klik op foto voor meer informatie

A Running Experience of a Lifetime! een unieke ervaring voor hardlopers.

Ontdek zelf waar de wortels liggen van het langeafstandslopen in Kenia, het mekka voor hardlopers. Van casual hardlopers tot de doorgewinterde renners, jij leert hoe je de beste prestaties van 's werelds grootste hardlopers kunt ontgrendelen. Het wereldberoemde hooggelegen trainingscentrum van Lornah Kiplagat in Iten, is de basis van een trainingsstage. Iten is gelegen in het westen van Kenia langs de rand van de grote riftvallei. Heb je interesse vraag dan jouw TravelXL Travelcenter voor de folder met hierin een compleet overzicht van het gehele programma, de kosten, wat wel en niet is inbegrepen en alles over het verblijf en de vlucht.

Marathon reizen om nooit te vergeten

Waarom juist bij TravelXL je marathonreis boeken? Voor een werkelijk geweldige belevenis werken wij samen met vele experts op dat gebied. Juist om jou als marathonloper geheel te ontzorgen. Van A-Z regelen wij alles: vluchten, hotels, vervoer naar/ van de hotels/ startplaats. Voor jou en je supporters. Zo kan jij je geheel richten op dat waar je voor kwam: het uitlopen van de marathon. Ook wordt er voor professionele begeleiding gezorgt.( bij voldoende deelname) TravelXL maakt van jouw marathon een onvergetelijke ervaring. Je hebt de keuze uit hardloopreizen naar alle World Marathon Majors in Berlijn, Boston, Londen, Tokyo,Chicago en New York en een aantal andere mooie (halve) marathons. Je startbewijs ligt al klaar voor jouw onvergetelijke 42.195 meter. Waar ga jij over de finishlijn?

Aan welke World Marathon Major je ook deelneemt: TUI Sports organiseert heel veel extra’s. Zo is er een gezamenlijk bezoek aan de Marathon Expo waar je je startnummer ophaalt. Met of zonder je supporters, met of zonder medelopers. En tijdens de Marathon Meeting krijg je alles te horen over de marathondag. Na de marathon lassen we tijd in om na te borrelen of samen te dineren. Met de medaille om je nek kijk je terug op een bijzondere marathondag. Wat wort jouw keuze: Marathon New York City, Marathon Boston, Marathon Berlijn, Marathon Chicago, Marathon Dublin, Halve marathon Berlijn, Marathon Tokyo, Marathon Londen, Halve marathon Londen. Vraag een offerte aan!

Wielrennen

Wielrennen wordt steeds populairder. Zeker ook door de Nederlandse successne in de Tour de France en Rond van Italie. Mede daardoor neemt de populariteit van het wielrennen setrk toe. TravelXL biedt om aan de sterke vraag te voldoen wielerreizen naar de mooiste fietsgebieden. De reizen kunnen bestaan uit trainingsstages, wielervakanties, Gran Fondo’s/Cyclo’s (de marathons van het wielrennen) en Grote Rondes als de Tour de France, Giro d’Italia en Vuelta a Espana. Voor elke wielrenner heeft TravelXL altijd de ideale reis.

Immers waar het wielerhart vol van is? De Mont Ventoux beklimmen of toch liever de Stelvio? Een trainingsstage meemaken met Team LottoNL-Jumbo óf met familie en vrienden op fietsvakantie? Je hebt de keuze uit complete wielerreizen om zelf die fameuze beklimming te voltooien maar ook reizen door de meest schitterende fietsgebieden. Je hoeft alleen nog maar zelf te trappen, de rest wordt door ons verzorgen wij. Neem je je eigen ros mee en ga je met het vliegtuig, vervoer de fiets dan in een fietskoffer of fietsdoos. Bij de racefietsspeciaalzaak kunnen ze je er alles over vertellen. Travel Light is een relaxte manier om je fiets te vervoeren: zij halen de fiets bij je thuis op en zetten ‘m klaar op de plek van bestemming. Uiteraard regelen wij dat ook voor je.

