Kwaliteit, service & deskundigheid
60+ verkooppunten
Laagste prijsgarantie
ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds
Yvette Krol

TravelXL@Home Yvette Krol

Flexibel en persoonlijk

Servicekantoor: TravelXL Van Limburg
Velserduinweg 191
1971 ZC IJmuiden
Nederland
06-41641563
yvette@travelxlathome.nl

Flexibel en persoonlijk Een weekendje weg of een droomvakantie! Ik ben er om te zorgen dat die droom werkelijkheid gaat worden, zonder dat u zelf de reisgidsen of het internet door hoeft te spitten. Door mijn jarenlange ervaring in de reiswereld kan ik u tevens adviseren over die zaken, die niet in de reisgidsen of op internet te vinden zijn. Deze wijze van boeken is niet duurder dan bij een reisburo of via Internet, terwijl u wel van dezelfde voordelen en voorwaarden gebruikt maakt. Het grote voordeel is, dat u mij zowel telefonisch als via de mail kunt bereiken, ook ’s avonds of in het weekend. Daarnaast is er ook de mogelijkheid van een persoonlijk bezoek, thuis of op uw werk, op een tijdstip dat u het beste uitkomt. Op deze wijze maakt u gebruik van een snelle, flexibele en persoonlijke manier van een reis uitzoeken en boeken. Bij mij kunt u voor alle soorten reizen terecht, van een standaard stedentrip tot een op maat voor u samengestelde reis. Van een verre reis tot een strandvakantie, rondreizen op ieder continent, cruises, stedentrips, busreizen, jongerenreizen, losse vluchten, autohuur en uiteraard ook voor last minutes. Tevens kan ik ook uw zakelijke vluchten, autohuur en/of hotels voor u verzorgen. Uiteraard is het boeken van groepsreizen of speciaal op maat gemaakte (dag) arrangementen ook geen probleem. Mijn reisadvies is geheel vrijblijvend en kosteloos en geheel conform de ANVR en SGR voorwaarden! Het verzorgen van een reis- en/of annuleringsverzekering valt ook onder de mogelijkheden. Aarzel niet langer en maak geheel vrijblijvend een afspraak met mij of neem contact op via de mail of telefoon met al uw vragen. Graag tot ziens!!


Een weekendje weg of een droomvakantie! Ik ben er om te zorgen dat die droom werkelijkheid gaat worden, zonder dat u zelf de reisgidsen of het internet door hoeft te spitten. Door mijn jarenlange ervaring in de reiswereld kan ik u tevens adviseren over die zaken, die niet in de reisgidsen of op internet te vinden zijn.

Deze wijze van boeken is niet duurder dan bij een reisburo of via Internet, terwijl u wel van dezelfde voordelen en voorwaarden gebruikt maakt. Het grote voordeel is, dat u mij zowel telefonisch als via de mail kunt bereiken, ook ’s avonds of in het weekend. Daarnaast is er ook de mogelijkheid van een persoonlijk bezoek, thuis of op uw werk, op een tijdstip dat u het beste uitkomt. Op deze wijze maakt u gebruik van een snelle, flexibele en persoonlijke manier van een reis uitzoeken en boeken.

Bij mij kunt u voor alle soorten reizen terecht, van een standaard stedentrip tot een op maat voor u samengestelde reis. Van een verre reis tot een strandvakantie, rondreizen op ieder continent, cruises, stedentrips, busreizen, jongerenreizen, losse vluchten, autohuur en uiteraard ook voor last minutes. Tevens kan ik ook uw zakelijke vluchten, autohuur en/of hotels voor u verzorgen.

Uiteraard is het boeken van groepsreizen of speciaal op maat gemaakte (dag) arrangementen ook geen probleem.

Mijn reisadvies is geheel vrijblijvend en kosteloos en geheel conform de ANVR en SGR voorwaarden!

Het verzorgen van een reis- en/of annuleringsverzekering valt ook onder de mogelijkheden.

Aarzel niet langer en maak geheel vrijblijvend een afspraak met mij of neem contact op via de mail of telefoon met al uw vragen.

Graag tot ziens!!

Yvette Krol

M:06-41641563

E: yvette@travelxlathome.nl

PS Wilt u online op mijn website boeken? klik dan boven mijn foto op [Zoek & Boek] en boek direct. Uiteraard neem ik hierna direct contact met u op om de boeking door te nemen!

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen?


Copyright TravelXL 2022 | Inloggen