Ontzorg u zelf en laat TravelXL Beuk in Lisse uw vakantie regelen!

Een vakantie is voor iedereen een belangrijke periode van ontspanning en plezier. Geniet van uw vakantie en van de voorpret die begint tijdens het zoeken en boeken. Ons enthousiast en deskundig team weet als geen ander voor u de perfecte reis samen te stellen. Wij beschikken over een schat aan kennis en hebben vele bestemming voor u bezocht. Wij zorgen ervoor dat, ongeacht welke vakantie u boekt, alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd is!

Voor alle vakanties: zon, winter, stedentrips, golfreizen, cruises, lastminutes, exclusief of maatwerk reizen bent u bij ons aan het juiste adres.

Laat de tijdrovende zoektochten op internet achter u en kom gezellig bij ons langs in Lisse. De koffie staat altijd voor u klaar.

Bent u niet in de gelegenheid ons te bezoeken kunt u ons per telefoon of mail bereiken. Graag tot ziens!

Team TravelXL Beuk Lisse: Susanne van Burken, Jennifer Frederiks en Irene Wit.

Klik hier voor de eigen website van TravelXL Beuk Lisse.

Klik hieronder op: 

Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt. 

Extra zekerheid !!

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanner u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

Klik op een van onderstaande banners voor informatie en/of online te boeken.

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL Beuk Lisse als uw servicekantoor)
Kanaalstraat 24
2161 JL Lisse
Nederland
Telefoonnummer: 
0252-419138
Openingstijden: 
zondag:
Gesloten
maandag:
Gesloten
dinsdag:
09:30 - 17:30
woensdag:
09:30 - 17:30
donderdag:
09:30 - 17:30
vrijdag:
09:30 - 17:30
zaterdag:
10:00 - 16:00

Toe aan vakantie? 

Maar onzekerheid over reisadviezen, coronaregels, lokale omstandigheden, vaccinaties, etc.?  Wij hebben hierover alle kennis en onze "zekerheidsgarantie". Wil jij ook ontzorgd worden? Kom langs, bel of mail of maak een afspraak voor een persoonlijk advies.

Irene Wit
Jennifer Frederiks
Susanne van Burken