Wil je iets anders? Dan bieden wij keuze uit allerlei modellen en kwalitatief hoogstaande huurfietsen. Uiteraard goed onderhouden en lokaal perfect voor je afgestelt.

Hieronder vind je ons aanbod. Staat je gewenste reis er niet tussen? Vul dan dit formulier in.

Formule 1-reizen

Max Verstappen? Wie? Formule 1 was al heel populair onder velen. Nu echter de successen van Max zich opstapelen neemt de interesse om Max zijn zegereeks te volgen alleen maar toe. Compleet verzorgde reizen. Voor het seizoen 2020 biedt TravelXL vele verschillende Formule 1-reizen aan i.s.m. TUI. Niet alleen verzorgen wij je toegang voor het circuit, het hotel en -behalve voor België en Duitsland- ook de vlucht en het vervoer naar het circuit. De ene keer is dit met een huurauto, de andere keer regelen wij een transfer en soms maak je begruik van het openbaar vervoer.

Je hebt nu de keuze uit o.a. Grand Prix van Vietnam ( 05 april 2020), Grand Prix Spanje(10 mei 2020), Monaco ( 24 mei 2020), Grand Prix Oostenrijk( 05 juli 2020), Grand Prix van Belgie( 30 augustus 2020), Grand Prix van Italie( 06 september 2020)  Grand Prix Hongarije (02 augustus 2020),  Grand Prix Frankrijk(28 juni 2020), Singapore( 20 september 2020), Japan( 11 oktober 2020). Grand Prix van de Verenigde Staten( 25 oktober 2020), Grand Prix van Brazilie( 15 november 2020) Mexico (01 november 2020), Abu Dhabi ( 29 november 2020)Zit jouw keuze er niet bij? kan zijn dat er al meer GP-mogelijkheden bekend zijn! Check ons. Vraag een offerte aan!

Grand Prix van Spanje
Grand Prix van Spanje

Zondag 10 mei 2020

Grand Prix van Oostenrijk
Grand Prix van Oostenrijk

Zondag 5 juli 2020

Grand Prix van België
Grand Prix van België

Zondag 30 augustus 2020

Grand Prix van Italië
Grand Prix van Italië

Zondag 6 september 2020

Grand Prix van Hongarije
Grand Prix van Hongarije

Zondag 2 augustus 2020

Grand Prix van Frankrijk
Grand Prix van Frankrijk

Zondag 28 juni 2020

Grand Prix van Monaco Boek nu!
Grand Prix van Monaco

Zondag 24 mei 2020

Grand Prix van Mexico Boek nu!
Grand Prix van Mexico

Zondag 1 november 2020

Grand Prix van Abu Dhabi Boek nu!
Grand Prix van Abu Dhabi

Zondag 29 november 2020

Grand Prix van Vietnam Boek nu!
Grand Prix van Vietnam

Zondag 5 april 2020

Grand Prix van Singapore Boek nu!
Grand Prix van Singapore

Zondag 20 september 2020

Grand Prix van Japan Binnenkort!
Grand Prix van Japan

Zondag 11 oktober 2020

 

 

Wielervakanties

Ben je nou niet zo'n fanatieke wielersport fanaat? Ook dan bieden wij voor jou een zeer grote reeks van mogelijkheden. Fietsen doe je immers voor je plezier. Onderweg genieten van het uitzicht, een koofie en versnapering onderweg en 'savonds heerlijk genieten van de maaltijd die voor je klaar staat. Lekker lokaal of culinair, jij bepaalt! Alleen of met vrienden? laat het ons weten! Wij verzorgen het hotel de fietsroute, voor de bagage onderweg, kortom lekker realxen op je sportieven wielervakantie. De keuze uit bestemmingen is tegenwoordig zo groot dat het niet eenvoudig zal zijn te kiezen. Vraag een offerte aan!

Waarom TravelXL Sportreizen?

  • Van start tot finish verzorgd
  • Vaak professionele reisbegeleiding
  • Gegarandeerde startbewijzen
  • Groot aanbod 
  • ​Scherp geprijsSpeciale blessureverzekering
  • Vragen? Bel een van de 64 Travelcenters
  • Klik hier voor een offerte-formulier!