Muziekreizen

Nieuwe muziekreizen

TravelXL Muziekreizen zijn altijd op zoek naar nieuwe bestemmingen. Muziekfestivals, concertzalen en theaters die een aantrekkelijk programma aanbieden en waarvan de artistieke kwaliteit hoog is.

     

Buitenkans: Beleef de Elbphilharmonie in Hamburg

 

Sinds het moment waarop de sensationele Elbphilharmonie haar deuren opende in 2017, zijn alle concerten “restlos ausverkauft”. Het is Hannick Reizen toch gelukt om tickets voor u te bemachtigen voor het concert van het uitstekende Orchestre de l’Opéra national de Paris, onder leiding van zijn huidige chefdirigent, Philippe Jordan op vrijdag 25 oktober a.s. Solist is niemand minder dan de Zweedse sopraan Nina Stemme, de gevierde Brünnhilde van Bayreuth. Een andere soliste die u kunt beluisteren is de wereldvermaarde Martha Argerich. Zij speelt het Eerste pianoconcert van Chopin met Symphoniker Hamburg in de Laeiszhalle. Een buitenkans: zulke bijzondere locaties en wereldsterren op de Bühne, een genot voor de ware muziekliefhebber!

Wat de Eiffeltoren voor Parijs is en de Opera voor Sydney, is nu de Elbphilharmonie voor Hamburg. Het Zwitserse architectenbureau Herzog & de Meuron ontwierp het enorme bouwwerk van staal, beton en glas dat omringd wordt door de rivier de Elbe. Alle etages bij elkaar opgeteld heeft het gebouw een oppervlakte dat gelijk is aan 27 voetbalvelden, roemt de website van het project. Naast drie concertzalen herbergt het gebouw 45 woningen, een hotel met ongeveer 250 kamers en een openbaar panoramaplatform op bijna veertig meter hoogte. Over de gigantische tijd- en kostenoverschrijdingen hebben we het maar even niet… U kunt er in ieder geval een spectaculair concert bijwonen!

 
 

 

Heeft u interesse in deze unieke reis? Veel klanten willen graag nog eens naar de Elbphilharmonie. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze reis.

Het muziekprogramma voor deze reis

  • Vr. 25 oktober, concert Orchestre de l’Opéra national de Paris - inbegrepen
  • Zat. 26 oktober, opera Don Giovanni (Mozart) - optioneel
  • Zon. 27 oktober, concert Symphoniker Hamburg - inbegrepen

 

Het hotel tijdens deze reis - Curio Collection by Hilton

U verblijft in het 4-sterren Reichshof Hotel Hamburg (Curio Collection by Hilton). Het Reichshof ligt in hartje Hamburg. Het monumentale hotel is in 2015 heropend en biedt een prachtige inrichting waarin geschiedenis en traditie worden gecombineerd. De kamers zijn ingericht in art-decostijl met hoge plafonds en luxe meubels. In het ‘Stadt Restaurant’ worden uitstekende maaltijden geserveerd.

Onze Muziekagenda

 

 

Het Blaricum Music Festival

Ga samen met Wouter Schmidt naar het Blaricum Music Festival! Op donderdag 27 juni wordt de tweede editie van het Blaricum Music Festival feestelijk geopend. Het festival trapt die avond af met een fantastisch concert van de legendarische violist Augustin Dumay. Hij speelt, samen met het Blaricum Music Festival Orchestra (bestaande uit 56 internationaal geselecteerde musici) onder leiding van de flamboyante Franse meesterdirigent Mathieu Herzog, het prachtige vioolconcert van Brahms en de lyrische achtste symfonie van Dvořák.

In samenwerking met het festival hebben wij een aantal kaarten kunnen reserveren en stellen hiermee een speciaal openingsarrangement voor u samen. U wordt vanaf 19:15 ontvangen met heerlijke drankjes (o.a. Champagne) en hapjes in de naast de kerk gelegen VIP-cateringtuin. Hier zal Wouter Schmidt een concerttoelichting verzorgen. Ook tijdens de pauze en na afloop van het concert bent u welkom in de VIP-cateringtuin. De prijs voor dit arrangement (concerttoelichting + concert + VIP-cateringarrangement) bedraagt € 90,- p.p. (exclusief € 5,- servicekosten per gehele bestelling, niet per kaart/arrangement). 

Vraag onze vele Travelcenters of mobiele TravelPlanners naar de vele mogelijkheden! Ook van vele andere concerten, opera's in het buitenland. Klik hier voor de flyer.

KLIK HIER VOOR MEER DAN 20.000 andere mogelijkheden rock, pop, opera, musicals in Duitsland en vele andere landen.