Kwaliteit, service & deskundigheid
60+ verkooppunten
Laagste prijsgarantie
ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds
Esther Marcus

TravelXL@Home Esther Marcus

Servicekantoor: TravelXL Van Limburg
Rode Klaver 127
1422 SL Uithoorn
Nederland
06-51084052
esther@travelxlathome.nl

Al meer dan 20 jaar ben ik, Esther Marcus, persoonlijk reisadviseur. 'Veel reizen' is mijn favoriete hobby en zo heb ik veel praktische kennis opgedaan. Er zijn veel voorbeelden te noemen waar ik jullie uit eigen ervaring graag naar toe zou willen sturen! Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het regelen van huwelijksreizen.


Persoonlijk 

Vanaf 1996 ben ik een travel planner. Omdat ik op zoveel plekken ter wereld ben geweest, kan ik goed adviseren over uiteenlopende vakantiebestemmingen. 'Veel reizen' is mijn passie en zo heb ik veel praktische kennis opgedaan. 

Reiservaring

Mijn reiservaring is wereldwijd. Ik regel alle soorten reizen, zoals zon- en sportieve vakanties, een autorondreis of een cruise, maar ook een huwelijksreis, een bungalow in Nederland of op een andere bestemming.
Ik kan je vertellen over een reis naar New York, waar je kunt genieten van deze bruisende stad. Een autorondreis naar Los Angeles om verschillende National Parken te gaan bezoeken. Denk ook aan de Caribbean bijvoorbeeld de Dominicaanse Republiek met veel authentieke plaatsen en stranden. 
Israël een land met veel zon, strand en cultuur, zoals bijvoorbeeld Jeruzalem en Tel Aviv een moderne stad waar veel te beleven is voor iedereen.
In Zuid Amerika is een bezoek aan Ecuador met zijn Andes gebergte en veel natuur een aanrader. Met een vlucht vanuit Quayaquil naar de Galapagos eilanden, is het meest bijzondere wat ik heb gezien op deze eilanden. Het is een paradijs voor vogels, maar ook voor leguanen en schildpadden! 

Specialiteit 

Ik regel de vakantiereizen altijd samen met de reizigers, waarbij alle wensen worden meegenomen. Omdat ik zelf een zeer diverse reiservaring heb, kan ik elke klant helpen. Op deze manier kan iedereen, samen met mij, zijn eigen unieke droomreis maken.

Werkwijze

Neem vrijblijvend contact met mij op als je vakantieplannen hebt. 
Je kunt mij altijd bellen of mailen om te vertellen waar je naar toe zou willen of voor meer informatie over een bestemming. We kunnen ook kosteloos, een afspraak maken om de reis door te spreken. Daarna mail ik een voorstel, wat je naar eigen wens kan veranderen, totdat het dé reis is wat je in gedachte had.
Natuurlijk ben ik aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Afbeelding met buiten, boom, persoon, lucht

Automatisch gegenereerde beschrijving

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, mail of bel mij! 

TravelXL at Home Esther Marcus

Rode Klaver 127,1422 SL UITHOORN

T 0297 580858; M 06 51084052

E esther@travelxlathome.nl  W www.travelxl.nl/Esther-Marcus

Deel dit overal

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen?


Copyright TravelXL 2022 | Inloggen