Muziekreizen

 klik op foto voor onze digitale flyer

Bachfestival Leipzig

Extra ingekocht: topfestival met schitterende muziek op historische locaties in Leipzig 

Wie Leipzig zegt, zegt Bach. Het was de stad waar hij als Thomascantor de laatste 27 jaar van zijn leven de kroon zette op zijn werk. Jaarlijks wordt Bach in Leipzig geëerd  met een groots festival. Wij hebben voor u kaarten weten te bemachtigen voor een aantal van de mooiste concerten die plaatsvinden tijdens het beroemde Bachfest. Geniet van een prachtig concert in de befaamde Thomaskirche en dompel uzelf onder in de muzikale geschiedenis van historisch Leipzig.

5-daagse reis, vertrek 10 juni & 18 juni

 

Lucerne Festival

In een schilderachtig decor genieten van de crème de la crème van solisten, dirigenten en symfonieorkesten 

De schilderachtige stad Luzern, gelegen aan het Vierwoudstedenmeer, kan bogen op een lange traditie van klassieke muziek. Al ruim 70 jaar is het Luzern Festival een begrip in de muziekwereld. Hoe kan het ook anders, met een keur aan sublieme concerten en recitals, uitgevoerd door topmusici. Dit festival is echt voor de muzikale fijnproevers, met concerten van o.a. het London Symphony Orchestra o.l.v. sir Simon Rattle en het Lucerne Festival Orchestra o.l.v. Yannick Nézet-Séguin. 

4-daagse reis, vertrek 20 augustus, 7 en 11 september

Bayreuther Festspiele

Een unieke reis voor de Wagnerliefhebber met twee opera's in het beroemde 'Festspielhaus auf dem Grünen Hügel’.

Vijf weken per jaar vormt Bayreuth het decor van de wereldberoemde Bayreuther Festspiele en heerst er een ware Wagner-koorts. De opening van de Festspiele is ieder jaar weer een nationale gebeurtenis waar duizenden Wagner-liefhebbers op afkomen. Wij zijn er dit jaar in geslaagd om voor u kaarten te bemachtigen voor twee van de meest geliefde meesterwerken van de Duitse componist: opera Tannhäuser en opera Die Meistersinger von Nürnberg. 

5-daagse reis, vertrek 19 augustus 

 

Vraag onze vele Travelcenters of mobiele TravelPlanners naar de vele mogelijkheden! Ook van vele andere concerten, opera's in het buitenland. Klik hier voor de flyer.

KLIK HIER VOOR MEER DAN 20.000 andere mogelijkheden rock, pop, opera, musicals in Duitsland en vele andere landen.