TravelXL Reisbureau TeDeTe, al meer dan 50 jaar een begrip in Zwartewaterland en omgeving

Aart Timmerman richtte vijftig jaar geleden TéDéTé op. En dus konden de huidige eigenaren Jan en Gert Tuinman in oktober een jubileum voeren. Als TravelXL leggen ze zich momenteel vooral toe op de reisbureautak van het bedrijf.

Oom Aart begon aan huis een reisbureau en vormde samen met Jan van Dijk (Cafe ’t Centrum) en Bertus Tuinman (Foto Tuinman) de VOF TeDeTe. Het fotogedeelte en het reisbureau vestigde zich kort daarna in het oude gemeentehuis aan de Langestraat. Lees verder.

In al die jaren hebben wij met veel plezier en enthousiasme heel veel mooie vakantiereizen mogen organiseren. Vanuit onze vakkennis, persoonlijke benadering en service is ons streven om voor iedereen een mooie reis in elkaar te zetten. Bent u op zoek naar een zonvakantie, binnen of buiten Europa, wintersport, een cruise of stedentrip dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Naast de bekende Nederlandse touroperators reserveren wij ook reizen via alle Duitse organisaties waarbij met name in de vakantieperiodes grote prijsvoordelen mogelijk zijn. Uiteraard reserveren wij “losse” vliegtickets en is het mogelijk, dankzij onze lokale agenten, op vrijwel alle bestemmingen reizen “op maat” voor u samen te stellen. 

Bel ons of mail ons, wij helpen u graag! Tot ziens Jolanda, Ria, Gert en Jan.

Wilt u  boeken? Dat kan online als u klikt op de button >Zoek & Boek< rechtsboven in het gele informatiedeel of mail of bel ons op bovenstaand email adres of telefoonnummer. Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar.Of maak eens een afspraak met een van onze Travelplanners om uw vakantie te bespreken!

Klik hieronder op: 

Extra zekerheid

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt. Klik hier om uw TUI vakantie online te boeken of kom langs.

Extra zekerheid !!

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanner u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL TéDéTé Hasselt als uw servicekantoor)
Markt 2
8061 GG Hasselt
Nederland
Telefoonnummer: 
038-4772524
Openingstijden: 
zondag:
Gesloten
maandag:
10:00 - 12:00 , 13:30 - 17:00
dinsdag:
10:00 - 12:00 , 13:30 - 17:00
woensdag:
10:00 - 12:00 , 13:30 - 17:00
donderdag:
10:00 - 12:00 , 13:30 - 17:00
vrijdag:
10:00 - 12:00 , 13:30 - 17:00
zaterdag:
10:00 - 12:00

Buiten deze openingstijden kunt op afspraak bij ons terecht, mail of bel ons voor en afspraak, of gebruik de afsprakenmodule op deze website.

Toe aan vakantie? 

Maar onzekerheid over reisadviezen, coronaregels, lokale omstandigheden, vaccinaties, etc.?  Wij hebben hierover alle kennis en onze "zekerheidsgarantie". Wil jij ook ontzorgd worden? Kom langs, bel of mail of maak een afspraak voor een persoonlijk advies.

Het team van TravelXL TéDéTé Hasselt