Het andere reisbureau in Valkenswaard e.o.

Ons unieke concept

Met TravelXL Alfa Reizen is ons doel om een uniek concept in de reisbranche te vertegenwoordigen in de regio Valkenswaard/Eindhoven. Wat ons onderscheidt is dat wij het complete pakket van A-Z aanbieden, van bijvoorbeeld stedentrips naar Parijs tot expeditiereizen naar de Zuidpool. Het doel van onze reisadviseurs is om u te begeleiden in het proces van visualisatie naar realisatie van uw droomreis. 
Door TravelXL hebben wij contacten met 100’en reisorganisaties, hotels en lokale vertgenwoordigers in Europa en vele verre bestemmingen. Hierdoor kunnen wij u deskundig en gepersonaliseerd reisadvies geven over allerlei soorten reizen van vrijwel alle landen, van ontspannen in Aruba, golfen in Gran Canaria, een droomvakantie op de Malediven tot duiken in de Great Barrier Reef in Australië!

“U dacht dat via internet alles los boeken voordeliger was?”

Dankzij onze contracten, grootschalige inkoop en slimme tools kunnen wij de scherpste prijzen aanbieden, zelfs vaak voordeliger dan u normaliter gewend bent. Bovendien is TravelXL Alfa Reizen aangesloten bij het ANVR en de SGR en vallen alle door ons geboekte reizen onder de voorwaarden van het ANVR (Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen), SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) en Calamiteitenfonds. Wij bieden u zekerheid en kwaliteit tegen prijzen waarvoor u meestal niet zelf de vakantie zou kunnen regelen.
 

High-end service – 6 dagen per week geopend

Anno 2021 kan tijd beschouwd worden als het meest waardevolle bezit. Onze klanten willen naast hun drukke bezigheden zo veel mogelijk “quality time” spenderen met hun geliefden. Om wille van deze reden doen wij er alles aan om u te ontzorgen van administratieve taken zodat u zich volledig kan focussen op uw vakantie.
Op afspraak zijn we zelfs 6 dagen per week geopend. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid voor VIP reizen, denkend aan chauffeur service, privé vliegtuigen en priority boarding op het vliegveld.
 

Online reisadvies – met garantie & vertrouwde gezichten

Wij bieden ook de mogelijkheid om een reis online samen te stellen middels SnapTrip Holidays. Hierbij kunnen we u ook op afstand adviseren middels videobellen met een van onze reisadviseuses voor deskundig & gepersonaliseerd advies over bijvoorbeeld de regels omtrent COVID-19 of advies over de leukste route voor een rondreis in Spanje. Uiteraard krijgt u hier ook alle garanties en kunt u ten alle tijden terugvallen bij ons service kantoor in Valkenswaard nabij Eindhoven.
 
    
 

 

 

 

 

 

Afspraak?

Om het voor u eenvoudiger en makkelijker te maken, kunt u met onderstaande banner een afspraak maken. Klik hieronder op:

  

Graag tot ziens of horens!

Het team van TravelXL Alfa Reizen

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL Alfa Reizen als uw servicekantoor)
Corridor 21
5554 HL Valkenswaard
Nederland
Telefoonnummer: 
040-2847600
Openingstijden: 
zondag:
Gesloten
maandag:
09:30 - 17:30
dinsdag:
09:30 - 17:30
woensdag:
09:30 - 17:30
donderdag:
09:30 - 17:30
vrijdag:
09:30 - 17:30
zaterdag:
10:00 - 17:00

Onze deuren zijn open voor uw vakantie! We zien u graag in ons nieuwe pand.