Reizen is onze passie!

 

Deze passie delen wij al heel wat jaren met de inwoners van Nieuw-Vennep en omgeving. Wij verzorgen naast complete vakanties ook losse vervoerstickets, overnachtingen, entreebewijzen, excursies etc. Met ons ervaren team zijn wij bij elkaar al meer dan 70 jaar werkzaam in de reisbranche en hebben al zeer vele bestemmingen zelf bezocht. Wij vinden het elke keer weer een leuke uitdaging om een onvergetelijke vakantie voor u te zoeken en van begin tot eind te regelen. U kunt bij ons langskomen in winkelcentrum Getsewoud om, onder het genot van een kopje koffie, alles te bespreken. Uiteraard zijn we ook per email of telefonisch bereikbaar en is onze website 24 uur per dag voor u geopend. We willen u graag alles uit handen nemen, zodat u alleen maar hoeft te genieten.

U bent van harte welkom!

Team Getsewoud

Klik hieronder op: 

Voor een groot aanbod aan vakantiewoningen zie
www.vakantiewoningxl.nl

Voor de mooiste reizen, inspiratie en boekingsformulier zie www.mooiereizen.info of klik hier.

Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt.

Extra zekerheid !!

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanneer u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

 

Over ons

TravelXL van Limburg is een gevestigde naam in de reisbranche en al meer dan 60 jaar actief. Thans met 2 vestigingen in Heemstede en Nieuw Vennep. Wij maken deel uit van de actieve TravelXL keten maar zijn volledig zelfstandig.

 

Klik op een van onderstaande banners voor informatie en/of online te boeken.

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL Van Limburg Nieuw-Vennep als uw servicekantoor)
Händelplein 199
2151 NN Nieuw-Vennep (Getsewoud)
Nederland
Telefoonnummer: 
0252-620958
Openingstijden: 
zondag:
Gesloten
maandag:
09:00 - 17:30
dinsdag:
09:00 - 17:30
woensdag:
09:00 - 17:30
donderdag:
09:00 - 17:30
vrijdag:
09:00 - 17:30
zaterdag:
10:00 - 17:00

Let op: tijdelijk op maandag gesloten. Wij werken vanwege de grote vraag en drukte tijdelijk uitsluitend op afspraak. Klik op de banner linksonder om deze te maken.

Toe aan vakantie? 

Maar onzekerheid over reisadviezen, coronaregels, lokale omstandigheden, vaccinaties, etc.?  Wij hebben hierover alle kennis en onze "zekerheidsgarantie". Wil jij ook ontzorgd worden? Kom langs, bel of mail of maak een afspraak voor een persoonlijk advies.

TravelXL Van Limburg heeft tevens een vestiging in Heemstede

 

Mariska Hovingh, Travelplanner

Na het afronden van haar studie is Mariska in 2003 op een reisbureau aan het werk gegaan. Mariska houdt van avontuurlijke vakanties en bezocht onder andere Nieuw Zeeland en de USA, maar ook de landen rond Middellandse zee zijn haar niet onbekend. Met haar enthousiasme en kennis staat zij u graag terzijde bij het zoeken naar de u passende reis. 

Marianne van Hal, Travelplanner

Reeds vele jaren is Marianne werkzaam bij TravelXL van Limburg; tegenwoordig zowel op ons kantoor in Heemstede als in Getsewoud. Omdat zij ook nog veel andere activiteiten heeft, werkt zij alleen de zaterdagen. Vakantie is voor haar vaak een stedentrip; zij bezocht dan ook al vele steden en kan u daar dan ook uitstekend over adviseren. Met haar jarenlange ervaring is ook zij u graag van dienst.

Romy de Lang, Travelplanner

Romy heeft tijdens en na haar toeristische opleiding de nodige ervaring opgedaan bij TUI. Na een uitstapje in de hotellerie is zij nu, sinds maart 2023, bij ons werkzaam. Haar favoriete vakantieland is Spanje, maar daarnaast is Romy ook dol op citytrips en ze heeft dan ook al heel wat steden bezocht. Zij vindt het erg fijn om klanten aan de bij hun passende reis te helpen.

Marianne van Hal
Mariska Hovingh
Romy de Lang