Waarom u door ons uw reis laat verzorgen ?

Wij zijn deskundig. We weten uw wensen te vertalen en om te zetten in de reis die bij u past. We beschikken over de meest uitgebreide zoeksystemen en hebben vertegenwoordigingen over de hele wereld. Hierdoor kunnen we de beste prijzen bieden.

Heeft u een reis op internet gezien ? Vraag voor dezelfde reis gerust een offerte bij ons aan. Veelal kunnen wij deze reis voor dezelfde prijs verzorgen of zelfs goedkoper.

Wij ontzorgen, zodat u met een gerust gevoel op vakantie kan gaan. We zijn eenvoudig te bereiken. 1 vertrouwd aanspreekpunt, waar u altijd terecht kunt.

Weet u al precies wat u wilt?  Boek dan op deze makkelijke website en wij regelen de rest voor u tot in de puntjes!

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanneer u mogelijk andere vragen heeft.

Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt. 

Twijfelt u nog ? Bel of mail ons en we helpen u graag vrijblijvend.

André Poel

Klik hieronder op:

Klik op een van onderstaande banners voor informatie en/of online te boeken. 

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL Poel als uw servicekantoor)
Stationsweg 69
9471 GL Zuidlaren
Nederland
Telefoonnummer: 
050-4095990
Openingstijden: 
zondag:
Gesloten
maandag:
13:00 - 15:00
dinsdag:
13:00 - 15:00
woensdag:
13:00 - 15:00
donderdag:
13:00 - 15:00
vrijdag:
13:00 - 15:00
zaterdag:
Gesloten

Wij zijn weer open!
Je bent voor het boeken van de vakantie weer welkom zonder afspraak! Wel is het nog belangrijk om drukte te vermijden. Kom zo veel mogelijk alleen en op een rustig tijdstip en maak als het kan vooraf een afspraak. Het dragen van een mondkapje blijft verplicht.

Wanneer we op vakantie kunnen en mogen gaan is afhankelijk van Reisadviezen, de regels die het bezoekende land hanteren, de lokale omstandigheden, vaccinaties, etc. Wij hebben hierover alle kennis en onze "zekerheidsgarantie". Wil jij ook ontzorgd worden? Maak dan een afspraak via de afsprakenmodule op onze website, bel of stuur ons een email !

Persoonlijke afspraak is ook buiten deze uren mogelijk. Let op: dit zijn aangepaste tijden i.v.m. de coronacrisis.