De wereld is een boek en dat hebben wij nog lang niet uit!

“De wereld is een boek en als je niet reist, lees je maar één pagina.” Zo gaat het gezegde en daar is ons team in Heemstede het volledig mee eens. Reizen verkopen is ons vak en dat vak verstaan wij goed onder andere door de vele reizen die wij zelf hebben mogen maken. Voor elke bestemming die wij van onze eigen wenslijst afvinken komen er wonderbaarlijk genoeg 3 andere bestemmingen voor terug.

U kunt bij ons onder meer terecht voor een compleet verzorgde vakantie!  Wilt u een pakketreis of een maatwerkreis? Wilt u reizen naar een bestemming dichtbij of ver van huis? Wilt u reizen per vliegtuig, met de bus, boot of trein? Of wilt u liever uw vakantie doorbrengen op een cruiseschip? Wilt u zon, zee en strand of groene heuvellandschappen of misschien wel sneeuw bedekte bergen? Wil u kort of lang op reis? De mogelijkheden zijn oneindig! Naast de compleet verzorgde vakanties boeken wij ook losse vervoerstickets, hotelovernachtingen, transfers, autohuur, entreebewijzen en excursies. Kortom alles wat u maar bij reizen kunt verzinnen.

U bent van harte welkom op de Binnenweg 199 in Heemstede. U kunt tijdens een bezoek aan ons Travelcenter, onder het genot van een kopje koffie, uw reiswensen met ons bespreken en wij verzorgen voor u de rest. U kunt ons ook telefonisch of per e-mail bereiken en natuurlijk kunt u 24 uur per dag op onze website terecht. Klik hieronder op: 

Graag tot ziens!  Team Heemstede.

Voor een groot aanbod aan vakantiewoningen zie
www.vakantiewoningxl.nl  

Voor de mooiste reizen, inspiratie en boekingsformulier zie www.mooiereizen.info of klik hier.

Wil je de laatste scherpe aanbiedingen zien? check dan onze Facebook pagina!

Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt.

Extra zekerheid !!

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanner u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

Klik op een van onderstaande banners voor informatie en/of online te boeken.

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL Van Limburg als uw servicekantoor)
Binnenweg 199
2101 JJ Heemstede
Nederland
Telefoonnummer: 
023-5280155
Openingstijden: 
zondag:
Gesloten
maandag:
09:00 - 17:30
dinsdag:
09:00 - 17:30
woensdag:
09:00 - 17:30
donderdag:
09:00 - 17:30
vrijdag:
09:00 - 17:30
zaterdag:
10:00 - 17:00

Toe aan vakantie? 

Maar onzekerheid over reisadviezen, coronaregels, lokale omstandigheden, vaccinaties, etc.?  Wij hebben hierover alle kennis en onze "zekerheidsgarantie". Wil jij ook ontzorgd worden? Kom langs, bel of mail of maak een afspraak voor een persoonlijk advies.

TravelXL Van Limburg heeft tevens een vestiging in Nieuw-Vennep(winkelcentrum Getsewoud) .

Samantha Lansdorp- van Berk, Travelplanner
Na het afronden van haar MTRO opleiding in 2005 is Samantha bij ons in dienst gekomen op ons kantoor in Heemstede. Inmiddels heeft zij zich ontwikkeld tot een allround Travelplanner die u graag behulpzaam is bij het realiseren van uw reiswensen. Samantha reist zelf graag naar steden en heeft daar inmiddels al de nodige van bezocht!

Mariska Hovingh, Travelplanner
Na het afronden van haar studie is Mariska in 2003 op een reisbureau aan het werk gegaan. Mariska houdt van avontuurlijke vakanties en bezocht onder andere Nieuw Zeeland en de USA, maar ook de landen rond Middellandse zee zijn haar niet onbekend. Met haar enthousiasme en kennis staat zij u graag terzijde bij het zoeken naar de u passende reis. Mariska is zowel op ons kantoor in Heemstede als in Getsewoud werkzaam.

Daphne Boom, Travelplanner
Daphne versterkt sinds 1 juni 2018 ons team in Heemstede. Ze is sinds 2006 werkzaam in de reisbranche en brengt dus de nodige ervaring mee. Als laatste werkte ze bij een online maatwerk reizen specialist waar ze het directe contact met klanten miste. Ze is dus blij dat ze nu face-to-face kan helpen bij het vinden van uw perfecte vakantie. Daphne heeft al het nodige van de wereld gezien, waaronder Thailand en Bali, maar haar favoriete plek is tot nu toe Ibiza.

Marianne van Hal, Travelplanner.
Reeds vele jaren is Marianne werkzaam bij TravelXL van Limburg; tegenwoordig zowel op ons kantoor in Heemstede als in Getsewoud. Omdat zij ook nog veel andere activiteiten heeft, werkt zij alleen de zaterdagen. Vakantie is voor haar vaak een stedentrip; zij bezocht dan ook al vele steden en kan u daar dan ook uitstekend over adviseren. Met haar jarenlange ervaring is ook zij u graag van dienst.

Annette Wassink, Travelplanner
Annette, die Spanje haar tweede thuis noemt, is per november 2022 in onze vestiging in Heemstede aan de slag gegaan. Zij kan bogen op een jarenlange ervaring in het toerisme zowel in de hotellerie, de luchtvaart als op een reisbureau. Annette is dus van vele markten thuis. Op haar eigen vakanties zit zij niet stil en wil zij altijd alles zien en beleven. Zij helpt u dan ook graag bij het realiseren van uw reiswensen.

 

Samantha Lansdorp van Berk
Mariska Hovingh
Daphne Boom
Marianne van Hal
Annette Wassink