Welkom op de site van TravelXL Reisbureau Mathé de Groot.

 

Kom binnen en maak kennis met ons geheel vernieuwde interieur. Uw kopje vers gezette koffie of thee staat al voor u klaar!

Laat u inspireren en informeren op onze site. Uiteraard kunt u online de boeking maken, waarbij u zeker weet dat u boekt bij een vertrouwd reisbureau. Immers wij checken uw boeking en nemen contact met u hierover op. Heeft u meer informatie nodig, staan uw reiswensen er niet bij of wilt u graag advies? Mail ons, bel ons of kom gerust even bij ons langs voor het juiste advies. Wij zijn er voor u en zijn u graag van dienst.

Weet u al precies wat u wilt?  Boek dan op deze makkelijke website en wij regelen de rest voor u tot in de puntjes! Klik hieronder op: 

Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt. 

Extra zekerheid !!

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanner u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

Team TravelXL Reisbureau Mathé de Groot

 

Nieuw: Vacature Travelplanner in Wormer

  • Functieomschrijving

Op korte termijn zijn wij op zoek naar een ervaren Travelplanner / Reisadviseur voor 4/5 dagen per week.  Maar heb je net een toeristische opleiding afgerond,  stage gelopen in een reisbedrijf, ben je een commercieel talent en voor 5 dagen per week beschikbaar, dan adviseer ik je ook te solliciteren.

  • Functie eisen

  • Commercieel, klantvriendelijk, communicatief sterk en accuraat
  • Enthousiast, slagvaardig, web en social media gericht
  • Flexibel, representatief
  • Initiatiefrijk en een echte teamplayer, die weet waar het in een modern reisbedrijf om draait.
  • Over de werkgever

TravelXL Reisbureau Mathe de Groot is een sinds 2001 zelfstandig bestaand reisbureau met een grote regiofunctie. Wij werken in een team van zes in een kantoor wat onlangs een volledige “restyling”  heeft ondergaan.

  • Arbeidsvoorwaarden

Wij hanteren de CAO voor het Reisbedrijf en schalen je in op kennis en ervaring.

  • Sollicitatieprocedure

Voor informatie kun je contact opnemen met Mathe de Groot  op 075-6426102. Je schriftelijke motivatie met recente CV (met pasfoto) kun je per mail sturen aan mathedegroot@travelxl.nl

=====================================================================================================================================================

Klik op een van onderstaande banners voor informatie en/of online te boeken.

Faunastraat 105
1531 WD Wormer
Nederland
Telefoonnummer: 
075-6426102
Openingstijden: 
zondag: Gesloten
maandag: 09:30 - 17:30
dinsdag: 09:30 - 17:30
woensdag: 09:30 - 17:30
donderdag: 09:30 - 17:30
vrijdag: 09:30 - 17:30
zaterdag: 10:00 - 16:00

Mathé de Groot

Begin mei 2001 stak is voor het eerst de sleutel in het slot van de deur van mijn “eigen” reisbureau. Na jaren als reisadviseur te hebben gewerkt bij de Rabobank, besloot ik mijn eigen reisbureau te starten. Samen met mijn fantastische team hebben we bijna de hele wereld gezien! Cruisen, prachtige plaatsen bezoeken zonder dat u de koffer steeds moet inpakken. Dit was voor mij en mijn gezin de ideale manier van reizen. Ook staat de prachtige natuur van Scandinavië mij nog altijd bij, net als mijn kinderen. Naast de zon bezoek ik jaarlijks wintersport bestemmingen. Zoekt u de beste pistes of de meest sneeuwzekere bestemming, bij mij bent u op het juiste adres.

Nieska Wijk werkt bij Mathé sinds 2003:

Nieska is verzot op verre reizen. Tropische cocktails in Mexico, swingende muziek op de Dominicaanse Republiek en de prachtige natuur van Jamaica. Nieska weet er alles van. Toch ligt haar hart in Azië.  Van Indonesië naar Thailand, ze voert u graag mee naar de schoonheid van deze bijzondere bestemmingen. Naast de verre reizen heeft ze ook altijd veel plezier beleefd op alle partybestemmingen die ze heeft bezocht.

