Het reisbureau voor alle inwoners van Aa en Hunze !

TravelXL Reisburo Rolde Persoonlijk en 100% maatwerk met onze kennis en ervaring.

Het team van TravelXL Reisburo Rolde heeft een klein enthousiast en ervaren team, bij wie uw zoektocht naar de perfecte reis in goede handen is.

Enthousiast waar het ons beroep aangaat. Wij zijn het er over eens, dat we ‘het leukste product dat er is’ verkopen. Inventariseren, uitzoeken, adviseren en verkopen, kortom alles gericht op UW vakantie, dat is waar we met veel plezier aan werken.

Al menig land en plaats werd door één van ons bezocht, hetzij als bestemming van onze eigen vakanties, als studiereis of als bestemming van onze groepsreizen. Over al deze bestemmingen kunnen wij u uit de eerste hand adviseren. Zoals u al leest: Wij helpen u graag verder met het regelen en boeken van de vakantie, die het beste bij u past. Vertrek vanuit Nederland of Duitsland naar waar ook ter wereld: wij weten de weg!

Ook wij zijn op alle momenten van een dag te bereiken via mail, telefoon, Facebook.

Ook wij zijn op alle momenten van een dag te bereiken via mail, telefoon, Facebook, Twitter. Klik hieronder op: 

Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt. 

Extra zekerheid !!

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanner u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

U ben van harte welkom op ons kantoor

Hillie en José.

 

Klik op een van onderstaande banners voor informatie en/of online te boeken.

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL Reisburo Rolde als uw servicekantoor)
Hoofdstraat 1B
9451 BA Rolde
Nederland
Telefoonnummer: 
0592-245930
Openingstijden: 
zondag:
Gesloten
maandag:
Gesloten
dinsdag:
10:00 - 17:00
woensdag:
10:00 - 17:00
donderdag:
10:00 - 17:00
vrijdag:
10:00 - 17:00
zaterdag:
Gesloten

LET OP: Op zaterdag en maandag gesloten: Op deze dagen zijn we bereikbaar op ons kantoor in Borger. Maak een afspraak bij TravelXL Reisburo Borger (W: www.travelxl.nl/borger | T: 0599-481146 | Mail:borger@travelxl.nl )

Belangrijk:  We hanteren al sinds enige tijd een afsprakensysteem voor een bezoek aan ons reisbureau, zodat we in alle rust voldoende tijd kunnen besteden aan de wensen van onze klanten. Bel hiervoor met ons op 0592-245930.

Kijk op onze website www.travelxl.nl/rolde onder de button “PLAN EEN AFSPRAAK OF TRAVEL CALL”

Toe aan vakantie? 

Maar onzekerheid over reisadviezen, coronaregels, lokale omstandigheden, vaccinaties, etc.?  Wij hebben hierover alle kennis en onze "zekerheidsgarantie". Wil jij ook ontzorgd worden? Kom langs, bel of mail of maak een afspraak voor een persoonlijk advies..

 

Hillie Harms Bij de Rabobank ben ik in 1986 begonnen als reisadviseur en houd mij dus vanaf die tijd bezig met de verkoop van reizen.  Samen met Annie Veenema ben ik sinds 1 maart 2004 eigenaar van Reisburo Rolde en per 1 november 2010 is Reisburo Borger daarbij gekomen. Mijn favoriete bestemmingen zijn Oostenrijk, de skigebieden in Tirol en Salzburgerland en Noorwegen Trysil voor de wintersport.  Canada, rondreis van Vancouver naar Calgary, Zuid Afrika, Kaapstad en de wijn/tuin route en de wildparken w.o. Krügerpark. Vietnam, van Hanoi naar Ho Chi Ming, bezoek aan Halong Bay en de CuChi tunnels. Italië w.o. Sicilië en Maleisië/Borneo  Kuala Lumpur. Vakantiewensen, New York, China, Australië en Amerika.

José van der Steen Vanaf november 2010 werk ik op het reisbureau in Borger en sinds november 2014 werk op het reisbureau in Rolde. Na het afronden van mijn opleiding Toerisme, ben ik via diverse reisbureaus terecht gekomen bij het team van Annie en Hillie. Waar ik nog altijd met veel plezier werk en met zorg uw reizen mag samenstellen. Mijn favoriete bestemmingen: Australië (Sydney, Ayers Rock en het Great Barrier Reef), Indonesië (Java & Bali), Curaçao, Griekenland (waarvan Kefalonia en Lefkas favoriet !!!), Groot-Brittannië (Yorkshire Dales), Portugal (Algarve en Lissabon en het achterland erg mooi), Spanje (Costa del Sol en Canarische Eilanden), Diverse steden (Londen, Dublin en Sevilla). Vakantiewensen: Nieuw-Zeeland, Scandinavië en New York.

Hillie Harms
José van der Steen