TravelXL Schaijk het Travelcenter voor de Maashorst en omgeving

TravelXL Schaijk is 20 jaar  hét bekendste reisbureau van Schaijk en omstreken. Wij geven zeer deskundig advies op maat en adviseren uit eigen ervaringen, maar zijn anders dan andere reisbureaus door onze persoonlijke touch. Onze specialiteit is het samenstellen van vakanties, cruises en reizen geheel op maat van de wensen van u, onze klant. Ook voor uw zonvakantie naar Spanje, Griekenland, Turkije of waar ook ter wereld kunt u bij ons terecht.

Wij werken op afspraak! Bel, mail of app ons. Wij zien of horen u graag voor het regelen van een mooie vakantie. Wij maken uw dromen waar…!

Het team van TravelXL Schaijk van links naar rechts Sanne Beerkens-Bongers – Betsie van Bakel – Yvonne Bloemers . Klik hieronder op: 

Vakantiewoning:  Wij verhuren onze eigen vakantiewoning in Spanje/ Mallorca, klik hier voor meer informatie.

Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt. 

Extra zekerheid !!

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanner u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

Klik op een van onderstaande banners voor informatie en/of online te boeken.

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL Schaijk als uw servicekantoor)
Runstraat 13
5374 AA Schaijk
Nederland
Telefoonnummer: 
0486-461155
Openingstijden: 
zondag:
Gesloten
maandag:
13:30 - 17:30
dinsdag:
10:00 - 17:30
woensdag:
10:00 - 17:30
donderdag:
10:00 - 17:30
vrijdag:
10:00 - 17:30
zaterdag:
11:00 - 15:00

Toe aan vakantie? 

Maar onzekerheid over reisadviezen, coronaregels, lokale omstandigheden, vaccinaties, etc.?  Wij hebben hierover alle kennis en onze "zekerheidsgarantie". Wil jij ook ontzorgd worden? Kom langs, bel of mail of maak een afspraak voor een persoonlijk advies.

Wij werken op afspraak(ook buiten de openingstijden!) 

 

Yvonne Bloemers,
eigenaar van TravelXL Schaijk. Sinds 2 januari 2003  heeft Yvonne haar eigen reisbureau in Schaijk. Daarvoor heeft ze bij de Rabobank gewerkt waaronder ook op de afdeling reizen. Een oude rot in het vak ! Yvonne heeft samen met haar gezin, vrienden en familie veel gereisd en zo al veel mooie bestemmingen mogen bezoeken over de hele wereld. Ook de jaarlijkse studiereizen hebben de lijst flink aangevuld. Cruises zijn haar specialiteit en onlangs heeft ze een prachtige rondreis door Tanzania mogen maken. Zij helpt u dan ook graag bij het realiseren van uw reiswensen.

Betsie van Bakel,
werkt al meer dan 25 jaar in de reisbranche. Bij TravelXL in Schaijk alweer 12,5 jaar. Door haar ervaringen met de hele wereld o.a. Costa Rica, Cambodja, Jordanië en de vele studiereizen blijft het fijn voor haar omdeze kennis met klanten te delen en ze een mooie vakantie te bezorgen.

Sanne Beerkens-Bongers,
na het afronden van haar studie toerisme in Nijmegen is Sanne sinds 2012 werkzaam bij TravelXL in Schaijk. Haar werk doet ze met veel enthousiasme en plezier. Sanne heeft ook al een aantal mooie reizen mogen maken o.a. naar Florida, Mexico, Thailand, Marokko, Portugal, Turkije, Spanje, Griekenland, skivakanties en een aantal cruises. Sanne helpt u graag met het zoeken naar de perfecte vakantie!

Saskia Ponsen,
is  jaren werkzaam in de reisbranche. Sinds september 2014 werkt Saskia als Mobiele Travelplanner en is ze aangesloten bij TravelXL Schaijk. Hierdoor kan ze gebruik maken van vele boekingssystemen en betrouwbare reisorganisaties. Daarbij zien jullie haar ook regelmatig op het kantoor in Schaijk waar ze zo nu en dan werkzaam is. Ben je benieuwd hoe Saskia jouw ideale reis zou invullen? Bel of mail dan voor een afspraak.

Yvonne Bloemers
Betsie van Bakel
Sanne Beerkens-Bongers
Saskia Ponsen