TravelXL Alfa Reizen, reisbureau Valkenswaard

 

Welkom bij Alfa Reizen! We helpen je graag bij het plannen van je volgende avontuur en het creëren van onvergetelijke herinneringen. 

 

1. Plan hieronder direct je afspraak in met een Travel Expert:

2. Online reisadvies:

Mail je wensen naar Valkenswaard@travelxl.nl

 

Unieke visie

Eenvoudige stedentrips naar Amsterdam tot en met expeditiereizen naar de Zuidpool. TravelXL heeft volume afspraken met talloze aanbieders. Van grote bekende namen als Booking.com, TUI, Corendon, alsmede specialistische kleinschalige organisaties over de hele wereld.

Cultuur in Griekenland, safari in Zuid-Afrika, rondreis door Amerika tot huizen in Curaçao, onze Travel Experts verzorgen de visualisatie naar realisatie van jouw vakantie! Wat Alfa Reizen uniek maakt is de samenwerking met lokale specialisten ter plaatse om zo unieke belevingen aan te bieden.

 

TravelXL Alfa Reizen verzorgt het complete spectrum aan vakanties over de hele wereld met deskundig maatwerk  & beste prijsgarantie

 

 

“Jij dacht dat alles los boeken voordeliger was?”

 

TravelXL Alfa Reizen – De vakantievergelijker

Jij dacht dat alles “los” boeken verstandiger was? Door onze contacten met 100’en aanbieders vergelijken wij diverse vakanties en komen vaak met de laagste prijs. En dat bovendien met onze eigen garanties!

Naast de accommodatie helpen we je ook met het zoeken naar een huurauto en de leukste excursies en verzekeringen, waardoor je vakantie compleet is!

En dat ook online, telefonisch of per mail.

 

 

Maatwerkreizen, groepsreizen, zakenreizen, F1-reizen en nog veel meer!

Bij TravelXL Alfa Reizen wordt “echt” vakmanschap bedreven. Voor specialistisch vakmanschap, een zakenreis naar Londen of Parijs of een gezellige groepsreis naar elke bestemming ben je bij TravelXL Alfa Reizen aan het juiste adres. Onze Travel Experts hebben jarenlange ervaring met het samenstellen van dergelijke reizen en nemen met plezier jouw werk uit handen.

 

 

Online reisadvies – met garantie & vertrouwde gezichten

Wil je graag een strandvakantie naar Griekenland of rondreis door Amerika? Onze Travel Experts staan ook online voor je paraat om je deskundig en gepersonaliseerd advies te geven. Ook hierbij kun je te allen tijden terugvallen bij ons kantoor in Valkenswaard nabij Eindhoven en krijg je uiteraard ook de betreffende garanties die je in het reisbureau ook krijgt.

 

Daarom Alfa Reizen:

  • Persoonlijke aandacht en service
  • Lokale expertise ter plaatse in het continent
  • Prijsvergelijking en reisvergelijking, u betaalt nooit teveel.
  • Geen uren lange zoektochten op internet,
  • Reisadvies op maat,
  • Boekbare website met persoonlijke afhandeling.
  • Garantie van ANVR en SGR.
  • Uitstekende beoordelingen

En het leuke van dit alles; u bent niet duurder uit dan wanneer u bij een regulier reisbureau of op internet boekt, maar u ontvangt wél de meest persoonlijke service. Wat wilt u nog meer?

 

Neem vandaag nog contact met ons op om een reisvoorstel aan te vragen en meer te weten te komen over hoe we u kunnen helpen met al uw reiswensen.

 

 

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL Alfa Reizen als uw servicekantoor)
Corridor 21
5554 HL Valkenswaard
Nederland
Telefoonnummer: 
040-2847600
Openingstijden: 
zondag:
Gesloten
maandag:
09:30 - 18:00
dinsdag:
09:30 - 18:00
woensdag:
09:30 - 18:00
donderdag:
09:30 - 18:00
vrijdag:
09:30 - 18:00
zaterdag:
10:00 - 17:00

Onze deuren zijn open voor uw vakantie! We zien u graag in ons nieuwe pand.