klik op foto

Ons aanbod van luxe vakanties is onovertroffen! Niet alleen vind je bij ons het aanbod van alle aanbieders, reisorganisaties! Heb je zelf wat gezien of laat het weten en wij boeken het voor jou tegen de beste prijs. De allermooiste zonvakanties en Adults Only vakanties, maar ook speciale villavakanties en familievakanties.

Zowel in Europa als (ver) daarbuiten hebben wij een geweldig aanbod. Dubai, Bali, Thailand, de Malediven, Mauritius, de Seychellen, Curacao, Aruba, Kaapstad en meer.

  • Alle luxe hotels op de mooiste locaties ter wereld.
  • Vliegen wanneer het jou uitkomt.
  • Privétransfers en excursies
  • Persoonlijke service van jouw Travelplanner
 

Air Cruises 2019 en 2020

Reizen in een prive jet naar de mooiste bestemmingen

Maak kennis met de nieuwe definitie van luxe reizen. Onvergetelijk inspirerend.

 Uitzonderlijk exclusief. Onbegrensd speciaal.  Ervaar de wereld op een onvergelijkbaar en indrukwekkende manier.

Beperkt aantal zitplaatsen per vertrekdatum.

 
 

Australië en Nieuw-Zeeland, november 2019

 

 

23 november 2019 – 22 dagen. Nog enkele plaatsen beschikbaar.

Met deze exclusieve 22-daagse Air Cruise ‘Parels van Down Under’ ontdekt u de parels van Australië, Nieuw-Zeeland en Tasmanie in één reis. 

 

Antarctica

 

 

Meerdere vertrekdata in november 2019 & november 2020.

De uitgestrekte witte woestijn van Antarctica is met niets te vergelijke. TravelXL biedt i.s.m Air Cruises een unieke gelegenheid mogelijkheid om dit gebied te ontdekken: een 10-daagse reis per privéjet naar Antarctica. U verblijft in een unieke luxe lodge met een eigen vloot van vliegtuigen en andere voertuigen.

 

 

Het Verre Oosten

 

 

Vertrekdatum: oktober 2020.

Er wordt nu de laatste hand aan een unieke combinatiereis die u laat kennismaken met de mooiste bestemmingen van het Verre Oosten zoals Samarkand in Oezbekistan, het oude en moderne China en Japan en het veelal onbekende Filipijnen. U geniet op deze rondreis van al het goede des levens.

 

 
 

Nieuwsgierig? neem contact op met een van onze meer dan 60 Travelcenters of 40 TravelPlanners van TravelXL@Home of klik alvast hier.