Zoek je een huurauto?

Neem dan geen risico en ga voor zeker. Boek voordat je vertrekt alvast je huurauto op je vakantiebestemming. Bijvoorbeeld een huurauto van Sunnycars. Die staat op de luchthaven al klaar en zo hoef je niet te wachten op de transferbus naar de vele hotels en vertrek je op eigen gelegenheid.  Ook heb je de rest van je verblijf dan het voordeel altijd een auto bij de hand te hebben Bovendien biedt Sunnycars een voordeel met het all-inclusive pakket* die alle extra betalingen voor verzekeringen etc. voorkomt. Op zich lijkt dit misschien duurder maar een objectieve vergelijking laat zien dat je in vele gevallen zelfs voordeliger uit bent. Wil je op de luchthaven bij aankomst niet lang wachten? Maak dan gebruik van onze Premium service.  

Als je de auto niet vooraf maar vanuit je vakantieplek wilt huren, dan is dat ook mogelijk. Betaling via je eigen creditcard. De keuze hierbij kan minder zijn omdat bepaalde type huurauto's snellen zijn verhuurd dan andere. 

De leukste autoroutes en tips van Sunny Cars!

Goede voorbereiding en kennis van het land waar je een auto huurt is erg belangrijk! vandaar dat TravelXL en Sunny Cars het je nog makkelijker maken met voor de belangrijkste landen Italie, Spanje, Portugal Kroatie, Griekenland, Amerika, Canada en Zuid-Afrika een Sunny Guide samen te stellen. Klik hier om deze door te bladeren en te downloaden!

* Let wel op de kleine lettertjes.