Waarom uw vakantie juist bij TravelXL Van Limburg boeken?

Op het Reghthuysplein in Nieuwkoop vindt u ons Travelcenter. Wij staan hier voor u klaar met een team van enthousiaste Travelplanners. Bij elkaar opgeteld hebben wij zo’n 100 jaar aan reiskennis, waardoor wij altijd een passende bestemming weten te vinden voor uw ideale vakantie.
Wij nemen u alle zorg uit handen; zo weten wij de beste mogelijkheden voor het regelen van visa, het reserveren van stoelen, en staan wij klaar als er onverhoopt klachten of problemen zijn.
Wij bieden niet alleen alle bekende touroperators aan, maar hebben ook tal van ‘beddenbanken’, lokale agenten over de gehele wereld en we werken zelfs samen met buitenlandse reisorganisaties, waardoor de prijs aantrekkelijker kan zijn, dan wanneer u via internet boekt.
Ook wanneer u al precies weet waar u heen wilt, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zoeken voor u de voordeligste mogelijkheid en vertrekdatum uit. Dit kan op afspraak, of (als u daarop wilt wachten) bij ons op kantoor onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Maar uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch of per email uw droomvakantie uit te laten zoeken. Stuurt u ons uw wensen door, en wij maken een mooie offerte op maat.

Wij zijn u graag van dienst!  Wies, Rosella, Sarina, Monique en Mariëlla.

Klik hieronder op: 

Voor een groot aanbod aan vakantiewoningen zie
www.vakantiewoningxl.nl

Voor de mooiste reizen, inspiratie en boekingsformulier zie www.mooiereizen.info of klik hier.

Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt.

Extra zekerheid !!

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanner u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

TravelXL van Limburg is een sinds 1958 bestaand reisbureau met Travelcenters in Heemstede, Nieuwkoop en Nieuw-Vennep. Wij verkopen alle bestemmingen en bijna alle touroperators. Om onze klanten maatwerk te kunnen leveren, werkt TravelXL van Limburg samen met lokale agenten die alle mogelijkheden van de omgeving kennen en er daadwerkelijk thuis zijn!

Klik op een van onderstaande banners voor informatie en/of online te boeken.

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL Van Limburg Nieuwkoop als uw servicekantoor)
Reghthuysplein 7
2421 BE Nieuwkoop
Nederland
Telefoonnummer: 
0172-573434
Openingstijden: 
zondag:
Gesloten
maandag:
09:00 - 16:00
dinsdag:
09:00 - 16:00
woensdag:
09:00 - 16:00
donderdag:
09:00 - 16:00
vrijdag:
09:00 - 16:00
zaterdag:
09:00 - 16:00

Tijdens de Corona tijd zijn onze openingstijden aangepast. Van 16.00 tot 17.00u, alleen op afspraak open.

TravelXL Van Limburg heeft tevens vestigingen in Heemstede en Nieuw-Vennep( Winkelcentrum Getsewoud) . 

Helaas hebben wij de deuren tijdelijk moeten sluiten. Wij blijven bereikbaar via e-mail, telefoon of maak een afspraak met ons om te videobellen. 

Wies Veenman, Travelmanager
Met haar meer dan 30 jaar ervaring mag Wies gerust een 'oude rot in het vak' genoemd worden. In al die jaren heeft zij een schat aan reiservaringen opgedaan, waarmee zij u graag van dienst is bij het realiseren van uw reiswensen. Ook is Wies een fervent berg- en wintersportster. Actieve vakanties zijn echt helemaal Wies haar ding en ook Azië heeft haar hart gestolen.

Sarina Wens, Travelplanner
Sarina behaalde al in 2004 haar diploma van de MTRO en werkt sindsdien in het toerisme. Sarina gaat graag op wintersport en heeft de afgelopen jaren veel verre reizen gemaakt naar Azië, Amerika en het Caribisch gebied. Met haar ruime ervaring helpt zij u met veel plezier bij het kiezen van de juiste vakantiebestemming.

Monique Boonders, Travelplanner
Al sinds 1987 is Monique parttime werkzaam als Travelplanner. Als moeder van 2 kinderen weet zij alles van gezinsvakanties. Daarnaast heeft zij, met haar vele jaren ervaring, veel gezien en gedaan. Zij ging op vakantie naar onder andere bijna alle landen rond de Middellandse zee. Nu haar kinderen groot zijn, heeft zij de laatste jaren ook diverse verre bestemmingen bezocht, zoals Aruba, Mexico Amerika en Zuid Afrika. Ervaring waar u van kunt profiteren.

Mariëlla Oerlemans, Travelplanner
Sinds 2013 maakt Mariëlla deel uit van ons team in Nieuwkoop. Mariëlla is een ervaren Travelplanner die, na het voltooien van haar toeristische opleiding in 2001, in de toeristische branche werkzaam is. Zij bezocht buiten Europa onder andere Canada en de Seychellen. Met haar gezin is zij op nog veel meer mooie bestemmingen geweest, zoals Tenerife en Lanzarote. Zij is dus uitstekend in staat om u met een passende vakantie te helpen.

Rosella van Houten, Travelplanner
Rosella is sinds november 2018 werkzaam binnen ons team. Zij is hiervoor stewardess geweest en heeft daardoor van veel verschillende bestemmingen mogen genieten. Zij weet dus alles van Schiphol, daar waar de vakantie vaak begint! Zelf is ze op vakantie geweest naar verschillende eilanden waaronder: Curaçao, Rhodos en Gran Canaria. Ook heeft ze in de afgelopen jaren diverse steden bezocht.

Wies Veenman
Sarina Wens
Mariëlla Oerlemans
Monique Boonders
Rosella van Houten