Reizen is onze passie!

 

Deze passie delen wij al heel wat jaren met de inwoners van Nieuw-Vennep en omgeving. Wij verzorgen naast complete vakanties ook losse vervoerstickets, overnachtingen, entreebewijzen, excursies etc. Met ons ervaren team zijn wij bij elkaar al meer dan 70 jaar werkzaam in de reisbranche en hebben al zeer vele bestemmingen zelf bezocht. Wij vinden het elke keer weer een leuke uitdaging om een onvergetelijke vakantie voor u te zoeken en van begin tot eind te regelen. U kunt bij ons langskomen in winkelcentrum Getsewoud om, onder het genot van een kopje koffie, alles te bespreken. Uiteraard zijn we ook per email of telefonisch bereikbaar en is onze website 24 uur per dag voor u geopend. We willen u graag alles uit handen nemen, zodat u alleen maar hoeft te genieten.

U bent van harte welkom!

Nicole, Pauline, Patricia en Arenda

Klik hieronder op: 

Voor een groot aanbod aan vakantiewoningen zie
www.vakantiewoningxl.nl

Voor de mooiste reizen, inspiratie en boekingsformulier zie www.mooiereizen.info of klik hier.

Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt.

Extra zekerheid !!

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanneer u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

Klik op een van onderstaande banners voor informatie en/of online te boeken.

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL Van Limburg Nieuw-Vennep als uw servicekantoor)
Händelplein 199
2151 NN Nieuw-Vennep (Getsewoud)
Nederland
Telefoonnummer: 
0252-620958
Openingstijden: 
zondag:
Gesloten
maandag:
09:00 - 16:00
dinsdag:
09:00 - 16:00
woensdag:
09:00 - 16:00
donderdag:
09:00 - 16:00
vrijdag:
09:00 - 16:00
zaterdag:
10:00 - 16:00

Tijdens de Corona tijd zijn onze openingstijden aangepast. Van 16.00 tot 17.00u, alleen op afspraak open.

TravelXL Van Limburg heeft tevens vestigingen in Heemstede en Nieuwkoop

Helaas hebben wij de deuren tijdelijk moeten sluiten. Wij blijven bereikbaar via e-mail, telefoon of maak een afspraak met ons om te videobellen. 

Nicole Bakker, Travelmanager
Sinds 2004 is Nicole werkzaam bij van Limburg. Met haar jarenlange ervaring bij een aantal andere reisbureaus en touroperators mogen we haar gerust een aanwinst noemen. Met deze ervaring en haar enthousiasme moet het zeker lukken ook u van dienst te zijn. Nicole heeft inmiddels veel van de wereld gezien zoals onder andere Amerika, Kenia, verschillende Aziatische landen, Australië en diverse Caraïbische bestemmingen en gebruikt deze kennis graag om ook voor u de juiste vakantie te plannen.

Pauline Woltman - Zwetsloot, Travelplanner
Pauline versterkt sinds 2006 ons team in Getsewoud. Inmiddels heeft ook zij alweer een heel aantal jaren ervaring en veel kennis opgedaan. Zij was, naast de nodige Europese bestemmingen, onder andere in Florida, de Dominicaanse Republiek en Mexico. Zij vertelt u er graag over.

Patricia Straatman, Travelplanner
Patricia is sinds 2001 bij ons werkzaam en sinds 2011 in Getsewoud. Daarvoor was zij gedurende lange tijd, in diverse functies, werkzaam bij de NBBS. Omdat het contact met klanten haar toch weer trok, is zij weer terug aan de balie. Patricia bezocht al veel landen waaronder Canada, Amerika, Thailand, Maleisië, Indonesië, Jordanië, Kenia  en heel veel landen rond de Middellandse Zee. Met die uitgebreide kennis staat zij ook u graag terzijde.

Arenda Valkhof, Travelplanner
Met ingang van januari 2019 maakt Arenda deel uit van ons team in Getsewoud. Zij is al sinds 1997 in diverse functies werkzaam in de reisbranche, zowel bij touroperators als op het reisbureau. Zo werkte zij vele jaren bij het Holland International reisbureau in Nieuw Vennep. Ze heeft dan ook veel kennis in huis waarmee ze u graag verder helpt.

Nicole Bakker
Pauline Woltman - Zwetsloot
Patricia Straatman
Arenda Valkhof