Muziekreizen

 klik op foto voor onze digitale flyer

 

Kerst en Oud & Nieuw reizen 

 

 

Authentieke Kerstsfeer in Weimar

6-daagse reis, vertrek 22 december

 

 
 

 

Muzikale Kerst in lichtstad Parijs

5-daagse reis, vertrek 23 december

 

 

 

Prettige kerst in Maagdenburg en Dessau

5-daagse reis, vertrek 24 december

 

 
 

 

Nieuw: Vier Oud & Nieuw in Parma

4-daagse reis, vertrek 30 december

 

 

 

Cecilia Bartoli en Jan Willem de Vriend in Zürich

4-daagse reis, vertrek 31 december

 

 
 

 

Düsseldorf: "Darum ist es am Rhein so schön!"

5-daagse reis, vertrek 29 december

 

Muzikale najaarsreizen: laatste plaatsen en bijna gegarandeerd vertrek

Het is momenteel hartje zomer en ons staan hopelijk nog mooie, zonnige en niet al te warme dagen te wachten. Maar wellicht wilt u in de nazomer of beginnende herfst nog even genieten van de mooiste muziekvoorstellingen en de zachte najaarszon? In deze nieuwsbrief brengen wij een aantal bestemmingen bij u onder de aandacht waarbij u boekt voor de laatste plaatsen en bijna gegarandeerd vertrek.

Wat dacht u bijvoorbeeld van onze reis naar Slovenië en Kroatië met Pieter Prick, een reis naar La Scala in Milaan met Henriët Gerritse-Griffioen, of reist u liever met haar naar het zo afwisselende kamermuziekfestival op Schiermonnikoog? Gaat u liever met Albert Jan Roelofs mee op bezoek bij onze Oosterburen? Dan is misschien de reis naar het Beethoven Festival Bonn, met ondermeer een concert in Beethovens Geboortehuis iets voor u. Een andere geliefde bestemming is het Schwetzinger Mozartfest waarbij u persoonlijk wordt verwelkomd.

Najaarsreizen met (bijna) gegarandeerd vertrek

 

 

Muzikaal genieten in Bonn

5-daagse reis, bijna gegarandeerd vertrek 12 sept.

 

 
 

 

Mozartfest Schwetzingen

5-daagse reis, bijna gegarandeerd vertrek 26 sept.

 

 
 

 

Kamermuziekfestival Schiermonnikoog

5-daagse reis, gegarandeerd vertrek 30 september

 

 
 
 

 

Een bijzondere muziekreis naar Slovenië en Kroatië

6-daagse reis, gegarandeerd vertrek 16 oktober

 

 
 

 

Jaroussky en Mehta in La Scala van Milaan

4-daagse reis, gegarandeerd vertrek 30 oktober

 

Nieuwe muziekreizen

TravelXL Muziekreizen zijn altijd op zoek naar nieuwe bestemmingen. Muziekfestivals, concertzalen en theaters die een aantrekkelijk programma aanbieden en waarvan de artistieke kwaliteit hoog is.

     

Buitenkans: Beleef de Elbphilharmonie in Hamburg

Sinds het moment waarop de sensationele Elbphilharmonie haar deuren opende in 2017, zijn alle concerten “restlos ausverkauft”. Het is Hannick Reizen toch gelukt om tickets voor u te bemachtigen voor het concert van het uitstekende Orchestre de l’Opéra national de Paris, onder leiding van zijn huidige chefdirigent, Philippe Jordan op vrijdag 25 oktober a.s. Solist is niemand minder dan de Zweedse sopraan Nina Stemme, de gevierde Brünnhilde van Bayreuth. Een andere soliste die u kunt beluisteren is de wereldvermaarde Martha Argerich. Zij speelt het Eerste pianoconcert van Chopin met Symphoniker Hamburg in de Laeiszhalle. Een buitenkans: zulke bijzondere locaties en wereldsterren op de Bühne, een genot voor de ware muziekliefhebber!

Wat de Eiffeltoren voor Parijs is en de Opera voor Sydney, is nu de Elbphilharmonie voor Hamburg. Het Zwitserse architectenbureau Herzog & de Meuron ontwierp het enorme bouwwerk van staal, beton en glas dat omringd wordt door de rivier de Elbe. Alle etages bij elkaar opgeteld heeft het gebouw een oppervlakte dat gelijk is aan 27 voetbalvelden, roemt de website van het project. Naast drie concertzalen herbergt het gebouw 45 woningen, een hotel met ongeveer 250 kamers en een openbaar panoramaplatform op bijna veertig meter hoogte. Over de gigantische tijd- en kostenoverschrijdingen hebben we het maar even niet… U kunt er in ieder geval een spectaculair concert bijwonen!

Heeft u interesse in een van bovenstaande unieke reizen? Veel klanten willen graag nog eens naar de Elbphilharmonie. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze reis.

Het muziekprogramma voor deze reis

  • Vr. 25 oktober, concert Orchestre de l’Opéra national de Paris - inbegrepen
  • Zat. 26 oktober, opera Don Giovanni (Mozart) - optioneel
  • Zon. 27 oktober, concert Symphoniker Hamburg - inbegrepen

 

Het hotel tijdens deze reis - Curio Collection by Hilton

U verblijft in het 4-sterren Reichshof Hotel Hamburg (Curio Collection by Hilton). Het Reichshof ligt in hartje Hamburg. Het monumentale hotel is in 2015 heropend en biedt een prachtige inrichting waarin geschiedenis en traditie worden gecombineerd. De kamers zijn ingericht in art-decostijl met hoge plafonds en luxe meubels. In het ‘Stadt Restaurant’ worden uitstekende maaltijden geserveerd.

 

Vraag onze vele Travelcenters of mobiele TravelPlanners naar de vele mogelijkheden! Ook van vele andere concerten, opera's in het buitenland. Klik hier voor de flyer.

KLIK HIER VOOR MEER DAN 20.000 andere mogelijkheden rock, pop, opera, musicals in Duitsland en vele andere landen.