Marathon reizen om nooit te vergeten

Waarom juist bij TravelXL je marathonreis boeken? Voor een werkelijk geweldige belevenis werken wij samen met vele experts op dat gebied. Juist om jou als marathonloper geheel te ontzorgen. Van A-Z regelen wij alles: vluchten, hotels, vervoer naar/ van de hotels/ startplaats. Voor jou en je supporters. Zo kan jij je geheel richten op dat waar je voor kwam: het uitlopen van de marathon. Ook wordt er voor professionele begeleiding gezorgt.( bij voldoende deelname) TravelXL maakt van jouw marathon een onvergetelijke ervaring. Je hebt de keuze uit hardloopreizen naar alle World Marathon Majors in Berlijn, Boston, Londen, Tokyo,Chicago en New York en een aantal andere mooie (halve) marathons. Je startbewijs ligt al klaar voor jouw onvergetelijke 42.195 meter. Waar ga jij over de finishlijn?

Aan welke World Marathon Major je ook deelneemt: TUI Sports organiseert heel veel extra’s. Zo is er een gezamenlijk bezoek aan de Marathon Expo waar je je startnummer ophaalt. Met of zonder je supporters, met of zonder medelopers. En tijdens de Marathon Meeting krijg je alles te horen over de marathondag. Na de marathon lassen we tijd in om na te borrelen of samen te dineren. Met de medaille om je nek kijk je terug op een bijzondere marathondag. Wat wort jouw keuze: Marathon New York City, Marathon Boston, Marathon Berlijn, Marathon Chicago, Marathon Dublin, Halve marathon Berlijn, Marathon Tokyo, Marathon Londen, Halve marathon Londen. Vraag een offerte aan!

Wielrennen

Wielrennen wordt steeds populairder. Zeker ook door de Nederlandse successne in de Tour de France en Rond van Italie. Mede daardoor neemt de populariteit van het wielrennen setrk toe. TravelXL biedt om aan de sterke vraag te voldoen wielerreizen naar de mooiste fietsgebieden. De reizen kunnen bestaan uit trainingsstages, wielervakanties, Gran Fondo’s/Cyclo’s (de marathons van het wielrennen) en Grote Rondes als de Tour de France, Giro d’Italia en Vuelta a Espana. Voor elke wielrenner heeft TravelXL altijd de ideale reis.

Immers waar het wielerhart vol van is? De Mont Ventoux beklimmen of toch liever de Stelvio? Een trainingsstage meemaken met Team LottoNL-Jumbo óf met familie en vrienden op fietsvakantie? Je hebt de keuze uit complete wielerreizen om zelf die fameuze beklimming te voltooien maar ook reizen door de meest schitterende fietsgebieden. Je hoeft alleen nog maar zelf te trappen, de rest wordt door ons verzorgen wij. Neem je je eigen ros mee en ga je met het vliegtuig, vervoer de fiets dan in een fietskoffer of fietsdoos. Bij de racefietsspeciaalzaak kunnen ze je er alles over vertellen. Travel Light is een relaxte manier om je fiets te vervoeren: zij halen de fiets bij je thuis op en zetten ‘m klaar op de plek van bestemming. Uiteraard regelen wij dat ook voor je.

Wil je iets anders? Dan bieden wij keuze uit allerlei modellen en kwalitatief hoogstaande huurfietsen. Uiteraard goed onderhouden en lokaal perfect voor je afgestelt.

Hieronder vind je ons aanbod. Staat je gewenste reis er niet tussen? Vul dan dit formulier in.

Formule 1-reizen

Max Verstappen? Wie? Formule 1 was al heel populair onder velen. Nu echter de successen van Max zich opstapelen neemt de interesse om Max zijn zegereeks te volgen alleen maar toe. Compleet verzorgde reizen. Voor het seizoen 2018 biedt TravelXL vele verschillende Formule 1-reizen aan.  Niet alleen verzorgen wij je toegang voor het circuit, het hotel en -behalve voor België en Duitsland- ook de vlucht en het vervoer naar het circuit. De ene keer is dit met een huurauto, de andere keer regelen wij een transfer en soms maak je begruik van het openbaar vervoer.

Je hebt nu de keuze uit o.a. Grand Prix Monaco(27 mei 2018), Grand Prix Spanje(13 mei 2018),  Grand Prix Hongarije(29 juli 2018), Grand Prix China, Grand Prix Duitsland(22 juli 2018), Grand Prix België(26 augustus 2018) overnachting in het Novum Hotel Apple Park of NH Maastricht, Albaville/Italie(02 september 2018). Zit jouw keuze er niet bij? kan zijn dat er al meer GP-mogelijkheden bekend zijn! Check ons. Vraag een offerte aan!

Wielervakanties

Ben je nou niet zo'n fanatieke wielersport fanaat? Ook dan bieden wij voor jou een zeer grote reeks van mogelijkheden. Fietsen doe je immers voor je plezier. Onderweg genieten van het uitzicht, een koofie en versnapering onderweg en 'savonds heerlijk genieten van de maaltijd die voor je klaar staat. Lekker lokaal of culinair, jij bepaalt! Alleen of met vrienden? laat het ons weten! Wij verzorgen het hotel de fietsroute, voor de bagage onderweg, kortom lekker realxen op je sportieven wielervakantie. De keuze uit bestemmingen is tegenwoordig zo groot dat het niet eenvoudig zal zijn te kiezen. Vraag een offerte aan!

Waarom TravelXL Sportreizen?

  • Van start tot finish verzorgd
  • Vaak professionele reisbegeleiding
  • Gegarandeerde startbewijzen
  • Groot aanbod 
  • ​Scherp geprijsSpeciale blessureverzekering
  • Vragen? Bel een van de 64 Travelcenters
  • Klik hier voor een offerte-formulier!