De wereld is een boek

“De wereld is een boek en als je niet reist, lees je maar één pagina.” Zo gaat het gezegde en daar is ons team in Heemstede het volledig mee eens. Reizen verkopen is ons vak en dat vak verstaan wij goed onder andere door de vele reizen die wij zelf hebben mogen maken. Voor elke bestemming die wij van onze eigen wenslijst afvinken komen er wonderbaarlijk genoeg 3 andere bestemmingen voor terug.

U kunt bij ons onder meer terecht voor een compleet verzorgde vakantie!  Wilt u een pakketreis of een maatwerkreis? Wilt u reizen naar een bestemming dichtbij of ver van huis? Wilt u reizen per vliegtuig, met de bus, boot of trein? Of wilt u liever uw vakantie doorbrengen op een cruiseschip? Wilt u zon, zee en strand of groene heuvellandschappen of misschien wel sneeuw bedekte bergen? Wil u kort of lang op reis? De mogelijkheden zijn oneindig! Naast de compleet verzorgde vakanties boeken wij ook losse vervoerstickets, hotelovernachtingen, transfers, autohuur, entreebewijzen en excursies. Kortom alles wat u maar bij reizen kunt verzinnen.

U bent van harte welkom op de Binnenweg 199 in Heemstede. U kunt tijdens een bezoek aan ons Travelcenter, onder het genot van een kopje koffie, uw reiswensen met ons bespreken en wij verzorgen voor u de rest. U kunt ons ook telefonisch of per e-mail bereiken en natuurlijk kunt u 24 uur per dag op onze website terecht.

Graag tot ziens!  Lisette, Samantha en Simone

Voor een groot aanbod aan vakantiewoningen zie
www.vakantiewoningxl.nl  

Voor de mooiste reizen, inspiratie en boekingsformulier zie www.mooiereizen.info of klik hier.

Wil je de laatste scherpe aanbiedingen zien? check dan onze Facebook pagina!

Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt.

Extra zekerheid !!

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanner u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL Van Limburg als uw servicekantoor)
Binnenweg 199
2101 JJ Heemstede
Telefoonnummer: 
023-5280155
Openingstijden: 
zondag: Gesloten
maandag: 09:00 - 17:30
dinsdag: 09:00 - 17:30
woensdag: 09:00 - 17:30
donderdag: 09:00 - 17:30
vrijdag: 09:00 - 17:30
zaterdag: 10:00 - 17:00

TravelXL Van Limburg heeft tevens vestigingen in Hoofddorp, Nieuw-Vennep(winkelcentrum Getsewoud) en Nieuwkoop

Lisette den Boef, Travelmanager
Na jarenlang ervaring elders in de reiswereld te hebben opgedaan, is Lisette in 2013 bij ons aan de slag gegaan. Zij werkte o.a. als hostess in Sri Lanka en Griekenland. Sinds 2010 werkt zij als fulltime reisadviseuse. Zij is van vele markten thuis en met name van Griekenland is haar kennis enorm. Maar ook van Zuid Afrika en Australië weet zij inmiddels veel. Kennis die zij graag met u deelt bij het plannen van uw vakantie.

Samantha van Berk, Travelplanner
Na het afronden van haar MTRO opleiding in 2005 is Samantha bij ons in dienst gekomen op ons kantoor in Heemstede. Inmiddels heeft zij zich ontwikkeld tot een allround Travelplanner die u graag behulpzaam is bij het realiseren van uw reiswensen. Samantha reist zelf graag naar steden en heeft daar inmiddels al de nodige van bezocht!

Simone Walrave, Travelplanner
Simone is bij van Limburg werkzaam sinds 2005. Zij werkt al lang in de reiswereld en heeft dan ook al het nodige gezien (o.a. Brazilië) en gedaan (islandhoppen, snorkelen, fly-drive en cruisen). Zij is helemaal besmet met het cruise virus en adviseert u hier dan ook graag over. Ook heeft zij de nodige ClubMed dorpen bezocht (en zelfs gevaren met het cruiseschip ClubMed2) zodat zij u ook over dit product uitstekend kan informeren.

Lisette den Boef
Samantha van Berk
Simone Walrave