXL Alarmservice +31 20 5929763. Dit nummer uitsluitend te gebruiken in noodgevallen.

Foto's van ons team zijn in productie.

Patricia Koppens