TravelXL Schaijk al bijna 20 jaar het reisbureau voor Landerd (Schaijk, Zeeland, Reek)

TravelXL Schaijk is al bijna 20 jaar hét bekendste reisbureau van Schaijk en omstreken. Wij geven zeer deskundig advies op maat en adviseren uit eigen ervaringen, maar zijn anders dan andere reisbureaus door onze persoonlijke touch. Onze specialiteit is het samenstellen van vakanties, cruises en reizen geheel op maat van de wensen van u, onze klant.  Ook voor uw zonvakantie naar Spanje, Griekenland, Turkije of waar ook ter wereld kunt bij ons terecht.

Maak een afspraak, bel, mail of app ons. Ons kantoor is Corona proef en wij houden ons aan de 1,5 meter afstand. Wij zien of horen u graag voor het regelen van een mooie vakantie. Wij maken uw dromen waar…!

Het team van TravelXL Schaijk van links naar rechts Betsie van Bakel, Saskia Ponsen(Mobiele Travelplanner), Sanne Bongers en Yvonne Bloemers. Klik hieronder op: 

Vakantiewoning:  Wij verhuren onze eigen vakantiewoning in Spanje/ Mallorca, klik hier voor meer informatie.

Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt. 

Extra zekerheid !!

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanner u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

Klik op een van onderstaande banners voor informatie en/of online te boeken.

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL Schaijk als uw servicekantoor)
Runstraat 13
5374 AA Schaijk
Nederland
Telefoonnummer: 
0486-461155
Openingstijden: 
zondag:
Gesloten
maandag:
Gesloten
dinsdag:
13:30 - 17:30
woensdag:
13:30 - 17:30
donderdag:
13:30 - 17:30
vrijdag:
13:30 - 17:00
zaterdag:
Gesloten

NIEUW: Op maandag en zaterdag zijn wij open afspraak. Op de andere dagen geldt als TIP:

  • Uiteraard bent u altijd welkom op ons reisbureau. Wij verzoeken u vriendelijk vooraf wel een afspraak te maken.
  • U hoeft dan niet te wachten en wordt dan gelijk geholpen en bent u verzekerd van voldoende tijd en aandacht.
  • Wij zijn weer open!  Voor het boeken van de vakantie ben je weer welkom zonder afspraak! Wel is het nog belangrijk om drukte te vermijden. Het dragen van een mondkapje blijft verplicht.

Wij zijn 24/7 bereikbaar via e-mail, telefoon, Whatsapp of maak een afspraak om te videobellen. 

Wanneer we op vakantie kunnen en mogen gaan is afhankelijk van Reisadviezen, de regels die het bezoekende land hanteren, de lokale omstandigheden, vaccinaties, etc. Wij hebben hierover alle kennis en onze "zekerheidsgarantie". Wil jij ook ontzorgd worden? Bel of mail ons of maak een afspraak via de afsprakenmodule op onze website, ook om te beeldbellen/ TravelCall!

Persoonlijke afspraak is ook buiten deze uren mogelijk. Let op: dit zijn aangepaste tijden i.v.m. de coronacrisis.