Het reisbureau voor alle inwoners van Aa en Hunze !

TravelXL Reisburo Rolde Persoonlijk en 100% maatwerk met onze kennis en ervaring.

Het team van TravelXL Reisburo Rolde heeft een klein enthousiast en ervaren team, bij wie uw zoektocht naar de perfecte reis in goede handen is.

Enthousiast waar het ons beroep aangaat. Wij zijn het er over eens, dat we ‘het leukste product dat er is’ verkopen. Inventariseren, uitzoeken, adviseren en verkopen, kortom alles gericht op UW vakantie, dat is waar we met veel plezier aan werken.

Al menig land en plaats werd door één van ons bezocht, hetzij als bestemming van onze eigen vakanties, als studiereis of als bestemming van onze groepsreizen. Over al deze bestemmingen kunnen wij u uit de eerste hand adviseren. Zoals u al leest: Wij helpen u graag verder met het regelen en boeken van de vakantie, die het beste bij u past. Vertrek vanuit Nederland of Duitsland naar waar ook ter wereld: wij weten de weg!

Ook wij zijn op alle momenten van een dag te bereiken via mail, telefoon, Facebook.

Ook wij zijn op alle momenten van een dag te bereiken via mail, telefoon, Facebook, Twitter. Klik hieronder op: 

Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt. 

Extra zekerheid !!

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanner u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

U ben van harte welkom op ons kantoor

Hillie en José.

NIEUW!

Misschien heeft u het al gezien, onze cadeau winkel!!!.

Vanaf 24 november zijn we begonnen met de verkoop van cadeau artikelen en pakketten. Een samenwerking van TravelXL Reisburo Rolde en Lekker Hip/Hunebed city uit Borger.

 

Van pakketten met streekproducten tot alleen met chocolade en diverse soorten thee, zelfs de knuffels en decoratie artikelen ontbreken niet.

Dus zoekt u nog een leuk cadeau voor Sinterklaas en voor de Kerst. Kom binnen aan de Hoofdstraat 1b te Rolde.

Klik op een van onderstaande banners voor informatie en/of online te boeken.

Hoofdstraat 1B
9451 BA Rolde
Nederland
Telefoonnummer: 
0592-245930
Openingstijden: 
zondag:
Gesloten
maandag:
Gesloten
dinsdag:
10:00 - 17:00
woensdag:
10:00 - 17:00
donderdag:
10:00 - 17:00
vrijdag:
10:00 - 17:00
zaterdag:
Gesloten

Let op: Op maandag en zaterdag zijn wij van 10.00u. - 17.00u. wel telefonisch bereikbaar!

Hillie Harms Bij de Rabobank ben ik in 1986 begonnen als reisadviseur en houd mij dus vanaf die tijd bezig met de verkoop van reizen.  Samen met Annie Veenema ben ik sinds 1 maart 2004 eigenaar van Reisburo Rolde en per 1 november 2010 is Reisburo Borger daarbij gekomen. Mijn favoriete bestemmingen zijn Oostenrijk, de skigebieden in Tirol en Salzburgerland en Noorwegen Trysil voor de wintersport.  Canada, rondreis van Vancouver naar Calgary, Zuid Afrika, Kaapstad en de wijn/tuin route en de wildparken w.o. Krügerpark. Vietnam, van Hanoi naar Ho Chi Ming, bezoek aan Halong Bay en de CuChi tunnels. Italië w.o. Sicilië en Maleisië/Borneo  Kuala Lumpur. Vakantiewensen, New York, China, Australië en Amerika.

José van der Steen Vanaf november 2010 werk ik op het reisbureau in Borger en sinds november 2014 werk op het reisbureau in Rolde. Na het afronden van mijn opleiding Toerisme, ben ik via diverse reisbureaus terecht gekomen bij het team van Annie en Hillie. Waar ik nog altijd met veel plezier werk en met zorg uw reizen mag samenstellen. Mijn favoriete bestemmingen: Australië (Sydney, Ayers Rock en het Great Barrier Reef), Indonesië (Java & Bali), Curaçao, Griekenland (waarvan Kefalonia en Lefkas favoriet !!!), Groot-Brittannië (Yorkshire Dales), Portugal (Algarve en Lissabon en het achterland erg mooi), Spanje (Costa del Sol en Canarische Eilanden), Diverse steden (Londen, Dublin en Sevilla). Vakantiewensen: Nieuw-Zeeland, Scandinavië en New York.

Marja de Graaf: Na mijn laatste reisbureau stage in 2004, ben ik gelijk op het reisbureau aan de slag gegaan. Sinds 1 april 2017, werk ik in Rolde. Mijn hart ligt bij het adviseren en het uitzoeken van de mooiste reizen. Mijn favoriete bestemmingen liggen in Afrika en de Carribean. Ik heb al vele prachtige (verre) bestemmingen gezien, zoals West-Amerika, Mexico, Dominicaanse Republiek, Jamaica, Aruba, Bonaire, Curacao,Kenia, Tanzania, Namibië, Kaapverdische eilanden, Bali&Java en Thailand. Kampeer en zonvakanties binnen Europa vindt ik ook erg leuk. Ook heb ik ervaring met stedenvakanties en wintersport. Op mijn wensenlijstje staat nog Cuba en Zuid Afrika

Hillie Harms
José van der Steen
Marja de Graaf
Het Team van TravelXL Rolde