TravelXL Alfa Reizen

Reisbureau Valkenswaard, een begrip in Brabant

 

“Een vakantie boeken was nooit zo eenvoudig”

1. Plan hieronder direct je afspraak in met een Travel Expert:

2. Online reisadvies:

Mail je wensen naar Valkenswaard@travelxl.nl

 

Unieke visie – groots aanbod, deskundig advies, beste prijs

Eenvoudige stedentrips naar Amsterdam tot en met expeditiereizen naar de Zuidpool. TravelXL heeft contacten met 100’en touroperators. Van grote bekende namen als Booking.com, TUI, Corendon, alsmede specialistische kleinschalige organisaties.

Cultuur in Griekenland, safari in Zuid-Afrika, rondreis door Amerika tot huizen in Curaçao, onze Travel Experts verzorgen de visualisatie naar realisatie van jouw vakantie!

 

TravelXL Alfa Reizen verzorgt het complete spectrum aan vakanties en dat met de beste prijsgarantie!

 

 

“Jij dacht dat alles los boeken voordeliger was?”

 

TravelXL Alfa Reizen – De vakantievergelijker

Jij dacht dat alles “los” boeken verstandiger was? Door onze contacten met 100’en aanbieders vergelijken wij diverse vakanties en komen vaak met de beste prijs. En dat bovendien met onze eigen garanties!

Al onze experts hebben een speciale opleiding gevolgd, gaan regelmatig op studiereis en kennen de meeste plekken op de wereld uit hun duim. Hierdoor kunnen ze je ook hun eigen persoonlijke ervaringen delen en beter op je wensen inspelen.

Dankzij onze contracten, grootschalige inkoop en slimme tools kunnen wij de beste prijzen aanbieden. Wij bieden u zekerheid en kwaliteit tegen prijzen waarvoor u meestal niet zelf de vakantie zou kunnen regelen, en dat met persoonlijke service.

Naast de accommodatie helpen we je ook met het zoeken naar een huurauto en de leukste excursies en verzekeringen, waardoor je vakantie compleet is!

En dat ook online, telefonisch of per mail!

 

 

Maatwerkreizen, groepsreizen, zakenreizen, F1-reizen en nog veel meer!

Bij TravelXL Alfa Reizen wordt “echt” vakmanschap bedreven. Voor specialistisch vakmanschap, een zakenreis naar Londen of Parijs of een gezellige groepsreis naar elke bestemming ben je bij TravelXL Alfa Reizen aan het juiste adres. Onze Travel Experts hebben jarenlange ervaring met het samenstellen van dergelijke reizen en nemen met plezier jouw werk uit handen.

 

 

Online reisadvies – met garantie & vertrouwde gezichten

Wil je graag een strandvakantie naar Griekenland of rondreis door Amerika? Onze Travel Experts staan ook online voor je paraat om je deskundig en gepersonaliseerd advies te geven. Ook hierbij kun je te allen tijden terugvallen bij ons kantoor in Valkenswaard nabij Eindhoven en krijg je uiteraard ook de betreffende garanties die je in het reisbureau ook krijgt.

Waarom boeken bij TravelXL Alfa Reizen:

  • Groots aanbod A-Z!
  • Bespaar tijd en energie
  • Deskundig advies van “echte” experts
  • Beste prijs & zekerheid middels onze garanties!
  • 60.000+ klanten gingen je al voor!

 

Corridor 21
5554 HL Valkenswaard
Nederland
Telefoonnummer: 
040-2847600
Openingstijden: 
zondag:
Gesloten
maandag:
09:30 - 18:00
dinsdag:
09:30 - 18:00
woensdag:
09:30 - 18:00
donderdag:
09:30 - 18:00
vrijdag:
09:30 - 18:00
zaterdag:
10:00 - 17:00

Onze deuren zijn open voor uw vakantie! We zien u graag in ons nieuwe pand.