Muziekreizen

 klik op foto voor onze digitale flyer

 
 

Beste muziekliefhebber,

Na alle overweldigende reacties op onze jubileumcruise door Nederland kon het niet anders dan dat daar een vervolg op moest komen. En dat komt er! In samenwerking met het NRC Handelsblad hebben wij een unieke concertcruise ontworpen door Nederland met niemand minder dan muziek pionier Ton Koopman en het Amsterdam Baroque Orchestra. 

 
 

 

Er wacht u een spectaculair muziekprogramma op schitterende locaties in Dordrecht en Kampen. Ook ontdekt u tijdens deze reis de mooiste plekjes van onder andere Willemstad, Hoorn en Amsterdam. Aan boord van uw 5-sterren luxe hotelschip geniet u in een ambiance van luxe en comfort van de uitmuntende verzorging.

 

Muziekprogramma

Niet alleen staat u tijdens deze concertcruise een exclusief concert te wachten van Ton Koopman en het Amsterdam Baroque Orchestra, er wachten u nog meer muzikale hoogtepunten:

  • In de Grote Kerk van Dordrecht wordt u een drieluik gepresenteerd door drie getalenteerde musici: Arjan Breukhoven, Anna Majchrzak en Martin de Deugd. In het koor, op het hoofdorgel en op het Bachorgel worden diverse muzikale variaties ten gehore gebracht. Een heerlijke start van uw reis!
  • In de salon van uw hotelschip verzorgt de beroemde Nederlandse blokfluitvirtuoos Erik Bosgraaf een exclusief concert voor Hannick Reizen. De invulling van het programma blijft nog een verrassing! 

Uw hotelschip

U bent van harte welkom aan boord van de Grace, het allermooiste hotelschip van Europa. Dit 5-sterren superior luxe schip biedt u een royale keus uit maar liefst 58 vorstelijke suites. Alle suites en cabines zijn sfeervol en comfortabel ingericht en hebben een eigen badkamer met douche en toilet. De suites en cabines zijn verdeeld over drie dekken. Op het Diamantdek zijn 22 grand suites van maar liefst 28 m² en twee mini suites van 17 m² gelegen. Op het Rubindek vindt u 24 suites van 21 m², twee mini suites van 17 m² en drie cabines van 14 m². Op het Smaragddek liggen acht suites van 21 m² en tien cabines van 14 m². 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met één van onze Travelcenters, zij staan u graag te woord!  Wij kijken ernaar uit om u weer te mogen begroeten op één van onze reizen! 

 

Vraag onze vele Travelcenters of mobiele TravelPlanners naar de vele mogelijkheden! Ook van vele andere concerten, opera's in het buitenland. Klik hier voor de flyer.

KLIK HIER VOOR MEER DAN 20.000 andere mogelijkheden rock, pop, opera, musicals in Duitsland en vele andere landen.