TravelXL Reisbureau Mukro, het reisbureau van Krommenie!

Boek uw reis veilig en vertrouwd bij TravelXL Reisbureau Mukro.

Wij genieten van ons werk en helpen u graag een mooie vakantie te vinden. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is geholpen te worden door iemand met een lach op het gezicht die alle tijd voor u neemt. Tegenwoordig komt iedereen tijd te kort. Laat ons u helpen bij het uitzoeken van uw perfecte vakantie. Dankzij onze jarenlange ervaring in de reiswereld kunnen wij u uitstekend van dienst zijn bij het maken van uw vakantiekeuzes. Zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van de mooiste tijd van het jaar.

Boek gerust via onze website of kom gezellig bij ons langs. Achter ons pand hebben wij gratis parkeergelegenheid voor onze klanten.

Ook voor verzekeringen, hypotheken, belastingzaken en de Regio Bank bent u bij ons aan het goede adres!

Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt.

Extra zekerheid !!

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanner u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

 

Zoek & Boek
Heiligeweg 41
1561 DE Krommenie
Telefoonnummer: 
075-6210107
Openingstijden: 
zondag: Gesloten
maandag: 09:30 - 18:00
dinsdag: 09:30 - 18:00
woensdag: 09:30 - 18:00
donderdag: 09:30 - 18:00, 19:00 - 20:45
vrijdag: 09:30 - 18:00
zaterdag: 10:00 - 16:00

Natascha Huijpen werkt alweer 16 jaar in de reiswereld en is reisbureaumanager van ons reisbureau. Haar HBO opleiding Management Toerisme aan de NHTV heeft zij met succes afgerond. Natascha is enthousiast, geduldig en accuraat. De favoriete bestemmingen van Natascha? Barcelona, Berlijn, Londen, New York, vakantieparken Nederland, Turkije, Spanje, Dominicaanse Republiek, Mexico en cruises

Louise Baggerman werkt sinds 2,5 jaar op ons reisbureau, maar heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de reiswereld. Louise is geduldig, klantvriendelijk en flexibel. Louise is onze cruise specialist. Daarnaast heeft zij o.a. Barcelona, Praag, Budapest, IJsland, Azoren, Turkije en Mexico en Cuba bezocht.

Margreet Laan heeft meer dan 25 jaar reisbureau ervaring. Margreet is doortastend, betrokken en houdt van gezelligheid en weet voor elke klant de juiste reis te vinden met niet aflatende inzet. Margreet is onze wintersport specialist. Margreet heeft vele bestemming bezocht waaronder Griekenland, Curaçao, Florida, Azoren, Bali, Thailand, westkust van Amerika, Gambia, Zuid Afrika en Mexico.

Ludy Stuifbergen werkt al meer dan 25 jaar in de reiswereld. Zij geeft tevens les op het Tio College (toeristische opleiding) in Amsterdam voor 2 dagen en werkt 2 dagen bij ons op het reisbureau. Ludy is deskundig, doortastend en enthousiast. Ludy heeft vele bestemmingen bezocht waaronder Marokko, Dubai, Kaapverdië, Nieuw-Zeeland, Indonesië, Zuid-Afrika, Amerika en Groot Brittannië.

Natascha Huijpen
Louise Baggerman
Margreet Laan
Ludy Stuifbergen