Els Scholtens – Meijns werkt bij Mathé sinds 2005:

Als er iemand enthousiast is over reizen, dan is het onze collega Els. Als uw kinderen zich opperbest vermaken, dan is ook uw vakantie geslaagd! Een All Inclusive vakantie naar Turkije of een appartement op een Grieks eiland. Van jongs af aan zit reizen in haar bloed. Met de ervaring die ze heeft opgedaan als reisleidster in landen rondom de Middellandse Zee zit u altijd goed bij haar. Daarnaast weet ze alle leuke “hotspots” wanneer u Florida of de Antillen wilt bezoeken.

Marieke Woltheus werkt bij Mathé sinds 2015:

Ik heb echt een passie voor reizen en ben altijd bezig met het plannen van een volgende reis. Vanaf april 2015 ben ik werkzaam bij TravelXL Mathé de Groot. Na het afronden van mijn toeristische opleiding heb ik een reis gemaakt van 3 maanden door Zuid Oost Azië, Australië en de Fiji eilanden. Hierdoor ben ik helemaal verslaafd geraakt aan nieuwe landen en culturen ontdekken. Inmiddels ben ik 2 keer in Thailand geweest en kan ik u daar alles over vertellen. Ook houdt ik erg van stedentrips en Rome blijft mijn nummer 1!

Anita Tuijn - Hegedus

Even voorstellen: ik ben Anita Tuijn en sinds zomer 2015 werkzaam bij reisbureau Mathé de Groot in Wormer. Ik ben geboren en getogen in Hongarije en mijn wiegje stond in de mooie stad Budapest. In 1998 verruilde ik Hongarije voor Nederland om hier voor 2 jaar als au pair te werken en heb hier de mogelijkheden gekregen om diverse opleidingen te volgen waaronder mijn reisbureaudiploma SEPR.  Na 4 jaar gewerkt te hebben bij een reisbureau in Amsterdam kreeg ik de kans om bij een Afrika specialist mij te specialiseren in dit prachtige continent. Wat als prachtig voordeel was dat ik regelmatig op werkbezoek mocht, waardoor ik naast Tanzania, Kenia en Zuid-Afrika ook Mozambique, Mauritius,  Madagaskar en de Seychellen goed heb leren kennen .Mijn verwondering over de adembenemende schoonheid van de natuur, de diversiteit aan dieren en mensen heeft gezorgd dat Afrika voorgoed in mijn hart is gesloten.

Ondertussen ben ik hier in Nederland de liefde van mijn leven tegengekomen en kregen we samen onze dochter Fae, nu 3 jaar. Met mijn gezin kom ik nu op veel andere plaatsen zoals Griekenland, Hongarije en Bulgarije. Voordat onze dochter werd geboren hebben we rondreizen door Cuba, Thailand  en Amerika gemaakt. Omdat ik veel ervaring heb met het op maat maken van reizen heb ik hier bij Mathé mijn nieuwe uitdaging gevonden. Dus mocht u plannen hebben voor een mooie rondreis Zuid-Afrika of Madagascar, wilt u eilandhoppen op de Seychellen,  liever een safari in Tanzania kom gerust bij mij langs want ik kan u hier alles over vertellen. Graag tot ziens!

Swaantje Dokter

Wat een super leuke baan heb ik toch! Ruim 20 jaar zit ik achter de balie en heb de prachtigste reizen mogen verzorgen. Inspiratie haal ik onder andere uit mijn eigen reizen. Tientallen landen en steden heb ik in de loop der jaren bezocht. Stuk voor stuk bijzonder en uiteenlopend. Ik ben verzot op de combinatie cultuur & natuur. Een goed voorbeeld hiervan is Canada met tal van prachtige Nationale Parken en wereldsteden zoals Toronto en Vancouver. Ook gaan wij regelmatig op studiereis om u enthousiast te maken over een bestemming. Mijn laatste studiereis was naar Dubai. Wat een belevenis, je valt van de ene verbazing in de andere.  Alles is groots in Dubai. Dubai heeft nog steeds het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa en het grootste winkelcentrum ter wereld The Dubai Mall. En natuurlijk de meest luxueuze hotels met prachtige witte zandstranden aan een azuurblauwe zee. Dubai is een heerlijke winterzon bestemming of een te gekke stopover van 1 of 2 nachten op weg naar Azië. Nog meer inspiratie? Dan zie ik u graag in ons mooi vernieuwde reisbureau.

Mathe de Groot
Nieska Wijk
Marieke Woltheus
Els Scholtens
Anita Tuijn - Hegedus
Swaantje Dokter
Onze koffie-zithoek
Zithoek achter
Werkbureau
Paaseiland beeld
Overzicht
Keniaans tafeltje