Welkom op de site van TravelXL Reisbureau Mathé de Groot.

Kom binnen en maak kennis met ons geheel vernieuwde interieur. Uw kopje vers gezette koffie of thee staat al voor u klaar!

Laat u inspireren en informeren op onze site. Uiteraard kunt u online de boeking maken, waarbij u zeker weet dat u boekt bij een vertrouwd reisbureau. Immers wij checken uw boeking en nemen contact met u hierover op. Heeft u meer informatie nodig, staan uw reiswensen er niet bij of wilt u graag advies? Mail ons, bel ons of kom gerust even bij ons langs voor het juiste advies. Wij zijn er voor u en zijn u graag van dienst.

Weet u al precies wat u wilt?  Boek dan op deze makkelijke website en wij regelen de rest voor u tot in de puntjes! Klik hieronder op: 

Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt. 

Extra zekerheid !!

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanner u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

Team TravelXL Reisbureau Mathé de Groot

Check ons ANVR-certificaat door op het ANVR logo te klikken. 

Klik op een van onderstaande banners voor informatie en/of online te boeken.

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL Reisbureau Mathé de Groot als uw servicekantoor)
Faunastraat 105
1531 WD Wormer
Nederland
Telefoonnummer: 
075-6426102
Openingstijden: 
zondag:
Gesloten
maandag:
Gesloten
dinsdag:
10:00 - 17:30
woensdag:
10:00 - 17:30
donderdag:
10:00 - 17:30
vrijdag:
10:00 - 17:30
zaterdag:
10:00 - 16:00

Nieuw : bezoek op afspraak!

  • Van dinsdag tot en met zaterdag zijn wij open en bereikbaar per mail, telefoon en whatsapp.
  • Uiteraard bent u welkom op ons reisbureau. Wij verzoeken u vriendelijk vooraf een afspraak te maken.
  • U hoeft niet te wachten en wordt dan gelijk geholpen en bent u verzekerd van voldoende tijd en aandacht.

Helaas hebben wij de deuren tijdelijk moeten sluiten. Wij blijven bereikbaar via e-mail, telefoon of maak een afspraak met ons om te videobellen. 

Mathé de Groot

Begin mei 2001 stak is voor het eerst de sleutel in het slot van de deur van mijn “eigen” reisbureau. Na jaren als reisadviseur te hebben gewerkt bij de Rabobank, besloot ik mijn eigen reisbureau te starten. Samen met mijn fantastische team hebben we bijna de hele wereld gezien! Cruisen, prachtige plaatsen bezoeken zonder dat u de koffer steeds moet inpakken. Dit was voor mij en mijn gezin de ideale manier van reizen. Ook staat de prachtige natuur van Scandinavië mij nog altijd bij, net als mijn kinderen. Naast de zon bezoek ik jaarlijks wintersport bestemmingen. Zoekt u de beste pistes of de meest sneeuwzekere bestemming, bij mij bent u op het juiste adres.

Nieska Wijk werkt bij Mathé sinds 2003:

Nieska is verzot op verre reizen. Tropische cocktails in Mexico, swingende muziek op de Dominicaanse Republiek en de prachtige natuur van Jamaica. Nieska weet er alles van. Toch ligt haar hart in Azië.  Van Indonesië naar Thailand, ze voert u graag mee naar de schoonheid van deze bijzondere bestemmingen. Naast de verre reizen heeft ze ook altijd veel plezier beleefd op alle partybestemmingen die ze heeft bezocht.

Marieke Woltheus werkt bij Mathé sinds 2015:

Ik heb echt een passie voor reizen en ben altijd bezig met het plannen van een volgende reis. Vanaf april 2015 ben ik werkzaam bij TravelXL Mathé de Groot. Na het afronden van mijn toeristische opleiding heb ik een reis gemaakt van 3 maanden door Zuid Oost Azië, Australië en de Fiji eilanden. Hierdoor ben ik helemaal verslaafd geraakt aan nieuwe landen en culturen ontdekken. Inmiddels ben ik 2 keer in Thailand geweest en kan ik u daar alles over vertellen. Ook houdt ik erg van stedentrips en Rome blijft mijn nummer 1!