Wij zijn verhuisd!

Welkom in Nieuw-Vennep

Zoals u waarschijnlijk inmiddels weet, zijn wij verhuisd naar Nieuw-Vennep. Dit als gevolg van de samenvoeging (kostenbesparing i.v.m. coronacrisis) met onze zustervestiging in Nieuw-Vennep. Om in de toekomst u nog beter met kwaliteit, ervaring en veel kennis van dienst te kunnen blijven zijn en u een overgetelijke vakantie te verzorgen.

Monique Boonders uit het Nieuwkoop-team blijft speciaal voor u als contact voor onze trouwe klanten hier aanwezig.

U vindt ons in het Winkelcentrum Getsewoud, aan het Handelplein 199, Nieuw-Vennep, Tel: 0252-620958, E: getsewoud@travelxl.nl , waar in de directe omgeving voldoende parkeergelegenheid is.

Om het voor u eenvoudiger en makkelijker te maken, kunt u met onderstaande banner een afspraak maken.

Klik hieronder op:  Graag tot ziens of horens!

Het team van TravelXL Getsewoud                   

 

Voor een groot aanbod aan vakantiewoningen zie
www.vakantiewoningxl.nl
 

TravelXL van Limburg is een sinds 1958 bestaand reisbureau met Travelcenters in Heemstede en Nieuw-Vennep. Wij verkopen alle bestemmingen en bijna alle touroperators. Om onze klanten maatwerk te kunnen leveren, werkt TravelXL van Limburg samen met lokale agenten die alle mogelijkheden van de omgeving kennen en er daadwerkelijk thuis zijn!

Klik op een van onderstaande banners voor informatie en/of online te boeken.

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL Van Limburg Nieuwkoop als uw servicekantoor)
Reghthuysplein 7
2421 BE Nieuwkoop
Nederland
Telefoonnummer: 
0172-573434

 

Wij zijn verhuisd!

U vindt ons nu in het Winkelcentrum Getsewoud, aan het Handelplein 199, Nieuw-Vennep, Tel: 0252-620958, E: getsewoud@travelxl.nl , waar in de directe omgeving voldoende parkeergelegenheid is.