Kwaliteit, service & deskundigheid
60+ verkooppunten
Laagste prijsgarantie
ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds
onze nieuwe TravelXL reisbureau locatie in 2024

TravelXL@Home Riks de Jong

Reis- en Adviesbureau BTTS Budel

Servicekantoor: TravelXL Reisbureau de Ruwert
Antoon Meurkensstraat 14
6021 LC Budel
Nederland
0031 495 494908
riksdejong@travelxlathome.nl

Over mijzelf en ons team: Al vele jaren verzorgen we individuele rondreizen en (strand)vakanties op basis van de specifieke wensen van de klant! Veel voorkomende bestemmingen zijn o.a. Sri Lanka, Thailand, Egypte, Cuba, Mexico, Noord Amerika ,Canada en Turkije. Maar zoekt u een (stads)hotel, vakantiepark, cruise, camper, huurauto of los vliegticket, aarzel ook dan niet om bij ons aan te komen en de mogelijkheden op te vragen. Tevens bied ik de keuze uit vele Duitse reisorganisaties, wat voor u zeer voordelig uit kan pakken. In 2023 hebben we ons 25 jarig jubileum gevierd en omdat we na de CORONA periode flink uit ons jasje zijn gegroeid, verhuizen we naar een veel groter kantoor in het hartje van Budel. Tevens zullen we daar meer services en een uitgebreider bestemmingen pakket aanbieden. Losse vervoersbiljetten en vliegtickets, busreizen, mondzorg, haartransplantatie en andere gelijksoortige vakanties op aanvraag. Voor ons is geen verzoek te gek, als we de tijd krijgen om het netjes uit te werken. Jullie kunnen ook altijd via onze website boeken. Wij hebben ruime openingstijden, maar werken liever op afspraak, om ruim de tijd voor jullie te kunnen nemen. Dan kunnen we onder het genot van een kopje koffie of thee jullie vakantiewensen bespreken. Volg ons ook op onze social media, en schrijf je in voor de interessante nieuwsbrief. Ik was er al, Voor U


Mogen we ons even voorstellen?

Het team

Mayke, Riks, Demi, Anja en Kyra

Ruim 25 jaar verzorgen we individuele rondreizen en (strand)vakanties op basis van de specifieke wensen van de klant!
Veel voorkomende bestemmingen zijn o.a. Sri Lanka, Thailand, Egypte, Cuba, Mexico, Noord Amerika en Canada. Maar zoekt u een (stads)hotel, vakantiepark, cruise, camper, huurauto of los vliegticket, aarzel dan niet om even een prijs op te vragen. Tevens bieden we de keuze uit vele Duitse reisorganisaties en o.a. de voordeligste complete reisverzekering LTA, wat voor u verrassend uit kan pakken. Riks, Anja, Kyra, Mayke, Demi en Monique, zorgen ieder voor zich, dat zij hun verantwoordelijkheden en taken binnen het team met veel plezier en vakkundigheid vervullen.

Reiservaring

onze garantie regelingen

Mijn lijfspreuk “Ik was er al, voor u!”  probeer ik dan ook zeker waar te maken. Op de meeste bestemmingen ben ik de afgelopen 45 jaar veelal meerdere keren geweest. Voor o.a. Turkije, Egypte, Zuid Afrika, Mexico, Caribisch gebied en Indonesië mag ik mijzelf gerust specialist noemen. Tevens ben ik een vliegspecialist, wat betekent dat daar mijn hart en knowhow ligt, dit neemt niet weg dat we met busreizen, auto en campervakanties, inmiddels ook al onze sporen verdiend hebben. Ik ga jaarlijks minimaal 8 keer op studie- en of werkvakantie, dit om op de hoogte te blijven van de plaatselijke situatie! Onze medewerkers gaan eveneens regelmatig op studiereis. In totaal hebben we op dit moment al ruim 78 landen bezocht. De rest van het team volgt in mijn voetsporen en heeft op velerlei andere vlakken eerder al hun ervaringen opgedaan, waaronder verzekeringen, visa, administratie en nog meer bestemmingen.

Werkwijze

Op ons kantoor in Budel werken we meestal op afspraak, of indien mogelijk bij u thuis! Ook in de avonduren en op zondag! Of 24 uur per dag via Facebook, WhatsApp en e-mail. Vanuit mijn grote foto- en filmverzameling, o.a. op youtube probeer ik een beeld te creëren van de te verwachten vakantie om zo een passend reisadvies samen te kunnen stellen! We hebben een gezellig en vakkundig team, en de koffie/thee staat altijd klaar! Omdat ruim 60% van alle vakanties niet- of niet lees/vindbaar op internet staat is het onmogelijk een compleet overzicht in deze website aan te bieden, inclusief de beste en voordeligste reisverzekeringen. Via onze zeer uitgebreide offertemodule kunnen we veilig boekbare aanbiedingen aan jullie toesturen via E-mail.

Specialiteit

Wij adviseren onze vliegvakanties meestal vanuit Duitse luchthavens, niet alleen omdat het voordeliger is, maar ook de bedrijfszekerheid en de frequentie zijn veel hoger dan vanuit een kleiner land van vertrek. Hierdoor zijn wij niet alleen bij de Nederlandse, maar ook bij de Duitse garantie regelingen aangesloten. Via ons uitgebreide verzekeringspakket, waaronder LTA reisdekking bieden wij een veilig en prettig vakantiegevoel en zekerheid voor alles wat niet helemaal goed verloopt tijdens jullie vakantie. Al onze Nederlandse reisorganisaties worden geboekt via ( ons TravelXLhoofdkantoor ), aangesloten bij ANVR en SGR.

Tot nader bericht zitten we nog steeds op ons oude en vertrouwde adres,

Antoon Meurkensstraat 14 ( tot maart 2024?)

Wilt u meer informatie? Een vrijblijvende offerte? Stuur een E-mail met uw wensen.

Maak een afspraak

Wilt U een afspraak bij ons op kantoor, plan deze dan minimaal 2 dagen ervoor via deze agenda, telefonisch ( 0031) 495 494 908 ) kan last-minute misschien op de dag ook nog. U bent van harte welkom op de koffie of thee,

Deel dit overal

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen?


Copyright TravelXL 2022 | Inloggen